On/a mi je hot

Onda ti otkljucan pp nije ni potreban ;)
Ari, a ti imaš taj zaključan PP, a nekada mi tako dođe da ti napišem neku svinjariju... daj razmisli još jednom.
OK, dala si mi pozivnicu u vezi prijateljice iz Šibenika, čiji se novi vlasnik nakon prodaje nije uknjižio, ali to sam izbrisao, radilo se o tzv. ozbiljnim stvarina, u vezi kojik mi je trebao pravnički savijet.
Ovako, kad tebe nema, ja s nabreklom kitom trči žm lijevo-desno, ne znam što bi napravio.

U vezi ste ili u braku. Da li razgovarate otvoreno sa partnerom o tome da vam se sviđucka neka osoba? Ne planirate ništa, ali ono možete da kažete partneru/partnerki da je neka žena/tip fck hot? Ne ono glumac i glumica i sl, nego neka osoba iz vaše reale, osoba koju oboje znate?
Pa ne. Kad smo u braku, mi smo slepi za svet oko nas. Jer zamisli kažeš tako da ti je neko hot, cenim da bi u prvoj raspravi bilo to izvučeno kao glavni argument. Dakle, ne, niko sem bračnog druga ne postoji.

Ari, a ti imaš taj zaključan PP, a nekada mi tako dođe da ti napišem neku svinjariju... daj razmisli još jednom.
OK, dala si mi pozivnicu u vezi prijateljice iz Šibenika, čiji se novi vlasnik nakon prodaje nije uknjižio, ali to sam izbrisao, radilo se o tzv. ozbiljnim stvarina, u vezi kojik mi je trebao pravnički savijet.
Ovako, kad tebe nema, ja s nabreklom kitom trči žm lijevo-desno, ne znam što bi napravio.
Ja ja, tebi je najteže 🥲

Back