On/a mi je hot

Да седнете ти и муж негде у ресторан и да он гледа друге жене, које су боље и млађе од тебе и да каже "ух, што би ово заорао", а ти да то слушаш и да ти буде пријатно.

Како да не.
Meni ne bi smetalo, nemam problem sa kompleksima ni sa svojim izgledom da bih osetila da me neka druga ugrožava na taj način, ali i to sve zavisi od osobe. Imamo prijatelje, bračni par, on se uvek zeza na taj način kad vidi neku zgodnu, njegova žena ne reaguje već prihvata zezanje. Moj muž ne spada u takve i poštujem njegov način.

Meni ne bi smetalo, nemam problem sa kompleksima ni sa svojim izgledom da bih osetila da me neka druga ugrožava na taj način, ali i to sve zavisi od osobe. Imamo prijatelje, bračni par, on se uvek zeza na taj način kad vidi neku zgodnu, njegova žena ne reaguje već prihvata zezanje. Moj muž ne spada u takve i poštujem njegov način.
Откуд ти знаш шта је њему у глави?

Друга ствар, ја могу да кажем да је то на неки начин и понижавање жене, када јавно у њеном присуству кажеш да је друга боља. Исто важи и обратно.

Kako god, da ponovim: meni je bitno da mi se dopadne ovako kao osoba. I seksualno, mora i mentalno da mi je uzbudljiva, ne samo fizicki.
Ја потписујем да ниси био са ругобом и да те ругоба није могла привући чак и да је "најинтересантнија".

Откуд ти знаш шта је њему у глави?

Друга ствар, ја могу да кажем да је то на неки начин и понижавање жене, када јавно у њеном присуству кажеш да је друга боља. Исто важи и обратно.
Šta god da mu je glavi, meni je bitnije ono što je njegovo ponašenje prema meni. I meni svašta bude u glavi :D

Ја потписујем да ниси био са ругобом и да те ругоба није могла привући чак и да је "најинтересантнија".
Rekao sam i fizicki i karakterno. Medjutim karakter preovbladava.
Hajde ovako:
1. "Super hot ultra giga riba prepitjka" - ne svidja mi se karakterno
2. "prosecna" ali mi je super ovako sa njom, razgovaramo, kapiramo se, uzbudjuje me ponasanjem, razgovorom.
10x 1000 x milion uta biram br 2.

Nije da me ne privlaci zenska lepota ali brzo moze da mi postane neprivlacna i fizicki ako mi se ne dopadne....Nekakav odbojan osecaj

Rekao sam i fizicki i karakterno. Medjutim karakter preovbladava.
Hajde ovako:
1. "Super hot ultra giga riba prepitjka" - ne svidja mi se karakterno
2. "prosecna" ali mi je super ovako sa njom, razgovaramo, kapiramo se, uzbudjuje me ponasanjem, razgovorom.
10x 1000 x milion uta biram br 2.

Nije da me ne privlaci zenska lepota ali brzo moze da mi postane neprivlacna i fizicki ako mi se ne dopadne....Nekakav odbojan osecaj
Не причамо о просечној. Причамо о одрону.

Ја се не бих добро осећао да седим са женом и да она јавно загледа и прича како су то ултра фрајери и да би била са њима или да би им се подала.
Ali niko nije pominjao ''podavanje'' već samo komentarisanje nečijeg izgleda.

Ali niko nije pominjao ''podavanje'' već samo komentarisanje nečijeg izgleda.
Тако почиње.

Ти седиш и гледаш друге, одмераваш, замишљаш. Када дођеш до нивоа да јавно причаш ко је добар, ко те привлачи, то је већ поодмакло.

Не, не, не, не,...

Не губимо поенту.

Дође гроб, буде занимљив. Може ли да се узме у обзир и да се занемари то што је гроб?

Vracam te na poentu.
Ja sam izjavio na konto teme: ako je vec zgodna, mozda je i uzbudljiva, mozda je i zanimljiva.

Ti si od toga izvukao - kad budes sa grobom pa se pravdaj da je zanimljiva, insinuirajuci da su zene zanimljive samo kada nisu lepe. Ne znam sta ti tu i na koji nacin dozivljavas, imas napisano sta sam ja i odatle ti ide sva ova polemika.

Drugo, ruzno mi je da bilo koga nazivam grobom. Ako mi e fiz neprivlacna, da jbga, teze ali isto tako je i sa mnom. Mogu da budem super hi fi lik ali ako se njoj nesto kod mene ne dopada- jbga.

Medjutim, da ponovim 3-i put, mozda se usvoji i upuje. Ako mi nije ovako interesantna kao osoba,lepota pada. Ne svidja mi se.

Vracam te na poentu.
Ja sam izjavio na konto teme: ako je vec zgodna, mozda je i uzbudljiva, mozda je i zanimljiva.

Ti si od toga izvukao - kad budes sa grobom pa se pravdaj da je zanimljiva, insinuirajuci da su zene zanimljive samo kada nisu lepe. Ne znam sta ti tu i na koji nacin dozivljavas, imas napisano sta sam ja i odatle ti ide sva ova polemika.

Drugo, ruzno mi je da bilo koga nazivam grobom. Ako mi e fiz neprivlacna, da jbga, teze ali isto tako je i sa mnom. Mogu da budem super hi fi lik ali ako se njoj nesto kod mene ne dopada- jbga.

Medjutim, da ponovim 3-i put, mozda se usvoji i upuje. Ako mi nije ovako interesantna kao osoba,lepota pada. Ne svidja mi se.
E, сад те ја враћам на твоје претходне тврдње.

Само суперфишл, но мериџ, но чилдрен,... За то ти не требају занимљиве. Треба да буду згодне и лепе жене.

Јер ако ћеш да кажеш "фак ју бич" то нећеш рећи некоме ко ти је занимљив, а после свега тога драг.

Ја сам тај који је хтео да буде са фул женама, а када видим да су лоши људи и да их је прегазило све и свашта и да су их трошили бизгови, одмах напуштам све и идем даље. Гаде ми се. Гроб остаје гроб без обзира да ли је занимљив и никада не може бити привлачан и узет у обзир за нешто тако.

Ne, niko ne treba da planira prevaru. Poenta je da se ljudima koji su u vezi ipak desava da im se neko dopadne, bez namere da prevare/ostave partnera
Oduvijek sam stava da je to normalno i zdravo da ti se neko svidi i da se nekome svidiš.
To se dešava.

Jedino je gadno ako partner flertuje pored partnera/partnerke, ili ako gleda druge pored.

U vezi ste ili u braku. Da li razgovarate otvoreno sa partnerom o tome da vam se sviđucka neka osoba? Ne planirate ništa, ali ono možete da kažete partneru/partnerki da je neka žena/tip fck hot? Ne ono glumac i glumica i sl, nego neka osoba iz vaše reale, osoba koju oboje znate?
U životu nisam bio u ozbiljnoj vezi, kamo li braku, ali dovoljno dobro shvaćam stvari da je pred ženskim rodom pametno pohvaliti jedino vlastiti spol.
Npr. dok gledamo "Conan the Barbarian", a onaj paćenik vrti "The Wheel of Pain", kažeš kako ima dobre noge:

Back