Još jedna velika laž Vučića

Povodom poslednjeg događaja u Ćacilendu - pucnjave i požara, vlast ns čelu sa Vučićem je ponovo iznela pregršt laži.

Kako je napadač blokader, kako je pucao na nepoznatog čoveka, itd, itd...kad ono, pojavi se snimak gde napadač i napadnuti zajedno sede i druže se, ni manje ni više, nego upravo pod šatorom, u sred Ćacilenda.

Evo videa koji nedvosmisleno dokazuje da je napadač pripadnik Ćacilenda, kao i da se poznaje sa napadnutim.

https://www.threads.com/@marusic.jr...lwcLTeUTPBELBPZdzusUbsz9mstfLiVZSgZFZg&slof=1

Šta kažu pristalice Vučića na ovo?
Je li vam ni ovo nije dovoljan dokaz da je vaš vođa lažov i manipulator?
dobro, smanji emocije

svima je jasno da je sve namestaljka i pre toga

od prekljuce to vec znamo

Lepo studenti kažu: Nemoj da je neko spustio tenzije!

Znamo da si ubačeni element.
Jednom pandur - uvek pandur.
Za tebe sam heroj ove Srbije i srpskog naroda za koji sam krvario gaće i van srbije, u vojsci rep srpske ozren i ilijaš dobrovoljno, potom 98me i 99te Kosovo, djakovica okolina
Sve to imam dokumentovano a na telu dva "pečata"

Ali ti mene i dalje vredjaš, sto govori o tebi.

A ja od dezertera koji nosi šarene čarape i ne očekujem ništa drugo

Za tebe sam heroj ove Srbije i srpskog naroda za koji sam krvario gaće i van srbije, u vojsci rep srpske ozren i ilijaš dobrovoljno, potom 98me i 99te Kosovo, djakovica okolina
Sve to imam dokumentovano a na telu dva "pečata"

Ali ti mene i dalje vredjaš, sto govori o tebi.

A ja od dezertera koji nosi šarene čarape i ne očekujem ništa drugo

Dzaba ti sve ti kad radis za udbu :D
Do juce si botovao za Vucica a sad ocekujes da poveruje neko da si odjednom promenio stranu? :D

Ne zasmejavaj.

I nema spustanja tenzija.

Tek cemo da ih podignemo 😎

Tužno je i jadno sve to. Ovaj koji je pucao je bolestan čovek. Ko zna šta su mu ponudili. I ovaj drugi deluje kao neko ko se prodao za dobre pare, pucanje u nogu i par hiljada evrića za ovu glumu. I da, gluma, jer ako su autobuse za dovoženje "podrške Milanu" rezevisali dan ranije, ja nemam drugu reč osim gluma i to loše odrađena...
а овај што је упуцан да му се гофно смрзне ако му друг глумац промаши бутину и шибне метак у кићу и јаја
:hahaha: за пар хиљада евра
легендо

а овај што је упуцан да му се гофно смрзне ако му друг глумац промаши бутину и шибне метак у кићу и јаја
:hahaha: за пар хиљада евра
легендо
То је уручунат ризик. А и шта ће му 00&кића. Напредни га могу и примити. Све за шефа&отаџбину.

То је уручунат ризик. А и шта ће му 00&кића. Напредни га могу и примити. Све за шефа&отаџбину.
и глумац А (који је пуцао) ухапшен и приведен а јуче на информеру даје изјаву уживо из ћациленда
:hahaha:

Dzaba ti sve ti kad radis za udbu :D
Ето

Да имало образа имаш не би то никада ни помислио изговорити некоме које ја за Српски народ ишаодобровољно у војску реп српске, озрен, илијаш, три године да крвари гаће. и неког ко је ишао и 98ме и 99те на косово.

док си ти свирао ку.рцу далеко од бробених дејстава , ни не знаш како то изгледа.

Е видиш док је тако и док се олако такви дезертери као ти и остали понашају према борцима али правим борцима који су краврили за Српство - нама не може а и не треба да буде боље.

хрвати су својим ''драговољцима'' који нису прошли ни делић попут мене и којих је маса лажних и оних који су били у дебелој припиздини или позадини дали одличне бенефиције и углед имају.

А код нас?

код нас може свако да нас пљује.

Јер немамо основна поштовања.

немаш основно поштовање а тражиш и очекујеш нештода се промени ?

Па промени ће се ку.р.ац.

Поготово што лајеш тамо из припиздине док служиш шваби.

Али од тебе ме и не чуди рекох. Да је то Сбрин изговорио па ајде...

пс

ј.ебе.ш ти земљу и народ који своје броце не поштује. то је пркно а не земља и то не може да изаће на добро.

он нама из немачке вели :НЕМА СПУШТАЊА ТЕНЗИЈА!

типичан пример : ТУЂИМ К.У.Р.ЦЕ.М КОПРИВЕ СЕ МЛАТЕ

боли њега патка за нас.

и ни мало га није срам...

@Frederick_

ja sam protiv tenzija, jer ce tenzije sigurno praviti baitnasi, narko jurisnici, glumeci blokadere kako bi iscenirali kao i do sada sto su cinili od jula mjeseca , ne bi li predstavili studente toboz nasilnima...

drugo, vidim da su uveli i oruzje u igru... tj ovaj scenario u satorima pred skupstinom...
to me plasi

nikako ne volim te tenzije koje upravo stvara sns koji pumpa atmosferu pred 1 novembar za koji kazu da ce biti sve najgore maltene...

pa sad ako jos i mi pravimo tenzije, onda me to jos vise plasi.

Mi treba da znamo svoj put mirno i do kraja, a oni nek dizu sta hoce dzaba im, kraj je dosao.

Povodom poslednjeg događaja u Ćacilendu - pucnjave i požara, vlast ns čelu sa Vučićem je ponovo iznela pregršt laži.

Kako je napadač blokader, kako je pucao na nepoznatog čoveka, itd, itd...kad ono, pojavi se snimak gde napadač i napadnuti zajedno sede i druže se, ni manje ni više, nego upravo pod šatorom, u sred Ćacilenda.

Evo videa koji nedvosmisleno dokazuje da je napadač pripadnik Ćacilenda, kao i da se poznaje sa napadnutim.

https://www.threads.com/@marusic.jr...lwcLTeUTPBELBPZdzusUbsz9mstfLiVZSgZFZg&slof=1

Šta kažu pristalice Vučića na ovo?
Je li vam ni ovo nije dovoljan dokaz da je vaš vođa lažov i manipulator?
Posvadjali se koga vucko vise voli,pa ovaj otisao kuci za pistolj,da dokaze,da njega vise voli.Vucko lazov.

Back