- Poruka
- 2.855
za to pitaj slovake,ovi u palanci se ne pitaju ništa a kamoli da naprave tramvaj,kao kada bi jat kupio boeing a ti digao frku"imamo mi u pančevu "utvu",fabriku aviona,šta će nam boeing"
Poslednja izmena:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
notorna glupost je da postoji politicka prepreka za plasiranje crotrama u evropsku uniju. u evropskoj uniji javna nabavka se vrsi preko sistema bodovanja. u napred se odredi koji kriterijum (materijal od koga su stolice, broj vrata...) nosi koliko bododova a zatim se svaka prispela ponuda boduje i ona koja ima najvise bodova pobedjuje. Crotram je potpuno neprimeren za veciu evropskih gradova vec zato sto nema vrata sa obe strane.

Srbija ima svoju fabriku šinskih vozila koja bi lako mogla da napravi sopstvene tramvaje,a korist bi po Srbiju bila višestruka.''Goša'' iz Smederevske Palanke nema posla a korumpirani srpski političari uvoze tramvaje iz Hrvatske.![]()

Vidim,godina proizvodnje '84...koliko treba da traju vagoni bez ikakvih popravki?...100 god.?Ne pričaj gluposti.Goša je proizvodila električne lokomotive i vagone.Tramvaj bi bio zaista komplikovan za konstrukciju,prototip i proizvodnju.Očito je Goša super firma kad zagrebački gredelj restaurira vagone i lokomotive srpske željeznice.
![]()
A ti bi proizvodio tramvaje![]()
A to što ih vi reparirate bi opet debelo trebalo proveriti što se tiče korupcije.da, i to je bio neki konkurs
malo sam "preletila" ovu temu i mislim jedino sto se moze reci je hrvatsko-srpska posla
iliti ruka ruku brise...
zivjela korupcija
Baš to.ajde, posto smo svi za eu, da lepo prebrojimo koliko je eu kupila tramvaja od cro
pa kad cifra predje 2.500 ili 3.500 komata, prodatih nemcima ili austrijancima, e onda nema greske moze da se pocne raspravljati
molim da se ovaj forumaš primereno kazni što naziva jedan ceo narod ovcama![]()
Inace Beograd je pre II svetskog rata ima vecu mrezu tramvaja nego ZG danas (posle Rata je beogradska mreza znacajno smanjena), a elektricni tramvaj je uveden 1894. godine.
I ti stari tramvaji će duže da traju i bezbednije da učestvuju u saobraćaju nego ove našminkane konzerve za sardine.

Beograd kupuje 30 novih tramvaja, a konkurs je kako izgelda namesten tako da pobedi hrvatski proizvodjac Rade Koncar. Otvoreno pismo gradonacelniku i predsedniku:
За сад је једино сигурно да су ових дана стигла три стара Швајцарца, на поклон:
![]()

Srbija ima svoju fabriku šinskih vozila koja bi lako mogla da napravi sopstvene tramvaje,a korist bi po Srbiju bila višestruka.''Goša'' iz Smederevske Palanke nema posla a korumpirani srpski političari uvoze tramvaje iz Hrvatske.![]()

malo sam "preletila" ovu temu i mislim jedino sto se moze reci je hrvatsko-srpska posla
iliti ruka ruku brise...
zivjela korupcija

(sin $ranje Buđmana koji je na čelu sa svojom partijom HDZ 90ih upravo i napravio ambijent da se nakote tajkuni i tajkunčići, ratni profiteri i ostala lopovska bagra što iz HDZa što iz njegovih satelita)

A jesi tražio i da se kazni Francek kada je isti taj narod nazivao:
stoka sitnih i krupnih zuba.....žuti, crveni i crni vragovi!?![]()
izgleda da te je vremeplov izbacio u krivu godinu....ili možda Dunav!? 

(ljudi koji su je videli rekli su da je predobra...

![]()
Uvek su ceski tramvaji vozili Beogradjane.

Uvek su ceski tramvaji vozili Beogradjane.
au a javila se ona koja je spremna donirati 25 000 evra za BuđmanJr predsjedničku kampanju(sin $ranje Buđmana koji je na čelu sa svojom partijom HDZ 90ih upravo i napravio ambijent da se nakote tajkuni i tajkunčići, ratni profiteri i ostala lopovska bagra što iz HDZa što iz njegovih satelita)
![]()