pajce 1205
Poznat
- Poruka
- 9.577
JOJ, koliko meni treba da udjem u elitu....odoh da spavam...
laka vam noć....

laka vam noć....

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

joooooooj kako je ledeno....strpala sam se medju pse i kuckam po tastaturi u nadi da ce me bar malo zagrejati!!!!
pa sta ćeš reći za Zlatibor kad ti u BG tako hladno...ovamo je smrzavanje...ali baš

. Ma ladno brate.
Do bola.
:

Donamileva vidim da si jutros dobre volje,jel to znaci da je bilo bas toplo nocas

da li je moguće da je već 11 a da nikog nema na ovim stranama. Da li je to bela smrt uzela danak?
Da nije bilo onog mog Alfe i ja bi noćas u večna lovišta, ovako on topao a ja se ušuškala ispod njega pa milina...

ja stvarno i pored najbolje volje ne razumem tz zimske čarolije i uživanja. Ma ladno brate.
Do bola.
:
Opšte poznato a mislim i da je u pitanju aksiom (pa ga kao takvog ne treba dokazivati) da je najveće zimsko uživanje leškarenje ispod toplog pokrivača, još kad se ima i sa kim i sa čim...:![]()
zima u gradu je malo drugachija...škripu snega ispod cipela...pa zaledjene grane..joj..joj...

najbolje je to...da.....
zima u gradu je malo drugachija...
chesce je u pitanju mokar bljuzgav i shtrokav sneg
al desi se da bude i lep suv....pa shkripinajbolje je to...da.....
jel vi na zlatiboru pijuckate kuvano vino zimi ?![]()

joooooooj kako je ledeno....strpala sam se medju pse i kuckam po tastaturi u nadi da ce me bar malo zagrejati!!!!
pitom (micom jednom da se neko ne primi
)? ili si uzela nekog novog psa?Jel ljudi
posto nasa Milli tvrdi da je dreser, ja predlazem da joj uvalimo test!!!!!
BEZ SACMU I BETON MOLIM!!!!!
Test?
Nek dresira ovog mog loodaka i jaj joj dajem sve pehare koje nadjem negde!!!!( Bolje da oma pocnem da skupljam!!!!) ( Iako za neke je potreban David Koperfild, a ne dreser....)
Tako cu se ja ratosiljati bede.....heheheheheh i mislim da je to jedino dobro koje cce izaci od ove moje ideje!!!!
Kako sam samo lukava, heheh hihhi, koristim novonastalu situaciju da moje jaje , ko kukavica, uvalim Milli, ali Milli je moj drug i nece se ljuti mnogo na mene!!!!
ja stvarno i pored najbolje volje ne razumem tz zimske čarolije i uživanja. Ma ladno brate.
Do bola.
:
Opšte poznato a mislim i da je u pitanju aksiom (pa ga kao takvog ne treba dokazivati) da je najveće zimsko uživanje leškarenje ispod toplog pokrivača, još kad se ima i sa kim i sa čim...:![]()
)naravno....i sa malo cimeta...prava stvar...meni je to ritual...
a clubu BOSS...ispred kamina veliki zemljani lonac pun kuvane rakije...
i ja sam zimovan ali volim i sneg jer ga sve manje ima.....iz godine u godinu...![]()

jel pinc kod tebe jos uvek, zdruzio se sa krvolocnim i neustrasivimpitom (micom jednom da se neko ne primi
)? ili si uzela nekog novog psa?
chuva hrtove nekoj zeni

ma samo zamisli plažu, pesak, + 40 i satima i satima i satima izležavanje na suncu. To je odmor.
ustvari zavisi gde je + 40...na suncu ili u hladu? 

ma samo zamisli plažu, pesak, + 40 i satima i satima i satima izležavanje na suncu. To je odmor.
opet bih pre na skijanje