Novi TRAMVAJI - još jedna afera?

• Začetnik teme Začetnik teme genex
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Bolje ceske tramvaje da kupe pa i ako su skuplji nego bilo sta od ustaskog smeca da kupuju.

8xobk8.jpg

mwfsyd.jpg

Ово Чешко је и лепше и квалитетније. :ok:

Ajde da kažeš da su ljepši, pa još nekako.
O ukusima se ne raspravlja.
Al otkud ti podatak da su kvalitetniji?
Jesi vidjela u živo ikad ijednog od njih, bilo zagrebački, bilo češki niskopodni tramvaj?

Па шта је вама?

Јесте ви дошли овде да продајете ваше трамваје, које очито нико живи неће?!!! :thumbdown:

Уплатите лову Крастарици, па се рекламирајте до миле воље! :cool:

П.С. Кад нешто не знам, увек знам кога ћу стручног да приупитам из неке области, а што се лепоте тиче, ту ми саветник није потребан. ;)

Па шта је вама?

Јесте ви дошли овде да продајете ваше трамваје, које очито нико живи неће?!!! :thumbdown:

Уплатите лову Крастарици, па се рекламирајте до миле воље! :cool:

П.С. Кад нешто не знам, увек знам кога ћу стручног да приупитам из неке области, а што се лепоте тиче, ту ми саветник није потребан. ;)

:hahaha::hahaha:
Pa kažem ja da se o ukusima ne raspravlja.

Samo smireno Strelka, nisi više moderatorka, pa da moraš gledati interese Krstarice! ;)

Ajde da kažeš da su ljepši, pa još nekako.
O ukusima se ne raspravlja.
Al otkud ti podatak da su kvalitetniji?
Jesi vidjela u živo ikad ijednog od njih, bilo zagrebački, bilo češki niskopodni tramvaj?

Sad ozbiljno i bez vređanja, ali da li ti zaista veruješ da Srbija ne može da kupi bolje i jeftinije tramvaje od hrvatskih? Neće biti. Daleko ste vi od toga da budete konkurentni na evropskom i svetskom tržištu i vaši proizvodi uglavnom samo kod nas mogu da piju vode. Stvarno ne razumem zašto... sem... ako se vratimo osnovnom pitanju iz teme...

Sad ozbiljno i bez vređanja, ali da li ti zaista veruješ da Srbija ne može da kupi bolje i jeftinije tramvaje od hrvatskih? Neće biti. Daleko ste vi od toga da budete konkurentni na evropskom i svetskom tržištu i vaši proizvodi uglavnom samo kod nas mogu da piju vode. Stvarno ne razumem zašto... sem... ako se vratimo osnovnom pitanju iz teme...

Pa vidi, Crotram je ravnopravno sa ostalima konkurirao u Helsinkiju sa 40 drugih proizvođača tramvaja. Nije bio ništa lošiji od drugih.
Međutim, ne igra samo kvaliteta kod izbora ponuđača. Ima tu puno drugih stvari.
Crotram kao mlada firma i proizvođač tramvaja je sasvim solidan poslovni partner svakome.
E sad, dal vi imate para da si priuštite nešto "bolje" i "kvalitetnije" od Crotram-a?
Sumnjam.
Znači, u startu je hrvatska firma u najužem izboru.
Da li će kod odabira odlučivati koverta ispod stola, je sasvim druga stvar.

Osim toga, uskoro će Tirana dati vrlo pozitivne reference Crotram-u, pa će to isto biti plus u poslovanju! :per:

И нек пошаљу 30 за џабе, да ми то пробамо, да видимо јел ваља чему, на једно 5 година, па онда да причамо
о бизнису и да добро размислимо, хоћемо ли то, или Чешко. :cool:

ма ипак,чешkо је боље,откуд да знам да нису користили млевене србе за ону усташку фарбу?:roll::think:

Izvini, ali kada hrvatski proizvod, posebno takvih dimenzija ima takav dizajn... to budi maštu i sećanja i sasvim logične asocijacije. Pa, ti misli koliko ste vi raskrstili sa svojom prošlošću.

Dal'?
Ja recimo nisam to primjetio dok nisam ovdje na Krstarici pročitao da ima prednje staklo u obliku slova U.
Normalni ljudi jednostavno ni ne razmišljaju o takvim stvarima i nemaju te komplekse. :mrgreen:

Pa vidi, Crotram je ravnopravno sa ostalima konkurirao u Helsinkiju sa 40 drugih proizvođača tramvaja. Nije bio ništa lošiji od drugih.
Međutim, ne igra samo kvaliteta kod izbora ponuđača. Ima tu puno drugih stvari.
Crotram kao mlada firma i proizvođač tramvaja je sasvim solidan poslovni partner svakome.
E sad, dal vi imate para da si priuštite nešto "bolje" i "kvalitetnije" od Crotram-a?
Sumnjam.
Znači, u startu je hrvatska firma u najužem izboru.
Da li će kod odabira odlučivati koverta ispod stola, je sasvim druga stvar.

Osim toga, uskoro će Tirana dati vrlo pozitivne reference Crotram-u, pa će to isto biti plus u poslovanju! :per:

Drago mi je zbog uspeha mlade firme u Tirani :lol:i, ipak, posle svega (recimo i tužbe Hrvatske) mislim da ista nema šta da traži u Srbiji. I sigurna sam da postoje i jeftiniji i kvalitetniji tramvaji u ponudi. Uostalom i da ne postoje - ja bih izbegavala velike poslove sa vama do daljnjeg. Iz principa.

Back