Mackic
Iskusan
- Poruka
- 5.350
Nosimo pse kao oznake raspoznavanja
Ili jos bolje nalepnice sa imenom psa, pa cak i ako ga nemas da mogu da te prepoznaju 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Nosimo pse kao oznake raspoznavanjaIli jos bolje nalepnice sa imenom psa, pa cak i ako ga nemas da mogu da te prepoznaju
![]()
sta da radim kad je neartikulisan medju psima, a pitove znaci ne podnosi skoro sve
pocinjem strogu dresuru zato... kad je naucio da ne sme da se igra izazivajuci nekog histericnog psa cuvara kroz ogradu i jos da mu uzvraca kad pas onako posteno izgubi zivce ima da nauci da sedi mirno dok horde pitova prolaze pored njega...Her Zika,toliki kuranfili za mene![]()
ali rekoh... bolje da pustim nekog drugog...htedoh da napisemali rekoh... bolje da pustim nekog drugog...

Pa tamo sigurno nece biti mnogo pitova, a i oni koji budu bili ce sigurno biti dobrice jer ih inace ne bi dovodili medju pse, a i vlasnici sigurno nece biti neki kompleksasi nego ljudi koji vole pse kao i mi.

Jel ljudi
posto nasa Milli tvrdi da je dreser, ja predlazem da joj uvalimo test!!!!!
BEZ SACMU I BETON MOLIM!!!!!
Test?
Nek dresira ovog mog loodaka i jaj joj dajem sve pehare koje nadjem negde!!!!( Bolje da oma pocnem da skupljam!!!!) ( Iako za neke je potreban David Koperfild, a ne dreser....)
Tako cu se ja ratosiljati bede.....heheheheheh i mislim da je to jedino dobro koje cce izaci od ove moje ideje!!!!
Kako sam samo lukava, heheh hihhi, koristim novonastalu situaciju da moje jaje , ko kukavica, uvalim Milli, ali Milli je moj drug i nece se ljuti mnogo na mene!!!!

kakvi opisi ponasanja!! Savrseno!
Онда никад нећу отићи на спавање, а треба да будим петлове