On/a mi je hot

U životu nisam bio u ozbiljnoj vezi, kamo li braku, ali dovoljno dobro shvaćam stvari da je pred ženskim rodom pametno pohvaliti jedino vlastiti spol.
Npr. dok gledamo "Conan the Barbarian", a onaj paćenik vrti "The Wheel of Pain", kažeš kako ima dobre noge:

Pa nije zdravo ako žena ne može da prihvati činjenicu da nalaziš druge žene lijepim/zgodnim/privlačnim. Puno je privlačnih žena!

Gore je kada je neka zanimljiva. Takvih je manje.
Privlačnost se lakše postiže 😁

E, сад те ја враћам на твоје претходне тврдње.

Само суперфишл, но мериџ, но чилдрен,... За то ти не требају занимљиве. Треба да буду згодне и лепе жене.

Јер ако ћеш да кажеш "фак ју бич" то нећеш рећи некоме ко ти је занимљив, а после свега тога драг.

Ја сам тај који је хтео да буде са фул женама, а када видим да су лоши људи и да их је прегазило све и свашта и да су их трошили бизгови, одмах напуштам све и идем даље. Гаде ми се. Гроб остаје гроб без обзира да ли је занимљив и никада не може бити привлачан и узет у обзир за нешто тако.
To sto ja ne trazim svadbu i kredite ne znaci da volim da budem sa zenama koje mi nisi zanimljive i nemam o cemu da razgovaram sa njom.
Opet ucitavas bajo i opet kroz krajnosti.
Vidi, ako cemo realno, moji kriterijumi za zenu su mnogo veci od nekog postenjacine koji je u fazonu: dobra sisa, dobra je ovako, pere, mesi pitu, gaji djecu ja placam racune.
Ima smisla vise?

Vidi, mozda si ti to tako ucitao jer ja ovde namerno ne pravdam sebe. Tako upravo filtriram one sa kojima mogu da imam smislen razgivor i na prvu loptu osudjujuce. Priznajem, cak mi je i zabavno cesto u nedostatku pravih.

To sto ja ne trazim svadbu i kredite ne znaci da volim da budem sa zenama koje mi nisi zanimljive i nemam o cemu da razgovaram sa njom.
Не тражим ни ја свадбу, а кредит никад узео нисам и не желим.

Мени је занимљива и жена која лепо изгледа, а исто тако није читала Толстоја или слушала Вагнера.
Opet ucitavas bajo i opet kroz krajnosti.
Сваки дан цео, дан.
Vidi, ako cemo realno, moji kriterijumi za zenu su mnogo veci od nekog postenjacine koji je u fazonu: dobra sisa, dobra je ovako, pere, mesi pitu, gaji djecu ja placam racune.
На то додај да не иде около и не треба ти ништа више. То што не можеш са њом да препричаваш Терија Прачета и сл. опсенаре, не значи да није лоша и да није за тебе.
Ima smisla vise?
Тек сам кренуо.

Jbt, preziveo sam rat, preziveo sam dva poslovna i zivotna pocetka od nule, prerane smrti roditelja, najboljeg druga i drugarice, i naravno da mogu da kazem zeni "kako je ova dobra, naguzio bih je ko 2 i 2". :D

Sto bi rekao nas narod "ni manje stete - ni vece sekiracije". :D

Vidi, mozda si ti to tako ucitao jer ja ovde namerno ne pravdam sebe. Tako upravo filtriram one sa kojima mogu da imam smislen razgivor i na prvu loptu osudjujuce. Priznajem, cak mi je i zabavno cesto u nedostatku pravih.
Површан си.

Мораш да се удубиш. Ја сам ти баш излаз из тога из чега желиш да се ископаш.

Jbt, preziveo sam rat,
ne znas ti sta je rat :mazi: ali eto volite vi to u srbiji da pricate...
preziveo sam dva poslovna i zivotna pocetka od nule,
to je vec drugo
prerane smrti roditelja, najboljeg druga i drugarice, i naravno da mogu da kazem zeni "kako je ova dobra, naguzio bih je ko 2 i 2". :D
sta bih ja tek onda ''mogo'' rec ?
Sto bi rekao nas narod "ni manje stete - ni vece sekiracije". :D
stvar je u tome kolko poštuješ tvoju ženu

onda sigurno nećeš izgovarati kako bi naguzio neku ko 2 i 2...

Pa nije zdravo ako žena ne može da prihvati činjenicu da nalaziš druge žene lijepim/zgodnim/privlačnim. Puno je privlačnih žena!

Gore je kada je neka zanimljiva. Takvih je manje.
Privlačnost se lakše postiže 😁
Sve si ti to lijepo napisala i u pravu si, ali ja sam s nekih 11 godina složio zgroženu facu nakon što si je moja stara kod frizerke nenamjerno spalila kosu.
Samo sam iskreno rekao na što to liči, kada se ona odjednom transformirala u Pazuza.
Tako da kad god me ženska osoba pita: "Kako mi stoji?", odgovaram sa: "Odlično.", bez da uopće pogledam, sve da joj je Jupiter pao na glavu.

Back