Moras da odes u Sv Naum, za to ti treba jedno prepodne.Obavezno se provozaj camcem po Drimu, fenomenalan dozivljaj!!
Za (detaljan) obilazak Ohrida sa vodicem , sa svim arheoloskim nalazistima i crkvama potreban je 1 dan. Osim toga cula sam da je super na Galicici (planina sa Albanskom granicom, koja je nacionalni park), mozda opet jedan dan da se vide interesantna mesta. Moj boravak je bio kraci, pa nisam stigla tamo.
Sve to je jako blizu, pa nema potrebe za jurnjavom, opusteno za 5 dana stizes sve.
Dobar club je Cuba Libre, radi cele noci, preporeucujem ti da odes pre 1 jer se svi kafici zatvaraju u to vreme, pa se svi sele u Cubu, i onda je astronomska guzva, nemas gde da stojis. Dobar kafic za pre (meni se dopalo) je Mezzoforte, techno-house muzika (komercijala), naj frajeri i ribe Mkedonci izlaze tamo!!

))))) Liquid je isto ok klub, '80s music.
Sto se tice Struge, cula sam da je lep grad, ali kazu da nema bas gde da se izadje. Super je jedan restoran na setalistu, bas blizu centra, mozda prvi ili drugi, lepo se jede, jeftino je, i svake veceri svadba music, sto je gadno kad pomislis, ali kad se nadjes tamo, toliko ti je smesno i zanimljivo, ja sam cak i u kolu igrala!!!

Ne mogu da se setim imena... ali raspitacu se... Ima masnice na satenskim stolicama. Lepo se provedi!!!1