Zatvorena još jedna fabrika u nizu

to je kad ti budu oduzeli sve što su ti tata i deda oteli ovom narodu i tebi zabranili da učestvuješ u političkom životu
Tačno lepi, no, lustracija se primenjuje na političke protivnike na vlasti, a kako da sprovedeš lustraciju, ako su tvoji politički istomišljenici na vlasti?
To kao 5. oktobra, budale misle da je falio 6. oktobar kao lustracija, a 6. je bio streljanje neistomišljenika što baš nije moglo, sad je tvojih antivučićevih 200000 u vlasti i hoće da smene vučića, ali neće s mesta u administraciji i funkcija....a ti ćeš da ih lustriraš? hahahahah
Da nećeš radikale da "lustriraš" :) ?

Tačno lepi, no, lustracija se primenjuje na političke protivnike na vlasti, a kako da sprovedeš lustraciju, ako su tvoji politički istomišljenici na vlasti?
To kao 5. oktobra, budale misle da je falio 6. oktobar kao lustracija, a 6. je bio streljanje neistomišljenika što baš nije moglo, sad je tvojih antivučićevih 200000 u vlasti i hoće da smene vučića, ali neće s mesta u administraciji i funkcija....a ti ćeš da ih lustriraš? hahahahah
Da nećeš radikale da "lustriraš" :) ?
sve do poslednjeg.

radikala poznaješ čim udješ u kafanu, to je onaj što se kurči, a ti ne smeš da mu se obratiš....kod vas u selu vas odavno šamaraju kad tamburate samo dve strofe umesto 4....
kod mene u selu u kafani sam glavni ja.
meni radikali peru kombajn

radikali su onaj gluplji deo šešeljeve udba sekte koji nije preleteo sa žutima u SNS nego ostao u šešeljevim svedocima.
prosto dođe čoveku da ih sažaljeva

Poslednja izmena:
Саће приватници из света да узму ово виско тренирано особље и да у новој фаврици им дигне плате 300% у крипто валути $ВУЧКО

@Гамбино @38imak
To босанско говедо још није изашло из пећине, као и Србија коју он води.

Jbg, to ti je srbski burazerski kapitalizam, za koji ti isti radnici uvek masovno glasaju kada dodju izbori, sto znaci da je njima sve potaman, sto pak dalje znaci da ni ja nemam preterano razloga da se potresam nad njihovom sudbinom, jer ce se svakako naci neki novi investitor da rade kod njega.
To je toliko uvrnuto a logika je koja je jasna i blistava nasem narodu , i uzivaju u tome...a ako nemas istu logiku , onda si prvo neprijatelj, pa si glup , pa ne umes da se snadjes, pa ne umes da razmisljas...i sve funkcionise...evo imamo predsednika koji kao kvalifikaciju ima nosenje gajbica, pravni nije zavrsio ucenjem nego poznavanjem seselja i profesora, , a iskren da budem ja sam mogao paralelno pravni i ETF na istu foru , nudili mi kad sam bio brucos...jer sam upao, u drustvo profesora pravnog, bilo ih je i sa drugih fakulteta, ali najvise sa pravnog, i bukvalno svaka zurka koju ja ne organizujem samo pozajmim stan za jedno vece, a gosti su zapozeleti , znaci nema droge, bar ja da vidim, nista se ne razbije, kreveti se koriste, ali to je normalno , lepo izgleda gajba, zato im se i svidela a otud i ponuda...dobro ponuda je jer su videli da umem da odrzim dogovor koji hocu da sklopim...

Ali bukvalno sam mogao paralelno ETF , a tu sam naucio da spavam samo 6h, tj 4x 1,5h, i razvvaljujes po ceo dan...osim kad su dani zurke....a za taj dan sveoni srede, niti nabavaljam pice, oni donose, i zestinu i sta vechoce, , niti nabavljam studentkinje, oni dovode, ima i za mene visak....ako hocu...ima iz BG iz kg, iz Nisa, , odakle hoces...dodju na vece...
Ne ostaju da prespavaju , ali i da ostaju , ima ukusno opremljena sobica odvojena od ostalog dela stana, sa dva sklopiva trosed kauca...
Koktel terasica odlicno povezana, izlaz i u glavnu sobu i u kuhinjicu , ko stvorena za pravljenje koktela...Komsinice koje jedanput dodju , posle hoce da dolaze, ne zbog mene, nego se osecaju super ugodno u stanu...cudooo..

Eto kako se ulazi u politicku karijeru , ako imas srece, ili ako znas znanje...i naletis na ljude...
Samo sto ja nisam Vucic tipa...i da Srbija nije rasterala ovakve, Vucic ne bi imao sanse da ikad dodje na vlast...nikad...

Sećate se ono kad se otvori neka fabrika kako sve režimske televizije trče sa kamerama da snimaju i obavezno tamo bude Vučić, kao on je taj koji je zaslužan!

Te fabrike su otvarane tako što država daje besplatno zemljište tim strancima i ona njima uplaćuje subvencije za svako radno mesto..

Dakle: država od naših para plaća radnike a stranca tj gazdu boli k.. ima radnu snagu za dž, zemljište za dž.. sve besplatno!!

Pa svako normalan bi došao da tako uzima čistu kintu a Vučić se hvali kako dovodi strane investitore!

E sad kad su te subvencije nestale, tj kad su isplaćene tim gazdama, fabrike se naravno zatvaraju a radnici? Pa na ulicu! Ko ih jbe!

U Nišu zatvoreno nekoliko fabrika, svi na ulice... nekoliko hiljada! .evo danas i u Vranju 300 radnika na ulicu! Došli jadni ispred fabrike, pada kiša a oni im ne daju da uđu.. Kažu im kako ne rade više! Otkaz svima!

To su Vučićeve fabrike i radna mesta! Sve do jedne će da se pozatvaraju!

https://nova.rs/vesti/biznis/radnic...a-udju-u-fabriku-proglaseno-zatvaranje-video/

Potemkinova sela...

...

Поп је поменуо сеоске средине. Дакле, град је административна област, која се састоји од града и сеоских насеља.

У градовима сте пуцали, а резултате сте допунили у руралним областима, често крађом (како што је случај Сјенице).

Горе сам поменуо Медијану. Централна градска општина. У Нишу сте пукли у граду, допунили сте резултате у сеоским срединама.
Tako je, samo cepaj.. pored takve analize i tumačenja, cenzus će vam opet zavisiti od milostinje.

Back