Novi TRAMVAJI - još jedna afera?

• Začetnik teme Začetnik teme genex
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
image.php

za to pitaj slovake,ovi u palanci se ne pitaju ništa a kamoli da naprave tramvaj,kao kada bi jat kupio boeing a ti digao frku"imamo mi u pančevu "utvu",fabriku aviona,šta će nam boeing"

Poslednja izmena:
notorna glupost je da postoji politicka prepreka za plasiranje crotrama u evropsku uniju. u evropskoj uniji javna nabavka se vrsi preko sistema bodovanja. u napred se odredi koji kriterijum (materijal od koga su stolice, broj vrata...) nosi koliko bododova a zatim se svaka prispela ponuda boduje i ona koja ima najvise bodova pobedjuje. Crotram je potpuno neprimeren za veciu evropskih gradova vec zato sto nema vrata sa obe strane.

ma da...u EU vlada totalna nepristranost i politička korektnost, a HR tramvaji su smeće :hahaha:

*** da mi je jedan dan provest u tvom svijetu da vidim kako je to :mrgreen:

Očito je Goša super firma kad zagrebački gredelj restaurira vagone i lokomotive srpske željeznice.

m8zqmx.jpg

A ti bi proizvodio tramvaje :rotf:
Vidim,godina proizvodnje '84...koliko treba da traju vagoni bez ikakvih popravki?...100 god.?Ne pričaj gluposti.Goša je proizvodila električne lokomotive i vagone.Tramvaj bi bio zaista komplikovan za konstrukciju,prototip i proizvodnju.:)A to što ih vi reparirate bi opet debelo trebalo proveriti što se tiče korupcije.

352146306_471e8be08b.jpg

Prague’s new tram, Škoda ForCity, has been born. A prototype of the low-entry tram 15T was presented to journalists. The manufacturer, Škoda Transportation Plzeň, will introduce the tram at the Engineering Fair in Berlin also. In Prague the vehicle will be appearing on the streets by the beginning of 2009.
Prague’s new tram, Škoda ForCity, has been born. A prototype of the low-entry tram 15T was presented to journalists. The manufacturer, Škoda Transportation Plzeň, will introduce the tram at the Engineering Fair in Berlin also. In Prague the vehicle will be appearing on the streets by the beginning of 2009.

108410_58630_tramvaj_15t_ridi_pavel_bem.jpg

Uvek su ceski tramvaji vozili Beogradjane.

malo sam "preletila" ovu temu i mislim jedino sto se moze reci je hrvatsko-srpska posla
iliti ruka ruku brise...
zivjela korupcija

:dash:
au a javila se ona koja je spremna donirati 25 000 evra za BuđmanJr predsjedničku kampanju :evil::evil::evil: (sin $ranje Buđmana koji je na čelu sa svojom partijom HDZ 90ih upravo i napravio ambijent da se nakote tajkuni i tajkunčići, ratni profiteri i ostala lopovska bagra što iz HDZa što iz njegovih satelita):eek::eek::eek:

svaka daljna reč je suvišna :dash:
:bye:

A jesi tražio i da se kazni Francek kada je isti taj narod nazivao:
stoka sitnih i krupnih zuba.....žuti, crveni i crni vragovi!?:D:D

Francke već 10 godina se hladi na ""oltaru domovine" :hahaha: izgleda da te je vremeplov izbacio u krivu godinu....ili možda Dunav!? :mrgreen:

PS samo da znaš za podatak...dok je Buđman odapeo - tog dana sam u studio kod kolege snimao humorističnu emisiju...kako je hadezeovac bio vlasnik ...kolega popušio otkaz...al humoristična emisija je bila snimana na kasetu za reklame tako da je na dan žalosti zabunom otišla u eter na par sekundi ...:hahaha:

danas je veoma tražena...al djubre hadezeovsko ju je uništilo posle toga :evil: (ljudi koji su je videli rekli su da je predobra...:ok:

eto toliko o mojoj "ljubavi" spram tog zlotvora koji je ovaj narod ništa drugo doli samo unesrećio i unazadio....a zahvaljujući njemu svi oko njega i sa njim pokrali i rasprodali sve što je vredilo...:evil:

ako ti je do njega slobodno (što se mene tiće) preseli njegov grob u svoj dnevni boravak:eek:

toliko

au a javila se ona koja je spremna donirati 25 000 evra za BuđmanJr predsjedničku kampanju :evil::evil::evil: (sin $ranje Buđmana koji je na čelu sa svojom partijom HDZ 90ih upravo i napravio ambijent da se nakote tajkuni i tajkunčići, ratni profiteri i ostala lopovska bagra što iz HDZa što iz njegovih satelita):eek::eek::eek:

Nije to bila ideja Bušmana, već horde smutljivaca koji su se okupili oko njega....Da nije tako, danas bi i Francek Junior bio u Rusiji, kao i Slobin Junior!?

Franceku starijem, kao starom partizanu, pena bi udarila pri samoj pomisli na Srbe, njemu je bio jedini cilj: Hrvatska BEZ Srba!:D

Back