Vukasin-coral

Poruke na profilima Najnovije aktivnosti Poruke O članu Blog

 • Napisao sam skoro pa sve u prethodnim psotovima na toj temi. Nema tu posebnog recepta.

  MOM, adativ E407. Su zapravo dehidrirane kosti. Uzmu se kosti iz kojih se izvuče voda, zatim se samelju te MOM izgleda kao puder za šminkanje. Adativ E407, izaziva rak debelog creva, razne virusne infekcije...itd. Zabranjen je u EU ma svugde u svetu sem kod nas. MOM se počeo proizvoditi posle petog oktobra u Srbiji, gde se uredbama i zakonima dozvolila proizvodnja MOM-a. Proizvodjač MOM-a je Djindjićev kum, koji drži monopol u Srbiji. Dok kampanju SNS-a sponzoriše Matijević.

  U viršlama kod Matijevića nalazi se 70% MOM-a i nešto manje od 30% mesa, verovatno onog sa snimka od nesretnog radnika, ostalo su razni dodaci, pojačivači ukusa i soli. Ti dodaci mogu da se kupe u bilo kojo prodavnici adativa u Srbiji, ima ih dosta.

  Jednostavno nesretni radnik ili ej dobio novac ili je ucenjen. Nameračio se na Matijevića iza kojeg stoji Vučić a tu su i Djindjićevi. Eto sve sam vam rekao kako stoje stvari :)
  Добро јутро Вукашине.
  Да не спамујем тему.
  Отац ми је 53-е због границе лежао у Марибору. Причао је да су Словенци носили наочаре без диоптрије да би изгледали интелектуално.
  Зајебали јанези и холивуд и хипстере за неколико деценија.
  Много си ме насмејао а мислим и да су брозовци иначе волели те форе.
  jeste, da li se može nešto uzeti za te pare da ima solidnu graficku i dosta rama ?
  Cao. Potrebna je preporuka za neki laptop, koji bi se mogao koristiti za rad u programima kao što su Auto CAD, Solid Worke, znači i u 3D do 700 evra. Pozz
 • Učitavanje...
 • Učitavanje...
 • Učitavanje...
 • Učitavanje...
Back
Top