OHRID

• Začetnik teme Začetnik teme 45321
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Sad je vec vrlo verovatno da cemo provesti u avgustu nedelju dana na Ohridu,kao dopunu letovanju.Nasla sam,izgleda,nesto vrlo povoljno-doduse radi se o kampu,ali mislim da ce prijati "povratak u mladost".Smestaj u prikoloci,pun pansion i bor.taxa 9E dnevno!kamp ima svoju plazu...Videcemo kako ti izgleda-ako ispadne dobro eto utesne varijante kad se nema para za letovanje,ili ovako dopuna letovanju! ;)

Vesna Ks:
Sad je vec vrlo verovatno da cemo provesti u avgustu nedelju dana na Ohridu,kao dopunu letovanju.Nasla sam,izgleda,nesto vrlo povoljno-doduse radi se o kampu,ali mislim da ce prijati "povratak u mladost".Smestaj u prikoloci,pun pansion i bor.taxa 9E dnevno!kamp ima svoju plazu...Videcemo kako ti izgleda-ako ispadne dobro eto utesne varijante kad se nema para za letovanje,ili ovako dopuna letovanju! ;)

Koji je kamp u pitanju?

Upravo sam se vratila iz Ohrida - privatni smestaj je oko 5 EUR (moze da se nadje i za 3E). Hrana je jeftinija nego ovde (sladoled je 30%jeftiniji).

Da ti pravo kazem, ovo sa izvidnickim kampom mi je sumnjivo.Nikada nisam bio u njemu ali pretpostavljam da tu dolaze grupe sa decom pa da ti nebude previse bucno..a i cena mislim da sve govori, 9 eur za tri obroka i smestaj mi je ipak sumnjiva.A ima i drugih kampova koji su ipak provereni kao Gradiste,Livadista,Ljubanista.Gradiste je ove godine dosta u semi, znam da i tamo ima prikolica ali ne znam dali ima slobodnih.

Nisam nikada isao toliko kasno u Ohrid.Da, ranijih godina sam slusao da je tada voda bila hladnija ali sa sadasnjom promenom klime sve je drugacije.Pre dvadesetak godina se uvece u Ohridu nije izlazilo bez dzempera a sada su noci pretople.Tako da mislim da i temp.vod prati taj trend naravno pod uslovom da ne dodje neki dugotrajniji hladni talas jer se tada oseca neka planinska klima.

Treba mi pomoc!Planiram sa drugaricom u Ohrid,pa bih vas zamolila da nam preporucite neki smestaj....vazno nam je da je u centru grada! I,naravno,ako mozete da nam kazete i cenu...
Hvala!

Treba mi pomoc!Planiram sa drugaricom u Ohrid,pa bih vas zamolila da nam preporucite neki smestaj....vazno nam je da je u centru grada! I,naravno,ako mozete da nam kazete i cenu...
Hvala!

jerotije:
Bio sam 1 dan u Ohridu i tu prenocio pre nego sto sam usao u Gr. Cene su pristupacne, da nekazem smesne za nas iz Beograda. Iduci od Ohrida ka sv.Naum-u ima milion bozanstvenih plaza a tu se moze i iznajmiti smestaj ko nezeli da je u samom gradu Ohridu. Pozz[/QUO

Znaci mogu da krenem od Ohrida ka sv. Naumu i usput da nadjem smestaj bez rezervacije. To je super!

' Ajde sad neki poznavalac Ohrida neka napise koje sve plaze tamo postoje,kakve su po svim pitanjima,gde su....I jos me zanima oblast sv.Stefan,kazu da je na 5km od grada prema sv.Naumu....kako je tamo? A kad se uvece dodje u grad ima li mesta za parkiranje?

Back