OHRID

• Začetnik teme Začetnik teme 45321
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
jerotije:
Sladole je 10 denara kugla ali ogromna, veliki kornet je 5 denara a velike guzice su za XXXXXXXL gacce he he he. Valjda im je to genetski.....nasledno. Ohrid je lep ali skoro sve Makedonke su ruzne !

Secam se i vrlo lepih i jeftinih kolaca...pa taj sladoled...mozda nisu samo geni krivi za taj XXXXXXXL problem?! :D

Kad smo vec kod prirodnih lepota...
Moje iskusno oko je primetilo da su sve makedonke u stilu grand parade, pa su njihovi atributi potpuno u drugom planu, a muskarci se "prave Tose (Proeski)"... aktivnosti ribolov i "ono drugo" zaboroavite, nase oci su navikle na mnoooooogoooo bolje primerke!!!

Neznam koliko brzo mislis da ides. Mi smo za 1 dan obisli grad i gradsku plazu ali koliko vidim to nije za kupanje. Ima neki mulj. Ohrid nije veliki. Peske ga opustenom setnjom prepesacis uzduz i popreko za max 3 sata. I nezaboravi dobar i jeftin sladoled.......

Moras da odes u Sv Naum, za to ti treba jedno prepodne.Obavezno se provozaj camcem po Drimu, fenomenalan dozivljaj!!
Za (detaljan) obilazak Ohrida sa vodicem , sa svim arheoloskim nalazistima i crkvama potreban je 1 dan. Osim toga cula sam da je super na Galicici (planina sa Albanskom granicom, koja je nacionalni park), mozda opet jedan dan da se vide interesantna mesta. Moj boravak je bio kraci, pa nisam stigla tamo.
Sve to je jako blizu, pa nema potrebe za jurnjavom, opusteno za 5 dana stizes sve.
Dobar club je Cuba Libre, radi cele noci, preporeucujem ti da odes pre 1 jer se svi kafici zatvaraju u to vreme, pa se svi sele u Cubu, i onda je astronomska guzva, nemas gde da stojis. Dobar kafic za pre (meni se dopalo) je Mezzoforte, techno-house muzika (komercijala), naj frajeri i ribe Mkedonci izlaze tamo!! :)))))) Liquid je isto ok klub, '80s music.
Sto se tice Struge, cula sam da je lep grad, ali kazu da nema bas gde da se izadje. Super je jedan restoran na setalistu, bas blizu centra, mozda prvi ili drugi, lepo se jede, jeftino je, i svake veceri svadba music, sto je gadno kad pomislis, ali kad se nadjes tamo, toliko ti je smesno i zanimljivo, ja sam cak i u kolu igrala!!! :) Ne mogu da se setim imena... ali raspitacu se... Ima masnice na satenskim stolicama. Lepo se provedi!!!1

Program je fenomenalan, ako neko hoce da ide neka mi se javi! Evo korpus!

Skopje, Mavrovo, Sv. Jovan Bigorski, Struga, Ohrid, Sv. Naum, Bitola, Titov Veles
15 - 20. 6. 2007.

1. dan Polazak iz Novog Sada, sa platoa ispred Novosadskog sajma u 22 časa. Putovanje preko Beograda, Niša i Leskovca do Skopja, uz usputna zadržavanja radi odmora i obavljanja graničnih formalnosti. Dolazak u Skopje u ranim jutarnjim časovima. Šetnja starom čaršijom. Polazak iz Skopja u 13 časova. Direktna vožnja do ski centra Mavrovo. Upoznavanje sa ski centrom i obilazak hotela “Mak petrol”. Polazak za Strugu, uz usputni obilazak i razgledanje jednog od najvećih i najpoznatijih manastira u Republici Makedoniji, Sveti Jovan Bigorski. Dolazak u Strugu u kasnim poslepodnevnim časovima. Smeštaj u hotel “Inex Drim”. Večera i druženje. Noćenje.
2. dan Doručak. Razgledanje znamenitosti Struge. Slobodno vreme. Povratak u hotel. Noćenje.
3. dan Doručak. Napuštanje hotela i polazak za Ohrid. Smeštaj u hotel “Granit”. Odlazak do ohridske luke. Vožnja brodom do Svetog Nauma i razgledanje Ohridske rivijere sa jezera. Obilazak manastirskog kompleksa i hotela Sveti Naum. Povratak autobusom i usputno razgledanje hotelskog kompleksa “Desaret”. Povratak u hotel “Granit”. Slobodno vreme. Noćenje.
4. dan Doručak. Odlazak do grada Ohrida. Razgledanje znamenitosti. Slobodno vreme. Fakultativna večera u nacionalnom restoranu hotela “Sončeva porta”. Povratak u hotel “Granit”. Noćenje.
5. dan Doručak. Polazak ka Bitoli u 10 časova. Razgledanje znamenitosti i šetnja starom čaršijom. Polazak ka Titovom Velesu. Kraća pauza. Nastavak putovanja ka Srbiji.
6. dan Dolazak u Novi Sad u ranim jutarnjim časovima.

