Vučić: Još jedna loša vest za nas - carine EU na čelik, a i Srbija više nije atraktivno mesto za strane investicije

Do rata u Ukrajini a i do eksplozije ekonomskog rata sa Kinom ovo je bilo moguće, možda čak i poželjno

Posle toga je postalo kontraproduktivno

Evropa diže novi zid prema Rusiji a očigledno se sprema i neka vrsta Trampovske politike kontrole uvoza prema Kini (carine, kvote, podizanje standarda, uvođenje zelenih i ostalih dozvola...) jer će dosadašnja potpuna liberalizacija oterati evropsku privredu do prosjačkog štapa.

U tom smislu je ideja da predstavljaš rusko-kineskog eksponenta hiljadu kilometara unutar granice Evrope vrlo zaheban projekat od koga hitno moramo da odustanemo.
A sto bi se mi vatali za mrtvaka kad vec spominjes da je Evropa mrtva??

Mi stvarno nemamo od stranaka za koga da glasamo .
Kad se setim Dinkića i preprodaja železare , pa Kostunice , Tadića otpisa 2.5 mijardi duga Iraku - sad smo mogli dobijati naftu na poklon , bez da plaćamo a na poklon nema sankcija , pa Cvetkovića što je radnicima ukinuo topli obrok .
Ove neću da komentarišem ,ni njihovu potpisanu "mesnu zajednicu " za napaćene srbe , ni o čemu , jer posle navedenih i nenavedenih dosovaca narod nije imao izbora za glasanje i došli dokle došli .
Da ne spominjem grobarku privrede kako su je zvali Milku Planinc , koja je upropastila yu .
Srećom , pojavio se AL , pa ne može niko vise da priča bajke .
Jedino sam poštovao Djindjića .
Valjda će studenti nešto smisliti .

Back