Zatvorena još jedna fabrika u nizu

pristali smo na to da unistimo svoje fabriike i usli u kolonijalni sistem.strane fabrike su ovde iskljucivo zbog toga da zarade mi od toga imamo samo bedne plate valjda je to svima jasno.a pro eu vlasti od djindjica pa do vucica to predstavljaju kao neki napredak.nema napretka kad radis za drugog.evo sad je USA kupila 10% intela a mi dajemo sve strancima ma ni izvore svoje ne treba da imamo.prvo smo unistili nase banke da bi mogli da unistimo i firme.sad idemo ka tome da budemo deponija francuskoj i rudarska kolonija nemackoj.ovaj narod zasluzuje da razbija kamen pijukom u nekom rudniku i celu platu daje na vodu, struju i salamu

A.. u kom to gradu je izgubio SNS? :think:

OIK: U niškoj opštini Medijana 16 mandata opoziciji, 11 SNS-u​

21:20, 16. 6. 2024.
Niš
autor: Ljubica Jocić

Да ваш Ђилас није бојкотовао локалне и Београд би пао.као и централне општине. У Нишу сте преварили народ "руском странком". У Новом Саду више немате шта да тражите.

Редовно крадете по сеоским срединама, попут овог изборног места у Сјеници.

Upoznajte biračko mesto 60 u Sjenici gde je izlaznost 100 posto​

Politika Autor: Irfan Ličina 18. jan 202212:48
4komentara

1761569377020.jpeg

pristali smo na to da unistimo svoje fabriike i usli u kolonijalni sistem.strane fabrike su ovde iskljucivo zbog toga da zarade mi od toga imamo samo bedne plate valjda je to svima jasno.a pro eu vlasti od djindjica pa do vucica to predstavljaju kao neki napredak.nema napretka kad radis za drugog.evo sad je USA kupila 10% intela a mi dajemo sve strancima ma ni izvore svoje ne treba da imamo.prvo smo unistili nase banke da bi mogli da unistimo i firme.sad idemo ka tome da budemo deponija francuskoj i rudarska kolonija nemackoj.ovaj narod zasluzuje da razbija kamen pijukom u nekom rudniku i celu platu daje na vodu, struju i salamu
Strane fabrike su ovde da administrativna mafija demokrata ne bi mogla da ih ucenjuje decom, pljačka i postavlja svoje kriminalce....Bolje bi bilo da su naše, ali ne može....probao milošević...sve četnici izdajnici i bivši komunisti izdajnici...

OIK: U niškoj opštini Medijana 16 mandata opoziciji, 11 SNS-u​

21:20, 16. 6. 2024.
Niš
autor: Ljubica Jocić

Да ваш Ђилас није бојкотовао локалне и Београд би пао.како и централне општине. У Нишу сте преварили народ "руском странком". У Новом Саду више немате шта да тражите.

Редовно крадете по сеоским срединама, попут овог изборног места у Сјеници.

Upoznajte biračko mesto 60 u Sjenici gde je izlaznost 100 posto​

Politika Autor: Irfan Ličina 18. jan 202212:48
4komentara
Pitanje; U kom gradu? :mrgreen:

Pitanje; U kom gradu? :mrgreen:

Поп је поменуо сеоске средине. Дакле, град је административна област, која се састоји од града и сеоских насеља.

У градовима сте пуцали, а резултате сте допунили у руралним областима, често крађом (како што је случај Сјенице).

Горе сам поменуо Медијану. Централна градска општина. У Нишу сте пукли у граду, допунили сте резултате у сеоским срединама.

ovde je kriminal totalno preuzeo drzavu, naravno da to nikog spolja ne zanima.ko koga da ucenjuje?mi nekog da ucenjujemo sa bilo cim?ne nego od milosevica imamo instalirane parazite koji rade za strane interese.

Od 1944 imamo тежак и непоправљив облик паратизирања.

Само Тито је до 1953 направио 300% већу администрацију у СФРЈ од прве Југославије

ovde je kriminal totalno preuzeo drzavu, naravno da to nikog spolja ne zanima.ko koga da ucenjuje?mi nekog da ucenjujemo sa bilo cim?ne nego od milosevica imamo instalirane parazite koji rade za strane interese.
Mnogo pre miloševića su instalirani, neki kao agenti drugi kao patriote iz demokratije, milošević ih je razbio, pa su zvali svoje mentore da ga skinu, sve popljačkali i povukli se....a ostavili trostruku administraciju da vlada srbijom kao zborovi, svaka mafija u svom domenu....

ne zaboravite da je vucic i dosao na vlast zbog tzv odlicnog odnosa sa merkelovom.ovde naivcine mislili da ce nemci da nas podignu ekonomski.ona zena imala u planu na desetine rudnika, da budemo prava kolonija, to im je i sad cilj.vi koji hocete u eu pre cete da zavrsite u rudniku da lomite kamen

Да уђемо у руднике , а онда ћемо у комплету са свим рудницима да уђемо у ЕУ...

Back