dudavuda2006
Aktivan član
- Poruka
- 1.386
Pogledaj malo bolje fotografiju.
Cijeli dizajn je osmišljen u zaobljenim linijama, pa tako i bočna prednja stakla.
Stavljanje četvrtaste šoferšajbne bio bi kao prst u oko!![]()
Sjajno... to U je baš dobro leglo

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pogledaj malo bolje fotografiju.
Cijeli dizajn je osmišljen u zaobljenim linijama, pa tako i bočna prednja stakla.
Stavljanje četvrtaste šoferšajbne bio bi kao prst u oko!![]()

Dal'?
Ja recimo nisam to primjetio dok nisam ovdje na Krstarici pročitao da ima prednje staklo u obliku slova U.
Normalni ljudi jednostavno ni ne razmišljaju o takvim stvarima i nemaju te komplekse.![]()

Drago mi je zbog uspeha mlade firme u Tiranii, ipak, posle svega (recimo i tužbe Hrvatske) mislim da ista nema šta da traži u Srbiji. I sigurna sam da postoje i jeftiniji i kvalitetniji tramvaji u ponudi. Uostalom i da ne postoje - ja bih izbegavala velike poslove sa vama do daljnjeg. Iz principa.

Ti to mene zavitlavaš ili tešiš sebe?
E vidiš, to je jedan argument s kojim bih se ja složio i vjerujem da bi na tvojem mjestu bio istog mišljenja.![]()

Krntija sa gomilom šminke.to je neki ustaško četnički tramvaj sprijeda slovo u a sa strane ćirilična slova s![]()
Krntija sa gomilom šminke.
Neću da rizikujem,ima ''u'' napred,liči na robota glistu,mora da je napravljen da odvaja srboćetnike od ostalih ljudi i koristi se samo u Vukovaru kao i oni huligani cronazovinavijači?a vozio si se u tom tramvaju pa znaš?

Neću da rizikujem,ima ''u'' napred,liči na robota glistu,mora da je napravljen da odvaja srboćetnike od ostalih ljudi i koristi se samo u Vukovaru kao i oni huligani cronazovinavijači?![]()
Hehehe...o tramvajima sigurno znam mnogo više od većine forumaša na ''politici'' i ovakav izbor ne valja u startu iz jednog razloga a to je što su ga pravili srpski političari a ne stručnjaci...korupcija kao i pre par godina u ''saradnji'' hrvatskih i srpskih železnica.ja tebe žalim.
postaš gluparije a osnovnih znanja nemaš. jadno
aj da si bar duhovit ali![]()

Јој људи, ајде баталите национализам и економију, молим вас!
Није проблем што су ти трамваји из Хрватске. Ако су јефтинији а бољи, што да не.
Проблем је што се у сваком уговору код нас неко "угради"..
to je zato jer su smece. ustashko smece.
p.s. inace, zaboravimo da neke zemlje mozda stite svoje proizvodjace, da cena ne igra uvek glavnu ulogu, da postoje dilovi... yup.

Evo da i ja nesto kazem posto mi stari radi u firmi koja proizvodi taj tramvaj. Ne radi ga samo koncar. Koncar radi samo elektromotore. Karoseriju radi zagrebački tžv Gredelj, a podloge radi Đuro đaković.
Tramvaj je bio na probi i u varšavi i sad ide i u sofiju. Poljaci su ga odbili kao i sve ostale tramvaje i odlucili da ce sami gradit tramvaj.
Inace je istina da crotram ima probelama sa izvozom u EU, ali ne zbog kvalitete ili cijene vec zbog pritiska iz EU jer EU štiti vlastitu proizvodnju.
Al zato su baća srbi tu![]()

A zasto ne uzmu ruske tramvaje?!
![]()
Evo da i ja nesto kazem posto mi stari radi u firmi koja proizvodi taj tramvaj. Ne radi ga samo koncar. Koncar radi samo elektromotore. Karoseriju radi zagrebački tžv Gredelj, a podloge radi Đuro đaković.
Tramvaj je bio na probi i u varšavi i sad ide i u sofiju. Poljaci su ga odbili kao i sve ostale tramvaje i odlucili da ce sami gradit tramvaj.
Inace je istina da crotram ima probelama sa izvozom u EU, ali ne zbog kvalitete ili cijene vec zbog pritiska iz EU jer EU štiti vlastitu proizvodnju.
Al zato su baća srbi tu![]()
je l vama voznja tim tramvajima mozak popila ili sta? koga briga ko pravi tramvaj i kakav je tramvaj, ovde je poenta u korupciji

je l vama voznja tim tramvajima mozak popila ili sta? koga briga ko pravi tramvaj i kakav je tramvaj, ovde je poenta u korupciji