OHRID

• Začetnik teme Začetnik teme 45321
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
MOGU VAM POMOČI OKO SMEŠTAJA,ZNAM ZA SOBE U PEŠTANIMA TO VAM JE OD PRILIKE 12 KILOMETARA IZ OHRIDA PREMA SV. NAUMU I GALIČICI.
GOSPODIN SE ZOVE PICIOSKI PETAR ,TELEFON 00389 46 285 418.
I JA SAM REZERVIRAO SPAVANJE KOD NJEGA MADA ČU OVE GODINE IZGLEDA NA OHRIDU OSTATI SAMO DVA DANA.
SPAVANJE 6-8 EURA,NA RAZPOLAGANJU VAM JE I VELIKA KUHINJA.

QUOTE=samuraijack]Kako se tamo trazi privatan smestaj?
Jel postoje neki brojevi telefona gde moze da se rezervise smestaj?
Kako vi to pronalazite ljudi, molim Vas!!![/QUOTE]

Moze li mi neko reci detalje u vezi sa iznajmljivanjem automobila? Da li vazi nasa vozacka dozvola?
A i interesuje me nesto oko nocnog zivota u Ohridu ili u Strugi. Ima li mesta gde se na pusta domaca muzika, odnosno, ima li negde "zapadnjacke" atmosfere?

p.s. Sajt je odlican. Hvala.

jerotije:
A jel znas te apartmane, jel si bio, jel bio neko tvoj ili si samo cuo da se to izdaje ? Jel po preporuci ili sl ?

bio sam tamo i opet ču tamo spavati 29. 04.,šteta jedino jer neče biti više vremena jer 30.04 več krečem prema Crnoj Gori.
Ako te zanima,samo reci da ti je dao broj Slovenac koji dolazi na Ohrid sa motorom i to je dovoljno.
Nisam siguran da li ima i apartmane,znam samo za sobe.

Pozdrav

Ohrid je prelep, i gradic, a i jezero....ja sam bila pre nekoliko god. i super se provela.
Sto se tice cena (mislim na cene hotela, za privatni smestaj ne znam), skoro sam videla, ali se ne secam tacno cifre, samo znam da sam se iznenadila, delovale su mi prilicno visoke, nesto sam ocekivala da je tamo znatno jeftinije. Recimo da su kao na CG primorju.

Putujem sredinom juna u Ohrid pa me interesuje koji hotel mi preporučujete da je solidan i da je hrana OK. Po mogućstvu da ima bazen. Da li se može kupati (nisam od onih zimogrožljivih)? Šta treba sve videti u okolini? Kakve su cene?

Ohrid je divan!!!Obavezno obidji sv.Naum,provozaj se po Drimu camcem(cistiju vodu u zivotu neces videti),Samuilovu kulu i sve crkve(365-za svaki dan u godini po jedna).
Jezerska voda ce biti hladnjikava,ali secam se da smo se mi na ekskurziji kupali u sred maja-sve zavisi kakvo vreme bude.Zadnji put sam bila pre skoro 3 godine i cene su bile kao kod nas,a za po nesto i nize.Imas u gradu i agncije koje ce ti naci privatni smestaj,a hrani se po restoranima-nije nista skuplje nego ovde.
Videces,Ohrid bas ima DUSU! :D

Bas sam juce videla oglas u novinama za Ohrid, cini mi se da je cena oko 170 eura hotelski smestaj ( ne secam se da li je pisalo da li je to nocenje s doruckom ili polupansion)
I, da, bas ima dusu.....i da, jeste malo hladnija voda, ali i ja sam se kupala u maju

Fenomenalno mesto...
Ja nisam verovala, mislila sam da je sociala...
Ali grad je super sredjen! Znamenitosti, crkve, ulice, kafici, klubovi. Jezero je ogromno, usred grada setaliste... cisto...
Cene su manje nego kod nas... dorucak rucak, vecera u restoranu..
Preporucujem ti da nadjes smestaj odavde, kupis kartu... najjeftinija varijanta definitivno...
Smestaj ti je 7e+-x... vecera rostilj, pice... 5e... pivo 0.8e u fancy kaficu....

Sto se kupanja tice... ja sam bila u maju... hladno je!!!

U svakom slucaju divno mesto za odmor...
Ima mnogo toga da se vidi, mozes da se bahatis, da ne razmisljas o novcu i da ludujes do pola noci!!!

Upravo sam nocas dosao iz Ohrida. Utisci su vise nego pozitivni mada sezona jos nije pocela a ja sam bio samo jedan dan i nisam imao srece jer je kisa padala uvece kada sam izasao u grad. Cene su vise negoi pristupacne tj skoro iste kao kod nas u Bgd a mozda malo i jeftinije. Sladoled im je bas dzabaka i ja sam ih omlatio 7-8 dok se nisam zaledio. Turista kazem nije bilo a same Ohridcanke ili kako se vec kaze su i vise nego odvratne. Specificno je to da svaka ima veliko dupe. Muskarci, obratite paznju na ovo i kada se vratite demantujte me ako nisam u pravu. Nisam video dobru makedonku a s obzirom da sam isao bez zene samo sam to i gledao. Smestaj se krece oko 5-6 eura, bar tamo gde sam ja pitao a ja sam ga nasao za 5 u tako reci centru. Uzeo sam telefone od vlasnika pa koga zanima mogu da ga preporucim. Nije los smestaj. Korektan. Koga jos sta zanima nek pita. Ako znam recicu-bicu iskren. Pozdrav svima !

Srecom, ide nas 40-ak pa ću se već nekako snaći sa našima ako su njihove ružne!
Ma idem da se opustim ko čovek. Sve mi je dosad bilo preče od Ohrida, a odavno želim da odem tamo. Mislim da je vec izabran hotel. nećemo biti u privatnom smeštaju. Javiću kad saznam koji je da vidim da li je neko bio tamo. Mada, kažem, idem da vidim tu lepotu i baš me briga za smeštaj.

Sladole je 10 denara kugla ali ogromna, veliki kornet je 5 denara a velike guzice su za XXXXXXXL gacce he he he. Valjda im je to genetski.....nasledno. Ohrid je lep ali skoro sve Makedonke su ruzne !

Back