Neno
Buduća legenda
- Poruka
- 26.147
70% Srbijanaca i ostalih gradjana Srbije su danas "nacifašisti"?Komunjare napravile državu a nacifašisti je uništili do danas.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
70% Srbijanaca i ostalih gradjana Srbije su danas "nacifašisti"?Komunjare napravile državu a nacifašisti je uništili do danas.
sve ste sjebaliTa država je imala i para i posla i narod, ova koju ste ostavili vi stručnjaci jedva je preživela, sad još čekam, a možda ne bude da vas sve pošalju na njivu i da narod može da radi....
vi kumunjare ste nam sjebali državu.
....i sjebavate i sjebavate
i ne mislite da prestanete, ko nekakve pantljičare
U novom sadu su mrtvi skrozA.. u kom to gradu je izgubio SNS?![]()

lepo što se praviš pametan, ali znamo da jedino znaš da tamburaš, čak ne možeš da glumiš jednog od ovih IT stručnjaka...sve ste sjebali
i ne mislite da se skinete narodu sa grbače
Anerika i Kanada biće zemlje udruženog radaAmerika i engleska biće zemlja proleterska!![]()
ovo u Lidlu tako radite?
A.. u kom to gradu je izgubio SNS?![]()
Strane fabrike su ovde da administrativna mafija demokrata ne bi mogla da ih ucenjuje decom, pljačka i postavlja svoje kriminalce....Bolje bi bilo da su naše, ali ne može....probao milošević...sve četnici izdajnici i bivši komunisti izdajnici...pristali smo na to da unistimo svoje fabriike i usli u kolonijalni sistem.strane fabrike su ovde iskljucivo zbog toga da zarade mi od toga imamo samo bedne plate valjda je to svima jasno.a pro eu vlasti od djindjica pa do vucica to predstavljaju kao neki napredak.nema napretka kad radis za drugog.evo sad je USA kupila 10% intela a mi dajemo sve strancima ma ni izvore svoje ne treba da imamo.prvo smo unistili nase banke da bi mogli da unistimo i firme.sad idemo ka tome da budemo deponija francuskoj i rudarska kolonija nemackoj.ovaj narod zasluzuje da razbija kamen pijukom u nekom rudniku i celu platu daje na vodu, struju i salamu
Pitanje; U kom gradu?OIK: U niškoj opštini Medijana 16 mandata opoziciji, 11 SNS-u
21:20, 16. 6. 2024.
Niš
autor: Ljubica Jocić
Да ваш Ђилас није бојкотовао локалне и Београд би пао.како и централне општине. У Нишу сте преварили народ "руском странком". У Новом Саду више немате шта да тражите.
Редовно крадете по сеоским срединама, попут овог изборног места у Сјеници.
Upoznajte biračko mesto 60 u Sjenici gde je izlaznost 100 posto
Politika Autor: Irfan Ličina 18. jan 202212:48
4komentara

jedno sasvim epohalno razmišljanje samoutripovanog monarhiste iz Titinog stana sa NBGD-aOn ne tra\i posao, ali mnogi i ubrzo za par godina nakon otvaranja imaju zatvaranje
Prevarant ko i Stojko
I moj Stojko je teski lazov i prevarant...![]()
Pitanje; U kom gradu?![]()
znaš ti moega medenogalepo što se praviš pametan, ali znamo da jedino znaš da tamburaš, čak ne možeš da glumiš jednog od ovih IT stručnjaka...
jedno sasvim epohalno razmišljanje samoutripovanog monarhiste iz Titinog stana sa NBGD-a
imali smo ih i pre Miloševića.ovde je kriminal totalno preuzeo drzavu, naravno da to nikog spolja ne zanima.ko koga da ucenjuje?mi nekog da ucenjujemo sa bilo cim?ne nego od milosevica imamo instalirane parazite koji rade za strane interese.
ovde je kriminal totalno preuzeo drzavu, naravno da to nikog spolja ne zanima.ko koga da ucenjuje?mi nekog da ucenjujemo sa bilo cim?ne nego od milosevica imamo instalirane parazite koji rade za strane interese.
Mnogo pre miloševića su instalirani, neki kao agenti drugi kao patriote iz demokratije, milošević ih je razbio, pa su zvali svoje mentore da ga skinu, sve popljačkali i povukli se....a ostavili trostruku administraciju da vlada srbijom kao zborovi, svaka mafija u svom domenu....ovde je kriminal totalno preuzeo drzavu, naravno da to nikog spolja ne zanima.ko koga da ucenjuje?mi nekog da ucenjujemo sa bilo cim?ne nego od milosevica imamo instalirane parazite koji rade za strane interese.
Vučić ne sme ni da racionalizuje administraciju, jer bi dobio 100000 nezaposlenih manijaka na ulici....
Evo ti gore komentari nezadovoljnih radikala mistik i budalane zaboravite da je vucic i dosao na vlast zbog tzv odlicnog odnosa sa merkelovom.ovde naivcine mislili da ce nemci da nas podignu ekonomski.ona zena imala u planu na desetine rudnika, da budemo prava kolonija, to im je i sad cilj.vi koji hocete u eu pre cete da zavrsite u rudniku da lomite kamen

ne zaboravite da je vucic i dosao na vlast zbog tzv odlicnog odnosa sa merkelovom.ovde naivcine mislili da ce nemci da nas podignu ekonomski.ona zena imala u planu na desetine rudnika, da budemo prava kolonija, to im je i sad cilj.vi koji hocete u eu pre cete da zavrsite u rudniku da lomite kamen