buudala
Stara legenda
- Poruka
- 84.129
jašta, ološ kumunjarsko ustaški
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nema više gaže u engleskoj, pa daj šta daš....da se radi na srpskom...jašta, ološ kumunjarsko ustaški

Englezi su fašisti, a vi ste njihovi dobri Srbi u koloniji....koliko vas je došlo iz engleske i amerike da ubijate Srbe?
ide lustracija....nema više gaže u engleskoj, pa daj šta daš....da se radi na srpskom...![]()

a je l znaš šta je lustracija?ide lustracija....![]()
to je kad ti budu oduzeli sve što su ti tata i deda oteli ovom narodu i tebi zabranili da učestvuješ u političkom životua je l znaš šta je lustracija?
Tačno lepi, no, lustracija se primenjuje na političke protivnike na vlasti, a kako da sprovedeš lustraciju, ako su tvoji politički istomišljenici na vlasti?to je kad ti budu oduzeli sve što su ti tata i deda oteli ovom narodu i tebi zabranili da učestvuješ u političkom životu
?sve do poslednjeg.Tačno lepi, no, lustracija se primenjuje na političke protivnike na vlasti, a kako da sprovedeš lustraciju, ako su tvoji politički istomišljenici na vlasti?
To kao 5. oktobra, budale misle da je falio 6. oktobar kao lustracija, a 6. je bio streljanje neistomišljenika što baš nije moglo, sad je tvojih antivučićevih 200000 u vlasti i hoće da smene vučića, ali neće s mesta u administraciji i funkcija....a ti ćeš da ih lustriraš? hahahahah
Da nećeš radikale da "lustriraš"?
radikala poznaješ čim udješ u kafanu, to je onaj što se kurči, a ti ne smeš da mu se obratiš....kod vas u selu vas odavno šamaraju kad tamburate samo dve strofe umesto 4....sve do poslednjeg.
kod mene u selu u kafani sam glavni ja.radikala poznaješ čim udješ u kafanu, to je onaj što se kurči, a ti ne smeš da mu se obratiš....kod vas u selu vas odavno šamaraju kad tamburate samo dve strofe umesto 4....
Има ли ко бољи? Па он је све бабасере у Москви, Пекингу, а богами и у Флориди упознао. Преузео њихово искуство.Ludak je iste "fabrike" otvarao i po 10 puta na televiziji. Otvore novi klozet eto njega.

To je toliko uvrnuto a logika je koja je jasna i blistava nasem narodu , i uzivaju u tome...a ako nemas istu logiku , onda si prvo neprijatelj, pa si glup , pa ne umes da se snadjes, pa ne umes da razmisljas...i sve funkcionise...evo imamo predsednika koji kao kvalifikaciju ima nosenje gajbica, pravni nije zavrsio ucenjem nego poznavanjem seselja i profesora, , a iskren da budem ja sam mogao paralelno pravni i ETF na istu foru , nudili mi kad sam bio brucos...jer sam upao, u drustvo profesora pravnog, bilo ih je i sa drugih fakulteta, ali najvise sa pravnog, i bukvalno svaka zurka koju ja ne organizujem samo pozajmim stan za jedno vece, a gosti su zapozeleti , znaci nema droge, bar ja da vidim, nista se ne razbije, kreveti se koriste, ali to je normalno , lepo izgleda gajba, zato im se i svidela a otud i ponuda...dobro ponuda je jer su videli da umem da odrzim dogovor koji hocu da sklopim...Jbg, to ti je srbski burazerski kapitalizam, za koji ti isti radnici uvek masovno glasaju kada dodju izbori, sto znaci da je njima sve potaman, sto pak dalje znaci da ni ja nemam preterano razloga da se potresam nad njihovom sudbinom, jer ce se svakako naci neki novi investitor da rade kod njega.
Sećate se ono kad se otvori neka fabrika kako sve režimske televizije trče sa kamerama da snimaju i obavezno tamo bude Vučić, kao on je taj koji je zaslužan!
Te fabrike su otvarane tako što država daje besplatno zemljište tim strancima i ona njima uplaćuje subvencije za svako radno mesto..
Dakle: država od naših para plaća radnike a stranca tj gazdu boli k.. ima radnu snagu za dž, zemljište za dž.. sve besplatno!!
Pa svako normalan bi došao da tako uzima čistu kintu a Vučić se hvali kako dovodi strane investitore!
E sad kad su te subvencije nestale, tj kad su isplaćene tim gazdama, fabrike se naravno zatvaraju a radnici? Pa na ulicu! Ko ih jbe!
U Nišu zatvoreno nekoliko fabrika, svi na ulice... nekoliko hiljada! .evo danas i u Vranju 300 radnika na ulicu! Došli jadni ispred fabrike, pada kiša a oni im ne daju da uđu.. Kažu im kako ne rade više! Otkaz svima!
To su Vučićeve fabrike i radna mesta! Sve do jedne će da se pozatvaraju!
https://nova.rs/vesti/biznis/radnic...a-udju-u-fabriku-proglaseno-zatvaranje-video/
Tako je, samo cepaj.. pored takve analize i tumačenja, cenzus će vam opet zavisiti od milostinje.Поп је поменуо сеоске средине. Дакле, град је административна област, која се састоји од града и сеоских насеља.
У градовима сте пуцали, а резултате сте допунили у руралним областима, често крађом (како што је случај Сјенице).
Горе сам поменуо Медијану. Централна градска општина. У Нишу сте пукли у граду, допунили сте резултате у сеоским срединама.
Tako je, samo cepaj.. pored takve analize i tumačenja, cenzus će vam opet zavisiti od milostinje.
Pa bio bi red, da posle 13g mukotrpnog rada ostvarite neki rezultat.На Медијани сте ви били близу цензуса, а у наредном изборном циклусу остајете испод цензуса, ако, уопште, и изађете на те изборе.
Pa bio bi red, da posle 13g mukotrpnog rada ostvarite neki rezultat.
Koji vi, oni..? Na pogrešnu adresu pišeš.
Ne budi tudji klovn..Ми, студенти, ви Ћацад.
ide lustracija....![]()