- Poruka
- 9.445
hahaha ,yebote zitelji poluorijentalne selendre u kojoj je gradski prevoz,pogotovo tramvajski na nivou Kandahara nasli da mrsomude i kvalitetu tramvaja![]()
Ел ти то нешто на рачун Београда?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
hahaha ,yebote zitelji poluorijentalne selendre u kojoj je gradski prevoz,pogotovo tramvajski na nivou Kandahara nasli da mrsomude i kvalitetu tramvaja![]()

mislim da sam se dovoljno nasmejao za danas ovim mentolima i bolidima...mogu sad lepo (na veliku žalost nekih)OFF
![]()

Bolje ceske tramvaje da kupe pa i ako su skuplji nego bilo sta od ustaskog smeca da kupuju.
![]()
![]()

Kakvo je ovo spamovanje teme sa ovim glupim slikama ???? Tema je korupcija i jos jedna kradja a ne slike nekih bednih tramvaja iz NDH
Ово Чешко је и лепше и квалитетније.![]()
Ajde da kažeš da su ljepši, pa još nekako.
O ukusima se ne raspravlja.
Al otkud ti podatak da su kvalitetniji?
Jesi vidjela u živo ikad ijednog od njih, bilo zagrebački, bilo češki niskopodni tramvaj?

...Ova tema nikakve veze sa Hrvatima, a sigurno je i da je ponekad bolje dati koji dinar vise a voziti se 40 godina, nego posle slati svakih 5 godina tramvaj na generalni remont.

Па шта је вама?
Јесте ви дошли овде да продајете ваше трамваје, које очито нико живи неће?!!!
Уплатите лову Крастарици, па се рекламирајте до миле воље!
П.С. Кад нешто не знам, увек знам кога ћу стручног да приупитам из неке области, а што се лепоте тиче, ту ми саветник није потребан.![]()

Ako je ovo krš, onda ti ne znaš šta je tramvaj!
![]()

Ово Чешко је и лепше и квалитетније.![]()

Ajde da kažeš da su ljepši, pa još nekako.
O ukusima se ne raspravlja.
Al otkud ti podatak da su kvalitetniji?
Jesi vidjela u živo ikad ijednog od njih, bilo zagrebački, bilo češki niskopodni tramvaj?
zasto ovaj tramvaj ima ustasko U napred?![]()
Izgleda ja je svako U postalo ustaško. Kod nekih ljudi, naravno!![]()
Izvini, ali kada hrvatski proizvod, posebno takvih dimenzija ima takav dizajn... to budi maštu i sećanja i sasvim logične asocijacije. Pa, ti misli koliko ste vi raskrstili sa svojom prošlošću.

Izgleda ja je svako U postalo ustaško. Kod nekih ljudi, naravno!![]()

Sad ozbiljno i bez vređanja, ali da li ti zaista veruješ da Srbija ne može da kupi bolje i jeftinije tramvaje od hrvatskih? Neće biti. Daleko ste vi od toga da budete konkurentni na evropskom i svetskom tržištu i vaši proizvodi uglavnom samo kod nas mogu da piju vode. Stvarno ne razumem zašto... sem... ako se vratimo osnovnom pitanju iz teme...

neka naprave cetvrtasto,i necemo se bunimo![]()

neka naprave cetvrtasto,i necemo se bunimo![]()

И нек пошаљу 30 за џабе, да ми то пробамо, да видимо јел ваља чему, на једно 5 година, па онда да причамо о бизнису.![]()

И нек пошаљу 30 за џабе, да ми то пробамо, да видимо јел ваља чему, на једно 5 година, па онда да причамо
о бизнису и да добро размислимо, хоћемо ли то, или Чешко.![]()

Izvini, ali kada hrvatski proizvod, posebno takvih dimenzija ima takav dizajn... to budi maštu i sećanja i sasvim logične asocijacije. Pa, ti misli koliko ste vi raskrstili sa svojom prošlošću.

Pa vidi, Crotram je ravnopravno sa ostalima konkurirao u Helsinkiju sa 40 drugih proizvođača tramvaja. Nije bio ništa lošiji od drugih.
Međutim, ne igra samo kvaliteta kod izbora ponuđača. Ima tu puno drugih stvari.
Crotram kao mlada firma i proizvođač tramvaja je sasvim solidan poslovni partner svakome.
E sad, dal vi imate para da si priuštite nešto "bolje" i "kvalitetnije" od Crotram-a?
Sumnjam.
Znači, u startu je hrvatska firma u najužem izboru.
Da li će kod odabira odlučivati koverta ispod stola, je sasvim druga stvar.
Osim toga, uskoro će Tirana dati vrlo pozitivne reference Crotram-u, pa će to isto biti plus u poslovanju!![]()
i, ipak, posle svega (recimo i tužbe Hrvatske) mislim da ista nema šta da traži u Srbiji. I sigurna sam da postoje i jeftiniji i kvalitetniji tramvaji u ponudi. Uostalom i da ne postoje - ja bih izbegavala velike poslove sa vama do daljnjeg. Iz principa.