CENA ARANŽMANA JE:

15.950,00 dinara
CENA ARANŽMANA OBUHVATA:

jedno noćenje sa doručkom u hotelu “Inex Drim”**** u Strugi;
jedan polupansion u hotelu “Inex Drim”**** u Strugi;
dva noćenja sa doručkom u hotelu “Granit”**** u Ohridu;
prevoz turističkim autobusima (audio i video oprema, klima) po programu;

Narode,
ima li neko da nam da neki broj telefona na koji bismo mogli pozvati i raspitati se za cene i uslove privatnog smestaja, apartmana po mogucstvu. Takodje bismo Vas zamolili da nam preporucite gde ici: Ohrid, Struga ili nesto trece. Zeleli bismo se najpre odmoriti pa tek onda nesto drugo.

Unapred hvala

Tip se zove Oliver. Kod njega sam spavao pre 6-7 dana broj mi je zapisao ovako a vi vidite sta treba dodati ispred 99....... 070-249-680 ili 080 zadnje a ima i fiksni +38970249080

Ovog jula smo planirali da idemo po prvi put na odmor u Ohrid. Nemamo nista rezervisano pa nas zanima kakva su vasa iskustva uopste. Ukoliko imate neki dobar smestaj da preporucite i slicno. Unapred hvala

Nisam obilazio plaze osim gradske koja i nije nesto ali je grad fenomenalan i nije skup. Ovaj gde sam ja nocio ko njega zove se Oliver +38970249080 Pozovi se na mene [Zoran taksista iz Beograda] ako se uopste seti !

jerotije:
Nisam obilazio plaze osim gradske koja i nije nesto ali je grad fenomenalan i nije skup. Ovaj gde sam ja nocio ko njega zove se Oliver +38970249080 Pozovi se na mene [Zoran taksista iz Beograda] ako se uopste seti !
Upravo sam se cuo sa g-dinom Oliverom jer mislim da prenocim noc sa porodicom kod njega na proputovanju ka Grckoj. Kaze mi da su neki povodom mog objavljivanja njegovoog mob-a vec rezervisali smestaj kod njega. Taj koji je rezervisao nece se pokajati a ja mu zelim dobar provod. Poslace mi ovog dana sveze slike smestaja pa cu ih ja proslediti Vama. Jos jednom njegov broj Oliver 9938970249080. Pozz

Udobni i kvalitetni apartmani u centru Ohrida, po najpvoljnijim cenama. Zvati Olivera +389702498080

foto1qw2.jpg

foto2bu2.jpg

foto3us9.jpg

foto4gw2.jpg

foto5bj3.jpg

foto6ei5.jpg

foto7lp0.jpg

foto8xi9.jpg

foto9bu7.jpg

foto10um4.jpg

foto11wn5.jpg

Idem za par dana na Ohrid.
Sto se tice kulturnih vrednosti, o tome sam citao i napravio plan. Ali nigde ne pisu o provodu. Pa prema tome:
Sta preporucujete od nacionalne hrane i ****, ako imaju ?
Gde izaci, koji klub ?
Sta nikako propustiti ?
:?:

Bio sam 1 dan u Ohridu i tu prenocio pre nego sto sam usao u Gr. Cene su pristupacne, da nekazem smesne za nas iz Beograda. Iduci od Ohrida ka sv.Naum-u ima milion bozanstvenih plaza a tu se moze i iznajmiti smestaj ko nezeli da je u samom gradu Ohridu. Pozz

Danas sam cula,pa se pitam da li je tacno da je na Ohridu povoljno za kupanje samo u julu i do polovine avgusta,da je posle voda hladna...secam se da sam se na ekskurziji tamo kupala i u maju,ali ... :?:

Back