O svemu po malo...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ajde ides na izlozbu...ni una nije nista bolja od gileta :rumenko: nekako cemo ih obuzdati...ako ne,bar cemo se zajedno izblamirati :lol:

ko što je mene Baja
ja ga postavila da pokaže zube i onako se malo savila a on mi liže obraz.
u opako me sudija naribao, kao tako lep i dobar primerak a nema ring dresuru. A bezobraznik na prošloj izložbi kada ga nisma je hendlovala kao glumac pozira li pozira, a mene blamira

pa sta svi smo ovde drugari :)

ma kod zene sam....
kad se ususkam medju 20 pasa,nema meni Zime:)
a nije kod mene pinc nego civava:lol:al to mu dodje na isto
koga takav pas moze da ugreje svaka mu cast
Dzipsi je kod kuce,cujem da se ubucio za ove 2 nedelje sto me nema,morace pod hitno na dijetu kad se vratim
Mico,nisi brbljiva,nema ovdee nikakvih tajni,svi smo nasi:mrgreen:

ma isti ko i pre!!!!
pobio se sa jednim muzijakom pre nego sto sam otisla,tako da ono da postanu sisice posle kastracije pada u vodu....
i dalje bi da jurca i glupira se,ma potpuno isti dasa
jao sta mi se desilo pre nekih mesec dana,izvela ga ja napolje na 15 minuta,naravno pustenog jer je bilo oko pola 1 uvece i sela na klupicu,racunam tu je on negde
i kad sam pokupila stvari i krenula,zovem ga zovem...njega nema. I vidim nesto u travici lezi,reko vidi manijaka,zovem ga a on ne dolazi,ja prilazim,ubedjena da je to on,jos vidim meskolji se...kad ono ustaje klosar...hahahah...smo sto nisam umrla od straha,imao je oko 2 metra.
I odem ja,pomislila mozda je Dzipsi otisao kuci sam,posto to cesto radi. Dolazim kuci,njega nema. Cekala sam ga nekih sat vremena i odlucim da ga potrazim.
Lutala sam sa jos dva druga kroz ceo kraj do 5 ujutro i na kraju krenula kuci. Nemate pojma kako sam se osecala. I na putu do kuce,istrcava mace iz jedne ograde,ja pridjem da ga podignem i slucajno pogledam u dvoriste- kad ono Dzipsi tamo. A on debil stoji na ogradi,i posto nikad ne laje,mase onim repom i glasa ne ispusta. Da nije bilo maceta ne bi ni videla da je tu.
I otvorim ja kapiju i pustim ga. Na kraju se ispostavilo da ga je neki covek nasao i zatvorio kod sebe u dvoriste,a Dzipsi je bas tad bio 10-ak metara od kuce i ovaj ga pdveo bogu iza nogu i zatvorio.
Mislim dobro,nije covek znao,hteo je da pomogne psu,al meni je oduzeo 10 godina zivota.
Strasno
I sledeci dan mu kupim identifikacionu ogrlicu,napisem lepo broj telefona i adresu i on to pokida :(stoka

evo sad cu da ih slikam,pa da postavim par slicica
elem,ona ima 29 pasa,al 9 je otislo sa njom na izlozbu u Nemacku.
Otisli su i saluki i barzoj:)
prelepi su svi

jao tako me mrzi sad da ih fotkam,jos je oblacno i blatnjavo...a njih toliko
evo vam njihov sajt pa pogledajte,tu su svi,sem spica,on je mator,ima 11 godina:)
www.nine-lives.de
da ne bude zabune,zena je nemacki diplomata i zato stoji na kraju de,jer je odgajivacnica iz zemlje Svabije

jos da znam nemachki,bilo bi super
g015.gif

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back