Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
circe:Zna li neko kako se iz Crne Gore moze stici do Ohrida..Zanima me privatni smestaj negde oko Nauma, neko totalno mirno i prijatno mestasce odn.okruzenje ?
Stvarno neznam kako ces stici iz CG ali znam da od Ohrida do sv.Nauma ima mali milion i hotela i privatnog smestaja koji se izdaju i nema sanse da nesto nenadjes. Isto ti je kao npr da ides uz Jadransku magistralu i gledas table na kojima pise sobe-zimer samo sto je ovde manja guzva [bar je tako bilo pre 20-tak dana]. Pozzcirce:Zna li neko kako se iz Crne Gore moze stici do Ohrida..Zanima me privatni smestaj negde oko Nauma, neko totalno mirno i prijatno mestasce odn.okruzenje ?
prohladno je ispustilajerotije:.... i kaze da je bozanstveno, cisto jeftino....
Jes'prohladno,al svako zlo ima svoju lepu stranu-jesi videla kako zateze kozu,a?webhanuma:prohladno je ispustila![]()
ristupacne su,mada i tamo mozete potrositi dosta para,kao i svuda.Rucak za troje 10E(meso sa prilogom,salate,piva i sok),lezaljka 1,6E suncobran 0,8E,pedolina1h-3,3E parce pice 1E celo pile 4E nes 0.8-1,5E veliki sendvic sa mesom i dodacima 1.2-2.3E(zavisi koje meso) koka-kola 0,65 veliko pivo 0,8E...u prodavnicama su cene kao i kod nas.Cigare imaju samo neke njihove,a Marlboro je 2E.Voznja u luna parku 0,6E, 3 zetona za tobogan na plazi 10 denara 1E=61 denar.Ova ti je dobra.......spojis lepo i korisnoVesna Ks:E,dobra ideja za novo zanimanje-lenji me salju na putovanja,a ja izvestavam lepo,detaljno,uz fotografije,pa im dodje kao da su bili,a nista se nisu pomucili...Naziv zanimanja "putnik placenik"....