Gari Kasparov joj rekao da je bolje da čuva decu, ona ga razvalila na turniru

Protiv kovid mjera ,razumijem i sasvim normalno i ja bi se zalio sefu da neko ko radi sa mnom na poslu se ne ponasa propisno da da dobije otkaz ,
Ako sam ovo dobro razumeo, ti podržavaš kovid mere (iako nisu naučno dokazane kao ispravne, čak ni onda, a danas dokazane kao kontraproduktivne)?

ne moze to ni u mojo firmi na radnom mjestu da se prica protiv LGBTO+ i srecam sam da sam radio u takvoj firmi jer sam stranac ( to i mene stiti)i svi smo isti i svi se postujemo ili uciteljica np na radnom mjestu da prica protiv je uzasno ali u slobodno vrijeme sve moze
Tako isto ne možeš da spuštaš ženama da im je mesto uz šporet. Otkačili bi te (otkaz).

, brkas pojmove ili gledas puno one gluposti teoreticara zavjera.
Ne mešam. Znam tačno o čemu pričam.

Ako sam ovo dobro razumeo, ti podržavaš kovid mere (iako nisu naučno dokazane kao ispravne, čak ni onda, a danas dokazane kao kontraproduktivne)?

Tako isto ne možeš da spuštaš ženama da im je mesto uz šporet. Otkačili bi te (otkaz).

Ne mešam. Znam tačno o čemu pričam.
Naravno da ne mogu da diskriminiram na poslu i to je normalno ponasanje ,dobio bi otkaz kako i treba jer sutra ce doci neki koji ce reci da su stranci gofna i ja bi se tu veoma lose osjecao, ista stvar.Treba na radnom mjestu da se svi osjecamo kako zelimo da postujemo tudje izbore i to je radno mjesto na kojem ja zelim da radim.
Kovid je dosao i niko ne zna tacno kako ce se ponasati i kolegu koji ne bi nosio masku i drzao odstojanje bi odmah sefu prijavio da ne zelim da radim sa njim,mozda to i ne pomaze koliko kazu ali da neki tupko rizikuje na bilo koji nacin moje zdravlje jer je nesto vidio na tik toku to ne moze. Ne znas sta pricas ,smio bi se kladiti da gledas na tik toku gluposti teoreticara zajvera.

Bitno je , svak moze da pogrijesi ,lose se ponasa pa nauci, uoci da to sto radi nije u redu i to treba cijeniti ,znaci ako je neko nekad bio u zatvoru ne treba mu nikad vise dati sansu ?
Kad se prema nekom pogreši trebalo bi da se greška prizna i uputi izvinjenje- tako rade časni ljudi.

Oni koji nisu tako časni umesto toga se naprave blesavi

Kasparov, iako veliki šahista nije ispao veliki čovek

Promena narativa takvih ljudi nije usled iskrenog uverrenja nego usled novih društvenih očekivanja

Kad se prema nekom pogreši trebalo bi da se greška prizna i uputi izvinjenje- tako rade časni ljudi.

Oni koji nisu tako časni umesto toga se naprave blesavi

Kasparov, iako veliki šahista nije ispao veliki čovek

Promena narativa takvih ljudi nije usled iskrenog uverrenja nego usled novih društvenih očekivanja
Mozda ali to je samo bazirano na predrasudama ,ne znamo da li je tako i osudjujemo covjeka bez veze.

Mozes i cijeniti sta je kasnije uradio, znaci ako sam nekad nesto pogrijesio sav moj buduci rad se ne pika,ljudi uce vremenom ,saznaju druge stvari.
Mogu ali neću. Radio je za sebe, a i ako je učionio neko dobro delo usput, tipa povezo komšinicu, to u mom vrednosnom sistemu ne znači ništa, kad se poneo ovako nečasno.

Iako je taj događaj toliko gnusno nepravedan prema jednoj klinki i ogromna sramota šahovskog muškog sveta, ne samo što ju taj šibicar izvarao, nego što su sudije okrenule glavu da ne gledaju, zanimljivo da mlada Judit neće dobiti satisfakciju na ovom topiku od muškaraca ni s jedne strane:

Ovi iz prozapadnjačkog krila ne mogu da priznaju da je antiputinovac mogao da bude takav seljober, dok tradicionalisti smatraju da nema ničeg sramnog u tome da muškarac pobedi klinku na pravaru.

Back