Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
Za tako nešto se ne zahvaljuje.Kosily:Toliko se lose osecam,da sam jedva nakon par dana uspela da sednem malo na net. Ne znam koliko cu izdrzati. U petak su konstatovali da moram hitno leci u bolnicu. Znaci od ponedeljka sam vam na onkologiji.
Cim budem imala mogucnosti,javljavam se,a vi mislite na mene. Zahvaljujem se svima,a posebno Smeh,koja je ispala toliko divna i postom mi poslala vrlo ohrabrujucu knjigu. Ko kaze da su ljudi postali pogani,koristoljubivi.....Smeh od srca ti hvala,ne mogu da ti opisem koliko me tvoj gest dirnuo.
Pozdrav svima pa se cujemo kad me malo puste kuci ili kako to vec ide (predvidjena sam za hemo+radio terapiju.
Ljuubi vas vasa Kosily.
Ovo je nešto najljepše što sam pročitao ovde, baš me dirnulo. U svakom slučaju drž se Kosily.Kosily:...se svima,a posebno Smeh,koja je ispala toliko divna i postom mi poslala vrlo ohrabrujucu knjigu. Ko kaze da su ljudi postali pogani,koristoljubivi......