Novi TRAMVAJI - još jedna afera?

• Začetnik teme Začetnik teme genex
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
PS samo da znaš za podatak...dok je Buđman odapeo - tog dana sam u studio kod kolege snimao humorističnu emisiju...kako je hadezeovac bio vlasnik ...kolega popušio otkaz...al humoristična emisija je bila snimana na kasetu za reklame tako da je na dan žalosti zabunom otišla u eter na par sekundi ...:hahaha:

danas je veoma tražena...al djubre hadezeovsko ju je uništilo posle toga :evil: (ljudi koji su je videli rekli su da je predobra...:ok:

:bye:

Ne brini za HDZ-smutljivce: Najkasnije do ulaska RH u EU, i oni će biti izbrisani sa političke scene!:D
Ko se mača lača.......

Ne brini za HDZ-smutljivce: Najkasnije do ulaska RH u EU, i oni će biti izbrisani sa političke scene!:D
Ko se mača lača.......
:think:

sumnjam već su oni bacili svi redom oko za diplomaciju, fotelje raznoraznih odbora...a kad uNIDŽemo u tu eVropu onda će svoje gu2ice da presele u Brisel u europarlament i opet im dobro i opet na finom i toplom a plata svakog 1. ....dok bagra i ovce koje za njih i dalje glasa će da puši ko nikad do tad....:hahaha::dash:

al neka....gledao sam danas vesti kako u Vinkovcima nije radio ni jedan kafić zbog novog zakona o zabrani pušinja....a najviše glasova hadezej bagra upravo kupi u tim selendrama po Slavoniji i Dalmaciji....:dash::dash::dash:

šta se bune ...isto i za ZERP, ribare, brodogradilišta, isto i za stotinu drugih stvari što su hadezej ovce popasle i pošišane iJopet jovo nanovo...:dash:

al neka...ja im ne bih dao da dolaze u Zagreb...ono što su izglasali nek sad žderu...bolidi :evil:

Francek junior je vanbračni sin od Štefa.Nemoj zajebavat.

francek junior je pokazao svoje pravo lice onomad kad je na prošlim parlamentasrnim bio sa ivićpašalićem, rojsom i ostalom ultranacionalističkom bagrom i ratnim profiterima u straanci za koje im glavaševa stranka dođe ko malo djete...:think:

a sad bi još se i za predsjednika kandidirao

naravno bolida napretek koji bi iJopet glavom o zid :dash:

srećom ima kritične mase da to i spriječi...ako ništa drugo onda eventualne sankcije EU i nato...:manikir:

ista stvar kao i sa Hebrangom koji je kao hedezejovac također malo kalkulirao da se kandidira za predsjedničke izbore...a onomad u Blajburgu mu nisu smetale one povampirene diJasporserne ujke sa ustaškim obilježjima:evil:

sve je jasno ko dan:eek:

samo mi nije jasno jel onaj Pupovac iz srpske stranke slijep, gluh mutav ili svo troje pa da čovek ne kapira kako ga moodonje iz hadezeja movaju ko malu devojčicu :dontunderstand:

:think:

sumnjam već su oni bacili svi redom oko za diplomaciju, fotelje raznoraznih odbora...a kad uNIDŽemo u tu eVropu onda će svoje gu2ice da presele u Brisel u europarlament i opet im dobro i opet na finom i toplom a plata svakog 1. ....dok bagra i ovce koje za njih i dalje glasa će da puši ko nikad do tad....:hahaha::dash:

Upravo tako: HDZ će se raspasti, a mnogi, danas uvaženi političari i 'važni/nezamenjivi' kadrovi će se razbežati......
Već viđeno: Kada je HDZ dolazio na vlast, ondašnji Tiletovi kadrovi/Hrvati su se razbežali po svetu u diplomaciju itd:D

ista stvar kao i sa Hebrangom koji je kao hedezejovac također malo kalkulirao da se kandidira za predsjedničke izbore...a onomad u Blajburgu mu nisu smetale one povampirene diJasporserne ujke sa ustaškim obilježjima:evil:

samo mi nije jasno jel onaj Pupovac iz srpske stranke slijep, gluh mutav ili svo troje pa da čovek ne kapira kako ga moodonje iz hadezeja movaju ko malu devojčicu :dontunderstand:

