ona dijeta

• Začetnik teme Začetnik teme ?
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
sektasice ajde ocekujem vas!danas slavim rodjendan bez muskaraca.zabranjen pristup muskarcima.a tortu nisam ni probala neka torta sto se ne pece-lenja zena valjda se tako zove.pa ko voli nek izvoli zurka samo sto nije pocela.

moj muz je kreten trebao je da ode do komsiluka da uzme aparat ali nije.ali ovih dana uzimam da se slikam obavezno.to sam obecala.hvala na lepim cestitkama!a tortu necu ima da napravim cim smrsam istu.pa kad zasednem ima celu da je pojedem.

hvala!izdrzala sam bez problema samo sto mi nesto sporo ide.u stvari svi su odusevljeni a ja nisam nesto.toliko se pridrzavam a vaga pomalo pokazuje.prosli put sam za mesec dana skinula 8-9kg.a sad nesto sporije

E i ja sam počela dijetu sa početka priče i odlično mi ide, i ako se ne pridržavam doslovno npr. ne ručkam supicu. A za 10 dana sam izgubila 3kg. Fora je da ti se organizam navikne na manje količine hrane. U ponedeljak mi je bila godišnjica mraka i preždrala sam se kao prase. I mnogo sam se loše osećala.

Poznanica je sa tom dijetom za oko godinu dana sa pauzama skinula bas jaako puno kilograma, ali je morala te pauze da pravi jer ne skida kilograme kada je drzi dug period. Svaki put kad je vidim ne mogu da verujem koilko je smrsala, minimum sezdesetak kilograma

Back