Dobila je anoreksiju
Jako je bolesna.Godinama se leci i to joj malo pomogne,pa onda prewlezi nekoliko meseci u bolnici, pa je opet puste kuci i tako u krug.Mene dusa boli kad je vidim.senka,prozirna ko duh.

U srednjoj skoli sam imala u odeljenju drugaricu koja je dobila anoreksiju.Sva su joj se rebra videla.Ko ona deca u Bijafri.Mi smo se svi cimali svaki put kad se saplete,i trcali da je prihvatimo da nebi nesto slomila. Sto je najzalosnije jela je jadnica,ali nije joj nista vredelo.Na kraju su misici poceli da joj atrofiraju,jer je valjda organizam istrosio sve masti koje su u telu bile, pa krenuo da trosi misice.Tako su nama objanisli.Sad ja bas ne znam strucno, jer nisam lekar,ali shvatili ste poentu.
I ona je morala u bolnicu,samo sto je ona bas bila mali busko kad se vratila.Svi smo bili presrecni jer smo mislili da se popravila,al su je samo nadulu sa ko zna cime u bolnici.Jeste ona posle ojacala i nije bila tako sablasno mrsava,ali opet to nije to. Ne znam sta je sa njom danas,jer je nisam videla od srednje.
Dijete su opasne.To je svesno samoubistvo.
Najbolje je da izvadite krv i sa tim odete kod nutricioniste.On ce vam sastaviti jelovnik i nece biti problema ni sa skidalnjem kilograma ni sa zdravljem.
Moj tata je za 6 meseci skinuo 15 kila - morao je zbog holesteraola i triglicerida.
Ljudi,pa zato ti doktori i postoje.Nemojte se saliti sa zdravljem.Posle ce vam biti kasno