kyo.
Elita
- Poruka
- 22.685
KAKAV JE OVO SPAM???/ Jel tema afera u BG ili trase javnog prevoza u nekoj palanci??
pa čovek lepo pita i ja mu lepo odgovaram....šta se ti odmah peniš?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
KAKAV JE OVO SPAM???/ Jel tema afera u BG ili trase javnog prevoza u nekoj palanci??

pa čovek lepo pita i ja mu lepo odgovaram....šta se ti odmah peniš?![]()
Pa onda i ti veličaš ustaške simbole.
Nick ti sadrži 2 takva simbola, a post ........... isto 2 takva simbola!![]()
(ako padnu)
popet se na vrh poslovnog centra Ušće u BG da skinu ono ustašoidno "U"
...evo samo što nisu

Prase nam se uzjogunilo,a kolinje su daleko!
Ajde lakse malo sa tim slikama, ovo je stvarno spamovanje teme....ni reci o lopovima u vlasti Srbije, pa da se vratimo na temu.
Zasto lopov nad lopovima vodi drzavu u ponor ?

aaa fali vam mita i kompanija da začine malo
....Kakvo je ovo vredjanje??
Gde su moderatori????
Prvo ovaj jedan spamuje temu od starta nekim slikama koji nemaju veze sa temom a zatim i vredjanje.

Kakvo je ovo vredjanje??
Gde su moderatori????
Prvo ovaj jedan spamuje temu od starta nekim slikama koji nemaju veze sa temom a zatim i vredjanje.

O čemu ti to?
Nisam ti se obratio jednim slovom!![]()

Људи, тема је непоштовање закона, а не љепота хрватских трамваја!
ima i zakvih "poslova"
""samo nam ti dođi lepotice""![]()

Pa onda i ti veličaš ustaške simbole.
Nick ti sadrži 2 takva simbola, a post ........... isto 2 takva simbola!![]()
ma šta ti je
ma ne ovi su bolji
![]()
![]()
Ja cenim da je ovaj dole duplo bolji,cak stavise neuporedivo bolji od ove kineske igracke![]()
Ovaj kyu je toliko ispamovao temu da je to za plakanje... Gledam unazad, i samo slike i slike njegovih glupih tramvaja. Uzas.

Ja cenim da je ovaj dole duplo bolji,cak stavise neuporedivo bolji od ove kineske igracke![]()

bona za iskrenost![]()

Naravno da jeste kad su naši stručnjaci za tramvaje Tadić i Dačić...buđavi hrvatski tramvaji Beogradu a koferčići zaslužnima.nisam znao da imamo i struchnjake za tramvaje medju nama.
da imamo pare, kupili bi nekakav nemacki ili koji vec tramvaj. posto smo siromashni, citam da su hrvatski tramvaji najbolji za te pare, ubedljivo.
Njemu i kuća liči na domoljubni tramvaj a pseću kućicu je priključio na Krško.Ovaj kyu je toliko ispamovao temu da je to za plakanje... Gledam unazad, i samo slike i slike njegovih glupih tramvaja. Uzas.
OFF