E,sad nisam sigurna za valvulu....Rade TAVI,koliko sam ja upucena.Ali po meni najbolje su stare metode.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
E,sad nisam sigurna za valvulu....Rade TAVI,koliko sam ja upucena.Ali po meni najbolje su stare metode.
Gospodjo,verujte da ja i sada razmisljam o kontroli i da cu kolabirati verovatno cim krocim.Stres je to veliki.Dobro je. Nema tromboza. Ruke i noge hladne najverovatnije zbog cocncora sto pije. Danas je kolabirao u bolnici dok je čekao skidanje konaca. Preforsirao se, predugo stajao. Inače je taman krenulo nabolje.
Nije neuobičajeno.Posebno me je šokiralo/uplašilo što ja svoj zalizak čujem , a to nisam očekivala.Čuju ga i ostali kada sednu pored mene.Niko od lekara mi nije pomenuo da je to moguće,pa sam se prepala prvi dan kad sam došla kući...za malo da nateram muža da me vrati u bolnicu isti dan.
Zavisi od godina i opšteg stanja organizma, ali u principu minimalno 6 i više nedelja za neke uobičajene aktivnosti i otprilike još toliko za potpuni oporavak (aktivnosti koje zahtevaju veći napor itd). Ovo je prilično uopšteno, čisto da se stekne neka predstava.Koliko okvirno traje oporavak posle klasicne operacije zaliska kod starijih osoba?
Zdravo, meni su radili koronarografiju isti dan kada sam primljen u bolnicu.Koliko okvirno traje oporavak posle klasicne operacije zaliska kod starijih osoba?
Tata treba da se operise klasicno. Nadam se da ce biti sve u redu. Ne znam kako stariji podnose operaciju i oporavak.
Hefest2110 Kako tece postoperativni oporavak? Koliko dana posle koronarografije su ti radili operaciju?
Hvala, ne sumnjam da će i tvoj tata proći kroz sve ovo uspešno, ipak smo u najboljim rukama...Hefest2110 Hvala ti na detaljnom odgovoru.
Dobro je da nisi dugo cekao u bolnici na operaciju.
Jos je to rano, pa i ne mozes da radis. Ipak se treba cuvati.
Tata treba da ima prijem sledece nedelje. Nadam se da ce proci sve ok.
Svako dobro ti zelim.
Ne, baš smo to spominjali neki dan.Hefest2110 Izvini, da li traze da se obezbede davaoci krvi?
Ako treba, da li to kazu pacijentima ili se to podrazumeva?
Nikakav problem, slobodno pitaj šta te interesuje, za to valjda ovaj forum i služiHefest 2110 Hvala ti. Izvini na pitanjima.
Love16, kako je prošao prijem i operacija ?Hefest 2110 Hvala ti. Izvini na pitanjima.
Super, drago mi je i nisam ni sumnjao da će biti tako.Hefest2110 hvala ti sto se interesujes. Ja nisam ni stizala da ulazim na forum.
Tata je operisan u petak. Proslo je bez komplikacija. Za sada je dobro, sutra ce da malo proseta uz pomoc fizioterapeuta.
Prezadovoljan je osobljem i uslovima u bolnici.
Hefest 2110 kako si ti? Da li si dobio odgovor za N. Banju?
Ne kažem baš da ne treba ići, i onako je u pitanju samo 1 kontrola.Hefest2110 Nadam se da ces uskoro dobiti termin za banju.
Onda ne vredi ni ici na kontrole na Dedinje. Ni ultrazvuk ti nisu uradili?
https://poliklinikahuman.rs/odredjivanje-protrombinsko-vreme-faktor-koagulacije/Da li neko zna da li postoji laboratorija u Bg, koja vadi INR iz prsta?
Sumnjam da će da pomogne laboratorija u Nišu, ali ajdeDa li neko zna da li postoji laboratorija u Bg, koja vadi INR iz prsta?