Zatvorena još jedna fabrika u nizu

Koliko znamo odlazite u penziju s jedne od tri stolice koje zauzimate od 90tih....Toliko znamo recimo 900 otpuštenih sudija 2009. i primljeno novih hiljadu, 1000 izvršitelja i hiljadu notara,

Па то су твоји од 1944.

Администрација само расте.

Од последње Краљевине до ове твоје 5. (словима: пете) републике, нарасла је бар за 2000%

Па то су твоји од 1944.

Администрација само расте.

Од последње Краљевине до ове твоје 5. (словима: пете) републике, нарасла је бар за 2000%
a jel da brojim koliko je neuspešna kraljevina pokrala i odnela u englesku, a ove koje ste vratili i korupcijom doveli do sekretara i komesara? a one koje i dalje plaćate da rade protiv srbije kao lobisti antisrbi?

Кад добијеш преко пиучке од оних"патолошких лажова" из Брисела,нормално да ће онда сви да бегају из нестабилног Подручја,Државе..
оно арнаутско Копиле од Чипуљића ће нас упропасти уколико га не сменимо.

Sećate se ono kad se otvori neka fabrika kako sve režimske televizije trče sa kamerama da snimaju i obavezno tamo bude Vučić, kao on je taj koji je zaslužan!

Te fabrike su otvarane tako što država daje besplatno zemljište tim strancima i ona njima uplaćuje subvencije za svako radno mesto..

Dakle: država od naših para plaća radnike a stranca tj gazdu boli k.. ima radnu snagu za dž, zemljište za dž.. sve besplatno!!

Pa svako normalan bi došao da tako uzima čistu kintu a Vučić se hvali kako dovodi strane investitore!

E sad kad su te subvencije nestale, tj kad su isplaćene tim gazdama, fabrike se naravno zatvaraju a radnici? Pa na ulicu! Ko ih jbe!

U Nišu zatvoreno nekoliko fabrika, svi na ulice... nekoliko hiljada! .evo danas i u Vranju 300 radnika na ulicu! Došli jadni ispred fabrike, pada kiša a oni im ne daju da uđu.. Kažu im kako ne rade više! Otkaz svima!

To su Vučićeve fabrike i radna mesta! Sve do jedne će da se pozatvaraju!

https://nova.rs/vesti/biznis/radnic...a-udju-u-fabriku-proglaseno-zatvaranje-video/
U pitanju je kompanija sa zapada , tacnije skadinavska, njihov direktor je danac Mette Valentin. Razlog zbog kog zatvaraju je sto ovaj rat energentima uzima danak i kod njih i poveli su ne samo kod nas vec svuda da zatvaraju predstavnistva i otpustaju radnike. Nismo samo mi u pitanju. I nisu jedini. Mi smo samo kap u moru po velicini.... ali neka AV bude kriv. Evo sada imate prostor da preuzmete trziste i otvorite svoju firmu. Mozete svakome ko nije caci momentalno da date ugovor za stalno.

Narodu ste dokurčili pa ih narod doveo....očigledno ti se gube osnove istorijskog i političkog znanja...i ta država je radila dok se opet niste pojavili vi stručnjaci za tamburu....
dok smo je mi Srbi vodili bilo je Mančestera u Srbiji.

kad ste vi kumunjare došli, posledice se vide, radili ste dok su vam gurali kredite sa zapada

1761572891832.jpeg

dok smo je mi Srbi vodili bilo je Mančestera u Srbiji.

kad ste vi došli posledice se vide, radili ste dok su vam gurali kredite sa zapada
Kolega ta država se raspala još pre rata 1941., ali još gore je što ste prodali kosmet 1971. samo 30 godina kasnije, da bi opet došli na vlast...ali kao nesposobni uzeli ste mafiju da vam pomaže da je prodaju, a vi ste lepili ulice vašim seljačkim junacima... Biser je što vas ko majmune vuku 30 sledećih godina i ne vraćaju vam nekretnine...iako je milošević napravio zakon po kome treba da se vrate....

Kolega ta država se raspala još pre rata 1941., ali još gore je što ste prodali kosmet 1971. samo 30 godina kasnije, da bi opet došli na vlast...ali kao nesposobni uzeli ste mafiju da vam pomaže da je prodaju, a vi ste lepili ulice vašim seljačkim junacima... Biser je što vas ko majmune vuku 30 sledećih godina i ne vraćaju vam nekretnine...iako je milošević napravio zakon po kome treba da se vrate....
nismo mi kolege, nemam kolege pantljičare

sve ste sjebali štetočine crvene

i još slavite kojekakve krcune i leke

Back