Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
gurmanci:Ako neko od clanova porodice cita poruke za Kosily molim da je pozdravi. Znam da je od ponedeljka na terapiji i nadam se da je sve kako treba.
Nisam mogla da verujem da ce me toliko uznemiriti sudbina jedne meni nepoznate osobe. Osecam kao da je rec o nekom meni bliskom . Vrlo cesto pomislim na nju i stvarno imam neki osecaj da ce se oporaviti i nastavi da zivi mirno i zadovoljno sa svojom decom i muzem.
Baš tako...gurmanci:Ako neko od clanova porodice cita poruke za Kosily molim da je pozdravi. Znam da je od ponedeljka na terapiji i nadam se da je sve kako treba.
Nisam mogla da verujem da ce me toliko uznemiriti sudbina jedne meni nepoznate osobe. Osecam kao da je rec o nekom meni bliskom . Vrlo cesto pomislim na nju i stvarno imam neki osecaj da ce se oporaviti i nastavi da zivi mirno i zadovoljno sa svojom decom i muzem.
Nemojte ocajavati najvaznije je budite hrabri.Mene interesuje da li vam je radjena magnetna glave kicme i da li su radili likvor kod neurologa?Kosily:Vecina redovnih posetilaca ovoj sjajnog foruma me vec "zna". Ja sam ona sto je pre par meseci zavrsila sa zracenjem i konstantno se zalim na bol koji se iz krsta spusta u levu nogu. Odradila sam gomilu analiza onkoloskih,neuroloskih,akupuntura,neprimala se inekcija....ali nista mi nije pomoglo
Juce sam otisla u jednu privatnu onkolosku kliniku,kod zene koja ocigledno zna svoj posao jako dobro. Pogledala je sve moje ranije nalaze,snimke,uradila neke preglede sama,i rekla mi da je 95% sigurna da se radi o ponovnom vracanju karcinoma
Predlozila je hemoterapiju uz jos kojie zracenje,ali mi je dala fore da se malo oporavim prvo jer dva meseca bola,ne spavanja,ne jela.....je vrlo primetno.
Blago receno-OCAJNA SAM. Dodje mi da se ubijem i tako postedim i sebe i svoju porodicu svog pakla koji mi predstojiOvoga puta nemam ni malo nade,optimizma,snage za sve to. O hemoterapiji znam jako malo (gotovo nista) pa bih molila one koji imaju saznanja kako to ide da mi se jave.
Pozdrav od vase tuzne Kosily!!!
Prvi put sam na ovom forumu kada sam procitala tvoju pricu resila sam da se prijavim.Zelim da ti kazem da se ne predajes .Nikako ne smes da dozvolis sebi da se predas.Moj muz je u oktombru operisan od karcinoma ..Zelim da ti porucim da se nikako ne predajes ma kakvi rezultati bili.Leka ima.Najbolji lek si sama sebi nemoj da se obazires na razne price o smrti nisu svi isti.Na zalost oko mene ima puno operisanih iz moje familije i evo svi zivi i zdravi.Neznam koliko verujes u alternativnu medicinu recimo moj muz pije cajeve iz knjige Marije Treben svi rezultati su dobro.Moja snaja je imala karcinom dojke koji je smanjila sa 30cm na 14 cmuz pomoc divlje ciklame koju i moj muz pocinje da pije uskoro.Ako te zanima jos nesto ,a ima mnogo toga javi se .GLAVU GORE SVE CE SE SREDITI VIDECES...![]()