O svemu po malo...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Meni to nije zvucalo kao sala, ako jeste moja greska onda sto grube sale u vezi pasa smatram preozbiljno, ali se on nesto mnogo cesto "sali" na takav nacin da bih mogla odmah da se nasmejem kada vidim takvu izjavu. Ovo nije prvi put da se digla prasina oko neke njegove izjave.

Nosimo pse kao oznake raspoznavanja :D Ili jos bolje nalepnice sa imenom psa, pa cak i ako ga nemas da mogu da te prepoznaju :lol:

zeza me decko posto kukam sto ne vodim gileta na izlozbu, da ponesem njegovu uvelicanu fotku :lol: sta da radim kad je neartikulisan medju psima, a pitove znaci ne podnosi skoro sve :( pocinjem strogu dresuru zato... kad je naucio da ne sme da se igra izazivajuci nekog histericnog psa cuvara kroz ogradu i jos da mu uzvraca kad pas onako posteno izgubi zivce ima da nauci da sedi mirno dok horde pitova prolaze pored njega...

Pa tamo sigurno nece biti mnogo pitova, a i oni koji budu bili ce sigurno biti dobrice jer ih inace ne bi dovodili medju pse, a i vlasnici sigurno nece biti neki kompleksasi nego ljudi koji vole pse kao i mi.

problem nije vise u pitovima, vec u giletu, evo odlepio je kada je video jednog veceras, jedva sam ga smirila, prvi je gile poceo, ovaj se rado pridruzio, nebitno sto su bili na pristojnoj udalenosti i vezani obojca su kidisali(to je onaj pit sa kojim se prvo igrao pa je ispao kurslus)... prosto ne zelim da mi se to desi u gomili pasa, jer za sada nisam sigurna u njegove reakcije...

Jel ljudi
posto nasa Milli tvrdi da je dreser, ja predlazem da joj uvalimo test!!!!!
BEZ SACMU I BETON MOLIM!!!!!
Test?
Nek dresira ovog mog loodaka i jaj joj dajem sve pehare koje nadjem negde!!!!( Bolje da oma pocnem da skupljam!!!!) ( Iako za neke je potreban David Koperfild, a ne dreser....)
Tako cu se ja ratosiljati bede.....heheheheheh i mislim da je to jedino dobro koje cce izaci od ove moje ideje!!!!
Kako sam samo lukava, heheh hihhi, koristim novonastalu situaciju da moje jaje , ko kukavica, uvalim Milli, ali Milli je moj drug i nece se ljuti mnogo na mene!!!!

Jel ljudi
posto nasa Milli tvrdi da je dreser, ja predlazem da joj uvalimo test!!!!!
BEZ SACMU I BETON MOLIM!!!!!
Test?
Nek dresira ovog mog loodaka i jaj joj dajem sve pehare koje nadjem negde!!!!( Bolje da oma pocnem da skupljam!!!!) ( Iako za neke je potreban David Koperfild, a ne dreser....)
Tako cu se ja ratosiljati bede.....heheheheheh i mislim da je to jedino dobro koje cce izaci od ove moje ideje!!!!
Kako sam samo lukava, heheh hihhi, koristim novonastalu situaciju da moje jaje , ko kukavica, uvalim Milli, ali Milli je moj drug i nece se ljuti mnogo na mene!!!!

Ја волим изазове за разлику од неких!:klap:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back