~Petar~
Poznat
- Poruka
- 8.643
ne znam, izgleda da su ovde sve nekakvi experti za tramvaje, njihovu prodaju i kvalitet, pa moram da se povucem pred strukom, neupucen sam, priznajem.
:blush:

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
brate Krstarica je odavno preyebala SANU po broju strucnjaka sto ekonmomskih, sto vojnih ,spoljnopolitickih i geostrasteski , a sada imamo i odeljak saobracajnih inzinjerane znam, izgleda da su ovde sve nekakvi experti za tramvaje, njihovu prodaju i kvalitet, pa moram da se povucem pred strukom, neupucen sam, priznajem.

ne znam, izgleda da su ovde sve nekakvi experti za tramvaje, njihovu prodaju i kvalitet, pa moram da se povucem pred strukom, neupucen sam, priznajem.

brate Krstarica je odavno preyebala SANU po broju strucnjaka sto ekonmomskih, sto vojnih ,spoljnopolitickih i geostrasteski , a sada imamo i odeljak saobracajnih inzinjera

Yebo ih Rade Koncar i kompletna hrvatska privredna komora.

Yebo ih Rade Koncar i kompletna hrvatska privredna komora.
 izađi malo ...koke ko gljive niču posle kiše...aj bar otvori prozor i nagni se možda ugrabiš koji osmeh plavuše u prolazu
 izađi malo ...koke ko gljive niču posle kiše...aj bar otvori prozor i nagni se možda ugrabiš koji osmeh plavuše u prolazu 

Ne da yebu, nego rasturaju....ali ovce i jesu za sisanje

Ma jes' ti to ispod mog prozora u crvenoj suknji!?
 sad mi je jasno čemu tolika doza frustracije kod tebe
 sad mi je jasno čemu tolika doza frustracije kod tebe 

za ova govna sto se voze po BG ulicama su ovi Koncarevi 23 vek , tako da nema uopste potrebe da se dalje palamudi ,ovo ovde sve ko da ce zivot vozi u tokijskom metrou pa mu sada ovi novi tramvaji izgledaju kao djubre
au pa nije valjda da stanuješ u BG u nekoj ulici gde se prostitke okupljaju!?sad mi je jasno čemu tolika doza frustracije kod tebe

kola ,ili pjehe , a busom retko , al su svi stari 2-3 godine sa volovo motorima i trapovima i valjda domacim novosdadaskim sasijamaa po tvojim ulicama vozis bajs? ili plovis?
molim da se ovaj forumaš primereno kazni što naziva jedan ceo narod ovcama