Bleiburg: To se Austrijanci sprdaju sa svetom i ne zabranjuju ustaške znakove, samo iz inata jer su zabranjeni nacistički simboli!?:D

Pupovac učestvuje u jednom naučnom eksperomentu na temu:
Kako bi živeli Srbi da su prihvatili Tuđmanovu 'demokratiju'!?:D

sagreb je mali, njima pet tramvaja puna kapa, i uvek ima mesta za sedenje

Pise se Zagreb i u prometu je 191 tramvaj na 15 dnevnih i 4 nocne linije. Od tog broja 113 ih cini novi Crotram.

Radi se o perspektivnom projektu kojeg najvise koci to sto Hrvatska nije unutar EU. Bez obzira, bolje imati domacu proizvodnju i zaposljavati svoje ljude nego uvoziti. Dal' ce ih kupiti BG.. to je vec stvar vasih politicara il' koga vec. Btw. tramvaj je klimatiziran i dodje muka iz njega izac' u ove vruce dane :cool:

Radi se o perspektivnom projektu kojeg najvise koci to sto Hrvatska nije unutar EU. Bez obzira, bolje imati domacu proizvodnju i zaposljavati svoje ljude nego uvoziti. Dal' ce ih kupiti BG.. to je vec stvar vasih politicara il' koga vec. :cool:

Dobra dilema: Kupovati od RH, ili od neke članice EU koja je najverovatnije učestvovala, ili samo davala podršku za bombardovanje Srbije!?....

Ja sam ipak za to da se uvezu elektromotori, a da recimo fabrika ŽelVoz u Smederevu ili bilo koji pogon koji ima kvalifikovane bravare i varioce sklepa neki tranvaj pa makar bio najgrđi na svetu ali da na njemu piše Маде ин Србија Бре. To je velika para i ne bi trebalo da napušta zemlju, nek se vrti kod nas.

A vama Beogradjanima je sve lose i nikad niste zadovoljni pa ne cenite ni ono sto imate a kamo li tudje.

Na žalost ima nas malo. Koliko je to tačno govori letnja pustoš i nedostatak gužvi u saobraćaju kad 'Beograđani' odu kućama. Lično sam ipak zadovoljan, pa i tranvajima jes da ima po koji da mu je mesto više onako u komadima ispred neke visoke peći nego na ulici, daleko sam zadovoljniji što ima sve manje stoke koja baca smeće oko sebe umesto da iskoristi obližnju kantu za smeće.

Na žalost ima nas malo. Koliko je to tačno govori letnja pustoš i nedostatak gužvi u saobraćaju kad 'Beograđani' odu kućama. Lično sam ipak zadovoljan, pa i tranvajima jes da ima po koji da mu je mesto više onako u komadima ispred neke visoke peći nego na ulici, daleko sam zadovoljniji što ima sve manje stoke koja baca smeće oko sebe umesto da iskoristi obližnju kantu za smeće.

Čast izuzecima .

Јој људи, ајде баталите национализам и економију, молим вас!

Није проблем што су ти трамваји из Хрватске. Ако су јефтинији а бољи, што да не.
Проблем је што се у сваком уговору код нас неко "угради"..

e to je to !!!!
ubismo se dokazujuci svoju neprikosnovenu rasu svi po balkanu a ne primecujemo da smo balkanski virus primili svi-sve lose osobine balkanaca smo bastinili,bilo koje vere i naroda bili.
na svakom koraku dokazujemo da smo isti-samo su nijanse u pitanju.
zbog raznoraznih namestaljki,ugradjivanja,podmetanja,falcifikovanja.....bicemo svi jedna nacija zvana BALKANCI !!!!!! i to jos dugo nazalost !!!

Back