gazela
Veoma poznat
- Poruka
- 10.256
pa to ti i kazem...:-)
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ihh bre lako se stigne do mraka,utegnuti se maximalno,šminka ala filmska,krpe šljašte,kosa se vijori ,hod vrckanje...i eto vas u mraku...e sad nezgodno je jedino ''dan posle''A treba doci do mraka..uplasi se covek![]()
Vec sam napisao nesto o tom budjenju na grobljuihh bre lako se stigne do mraka,utegnuti se maximalno,šminka ala filmska,krpe šljašte,kosa se vijori ,hod vrckanje...i eto vas u mraku...e sad nezgodno je jedino ''dan posle''![]()

jel?Vec sam napisao nesto o tom budjenju na groblju![]()
ne vidi se ali se dobro oseti kad te zapahne nekoto je stanje našeg mentaliteta,načina života..sve pare se daju na krpe i krpe..a zubi mogu i da fale nebitno,telo je važno da se namaže mirisnom mlekom,a dal je u formi opet je nebitno itd,itd..samo spoljašnjost je važna jer ona privlači a i u mraku se i ovako ništa ne vidi ;-)

pricala mi drugarica u jednom zenskom domu kad je bila,kako joj se zalila tetkica da je u kupaonici nasla usrane gace onako diskretno napustene
a tuzno je zaista kad vidis cure nafrakane i napuderisane a ono malo da ogulis zasmrdi na nepranje.samo sto nisu ni muskarci nista bolji kad onako stanes kraj njih u autobusu a iz jakne i preko odece oseca se onaj ustajali smrad znoja i duvana.
ne vidi se ali se dobro oseti kad te zapahne neko
i samo bih dodala da narod ovde ima tendenciju da se retko kupa a posebno je odvratno kad udjes u autobus i neko te casti zadahom iz usta ili visenedeljnim smradom stroka u kombinaciji sa skorelom mokracom i neopranim dupetom.fuj.
inacepricala mi drugarica u jednom zenskom domu kad je bila,kako joj se zalila tetkica da je u kupaonici nasla usrane gace onako diskretno napustene
a tuzno je zaista kad vidis cure nafrakane i napuderisane a ono malo da ogulis zasmrdi na nepranje.samo sto nisu ni muskarci nista bolji kad onako stanes kraj njih u autobusu a iz jakne i preko odece oseca se onaj ustajali smrad znoja i duvana.
nek nam se smiluju vise sile kad dodje leto,bice gusto u prevozu![]()
Ma idi bre..kad udjem u prevoz..znas koliko mi se puta desilo da izadjem..ili kad se tusiram osetim taj isti smrad u nosu..samo dupe da se napuni i legne u krevet.ccc
Ne, ti si izvukao nesto sto nema blage veze sa onim sto sam ja rekla i mislila...mrzi me da se raspravljam....nisam izdrzljiva kao Helena po tom pitanju....Mada, verovatno cu do kraja na lakat progovoriti....

a lepo ti je rekla, mislish da svi imaju volje za beskonachne diskusije ko ja... cccc... trebalo bi da me uokvirish bre...
aa... ne bi ti ako ne mozesh...a lepo ti je rekla, mislish da svi imaju volje za beskonachne diskusije ko ja... cccc... trebalo bi da me uokvirish bre...
![]()
Evo uramio sam te..mi nismo povrsni..treba sve isterati do kraja..ako nesto pocnemo to i zavrsimo jel![]()

Tako je. Ne peru se, nego se nose na hemijsko ciscenje.

isto ko što neki muški pucaju od čistoće.Inače te debele ljeti nemaju što da rade jer se onda razgolićuje. I tvrdim da šminkerice itekako vode brigu o svom tijelu,a ne to što vi tu želite kazati.Drže do higijene više nego vi muški jer pitanje je kolko često vi perete onog dolje.E ako je pitanje onda stavi upitnikisto ko što neki muški pucaju od čistoće.Inače te debele ljeti nemaju što da rade jer se onda razgolićuje. I tvrdim da šminkerice itekako vode brigu o svom tijelu,a ne to što vi tu želite kazati.Drže do higijene više nego vi muški jer pitanje je kolko često vi perete onog dolje.

Jesi provalio kako su u busu sipke prljave, ja gledam da se drzim sa sto je manje mogucom povrsinom sake.
ja bih ih pre definisala kao masne,kad uhvatis klizi ti ruka koliko su zamsacene.isto ko i prozori kad se nasloni neki sto nije nedelju dana prao kosu pa ostane muzga fuuuuj 
Ja sam pala u nesvest jednom u busu. Pored mene bio neki matorac smrdeo kao tvor, a stiskavac. Još počeli putnici mene da napadaju da držim dijetu.![]()
ja bih ih pre definisala kao masne,kad uhvatis klizi ti ruka koliko su zamsacene.isto ko i prozori kad se nasloni neki sto nije nedelju dana prao kosu pa ostane muzga fuuuuj
i desi mi se ponekad da izadjem ranije iz autobusa ako nesto bazdi ako ne zurim.
pre neko vece vracam se kuci i neko je jeo przeni kikiriki u autobusu i sve zasmrdeo.a meni je ostao miris u nosu jos nekoliko sati po povratku kuci i bilo mi uzasno muka...i jos prljavim rukama jesti kikiriki u autobusu![]()
ma ne, ja sam jednom se uhvatila za sipku a ona masna od nekakve masti za podmazivanje, valjda radnici popravljali bus, pa se hvatali za sipke... a sta je tema ustvari?