- Poruka
- 71.347
Pa ne, meni je bitno da mi je zanimljiva. Fiz lepota je uobicajena pojava.То кад ти доведу неког гроба и ти кажеш "терај ово", а они те питају наивно "а можда је занимљива".
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa ne, meni je bitno da mi je zanimljiva. Fiz lepota je uobicajena pojava.То кад ти доведу неког гроба и ти кажеш "терај ово", а они те питају наивно "а можда је занимљива".
То причај када се будеш правдао јер су те ухватили са бедевијом.Pa ne, meni je bitno da mi je zanimljiva. Fiz lepota je uobicajena pojava.
Meni ne bi smetalo, nemam problem sa kompleksima ni sa svojim izgledom da bih osetila da me neka druga ugrožava na taj način, ali i to sve zavisi od osobe. Imamo prijatelje, bračni par, on se uvek zeza na taj način kad vidi neku zgodnu, njegova žena ne reaguje već prihvata zezanje. Moj muž ne spada u takve i poštujem njegov način.Да седнете ти и муж негде у ресторан и да он гледа друге жене, које су боље и млађе од тебе и да каже "ух, што би ово заорао", а ти да то слушаш и да ти буде пријатно.
Како да не.
Kako god, da ponovim: meni je bitno da mi se dopadne ovako kao osoba. I seksualno, mora i mentalno da mi je uzbudljiva, ne samo fizicki.То причај када се будеш правдао јер су те ухватили са бедевијом.
Откуд ти знаш шта је њему у глави?Meni ne bi smetalo, nemam problem sa kompleksima ni sa svojim izgledom da bih osetila da me neka druga ugrožava na taj način, ali i to sve zavisi od osobe. Imamo prijatelje, bračni par, on se uvek zeza na taj način kad vidi neku zgodnu, njegova žena ne reaguje već prihvata zezanje. Moj muž ne spada u takve i poštujem njegov način.
Ја потписујем да ниси био са ругобом и да те ругоба није могла привући чак и да је "најинтересантнија".Kako god, da ponovim: meni je bitno da mi se dopadne ovako kao osoba. I seksualno, mora i mentalno da mi je uzbudljiva, ne samo fizicki.
Šta god da mu je glavi, meni je bitnije ono što je njegovo ponašenje prema meni. I meni svašta bude u glaviОткуд ти знаш шта је њему у глави?
Друга ствар, ја могу да кажем да је то на неки начин и понижавање жене, када јавно у њеном присуству кажеш да је друга боља. Исто важи и обратно.
Разврат.Šta god da mu je glavi, meni je bitnije ono što je njegovo ponašenje prema meni. I meni svašta bude u glavi![]()
Rekao sam i fizicki i karakterno. Medjutim karakter preovbladava.Ја потписујем да ниси био са ругобом и да те ругоба није могла привући чак и да је "најинтересантнија".
Не причамо о просечној. Причамо о одрону.Rekao sam i fizicki i karakterno. Medjutim karakter preovbladava.
Hajde ovako:
1. "Super hot ultra giga riba prepitjka" - ne svidja mi se karakterno
2. "prosecna" ali mi je super ovako sa njom, razgovaramo, kapiramo se, uzbudjuje me ponasanjem, razgovorom.
10x 1000 x milion uta biram br 2.
Nije da me ne privlaci zenska lepota ali brzo moze da mi postane neprivlacna i fizicki ako mi se ne dopadne....Nekakav odbojan osecaj
Ја се не бих добро осећао да седим са женом и да она јавно загледа и прича како су то ултра фрајери и да би била са њима или да би им се подала.![]()
![]()
sodoma i gomora..
Pa ako je 20 godina a ja 54 ,to joj nije u redu , sta znam.Zasto ne ako je puno mladja?
Ali niko nije pominjao ''podavanje'' već samo komentarisanje nečijeg izgleda.Ја се не бих добро осећао да седим са женом и да она јавно загледа и прича како су то ултра фрајери и да би била са њима или да би им се подала.
Gubimo poentu ovde, pokusavas iz ekstrema i krajnosti da izvuces nekakav zakljucak.Не причамо о просечној. Причамо о одрону.
Тако почиње.Ali niko nije pominjao ''podavanje'' već samo komentarisanje nečijeg izgleda.
Не, не, не, не,...Gubimo poentu ovde, pokusavas iz ekstrema i krajnosti da izvuces nekakav zakljucak.
Не, не, не, не,...
Не губимо поенту.
Дође гроб, буде занимљив. Може ли да се узме у обзир и да се занемари то што је гроб?
E, сад те ја враћам на твоје претходне тврдње.Vracam te na poentu.
Ja sam izjavio na konto teme: ako je vec zgodna, mozda je i uzbudljiva, mozda je i zanimljiva.
Ti si od toga izvukao - kad budes sa grobom pa se pravdaj da je zanimljiva, insinuirajuci da su zene zanimljive samo kada nisu lepe. Ne znam sta ti tu i na koji nacin dozivljavas, imas napisano sta sam ja i odatle ti ide sva ova polemika.
Drugo, ruzno mi je da bilo koga nazivam grobom. Ako mi e fiz neprivlacna, da jbga, teze ali isto tako je i sa mnom. Mogu da budem super hi fi lik ali ako se njoj nesto kod mene ne dopada- jbga.
Medjutim, da ponovim 3-i put, mozda se usvoji i upuje. Ako mi nije ovako interesantna kao osoba,lepota pada. Ne svidja mi se.
Oduvijek sam stava da je to normalno i zdravo da ti se neko svidi i da se nekome svidiš.Ne, niko ne treba da planira prevaru. Poenta je da se ljudima koji su u vezi ipak desava da im se neko dopadne, bez namere da prevare/ostave partnera
U životu nisam bio u ozbiljnoj vezi, kamo li braku, ali dovoljno dobro shvaćam stvari da je pred ženskim rodom pametno pohvaliti jedino vlastiti spol.U vezi ste ili u braku. Da li razgovarate otvoreno sa partnerom o tome da vam se sviđucka neka osoba? Ne planirate ništa, ali ono možete da kažete partneru/partnerki da je neka žena/tip fck hot? Ne ono glumac i glumica i sl, nego neka osoba iz vaše reale, osoba koju oboje znate?
Toliko promašenih veza, popeli su ti se na glavu.Muškarci su standardno posesivci.