ria&tuborg

Poruke na profilima Najnovije aktivnosti Poruke O članu Blog

 • Ja dileja?! :kletva: Dobro, jesam po malo! :rumenko: Kako ne možeš da se setiš ko me to zna, pa još zna i mimi's dad?! Neko naših godina ili njegovih?
  A što ja ovde umirem od neizvesnosti, to nikom ništa?! :rtfm: Priznaj sve, ko je to bio, otkud me zna... Mo'š i na pp... :cmok:
  to bi bilo i lepo i korisno :) ali ja sam ti u haosu sa organizacijom vremena. imam obaveza ali ne bas toliko koliko sam nesposobna da ih uskladim, pa vise nista ne dogovaram ako nisam sigurna da mogu i da ostvarim dogovor. a svakako bih volela da se vidimo i dodicu narocito :) ali otom potom, pa cemo onda i cetke da menjamo :lol: ljubi mi prasence... moj prasac je cist (propustili smo duzenje i prljanje veceras) i ne da sam ga izljubila, kako mu je divna dlaka kad je cista... ako ovo procita neko ko nema psa mislice da sam fiiiijuuu 100% :hahaha:
  Pobrisa nam žena masu postova! Valjda zna šta se dešava kad mi nekoga krenemo da udomljavamo. :hahaha:
  Same smo na celom pf-u. Moram i ja da bežim dok MIlica nije srušila kuću. Kako je Balša?
  jao setila sam se dode i papricice snimka danas :D imali smo gile vs papricica scenu, nece da je ostavi, napada je, grebe oko nje, cima glavom, i opet je proba... greota da se baci valjda misli :lol: ipak je i to hrana :lol: iskidala sam se od smeha...
 • Učitavanje...
 • Učitavanje...
 • Učitavanje...
 • Učitavanje...
Back
Top