~Petar~
Poznat
- Poruka
- 8.643
ne znam, izgleda da su ovde sve nekakvi experti za tramvaje, njihovu prodaju i kvalitet, pa moram da se povucem pred strukom, neupucen sam, priznajem.
:blush:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
brate Krstarica je odavno preyebala SANU po broju strucnjaka sto ekonmomskih, sto vojnih ,spoljnopolitickih i geostrasteski , a sada imamo i odeljak saobracajnih inzinjerane znam, izgleda da su ovde sve nekakvi experti za tramvaje, njihovu prodaju i kvalitet, pa moram da se povucem pred strukom, neupucen sam, priznajem.
ne znam, izgleda da su ovde sve nekakvi experti za tramvaje, njihovu prodaju i kvalitet, pa moram da se povucem pred strukom, neupucen sam, priznajem.

brate Krstarica je odavno preyebala SANU po broju strucnjaka sto ekonmomskih, sto vojnih ,spoljnopolitickih i geostrasteski , a sada imamo i odeljak saobracajnih inzinjera![]()

Yebo ih Rade Koncar i kompletna hrvatska privredna komora.

Yebo ih Rade Koncar i kompletna hrvatska privredna komora.
izađi malo ...koke ko gljive niču posle kiše...aj bar otvori prozor i nagni se možda ugrabiš koji osmeh plavuše u prolazu 

Ne da yebu, nego rasturaju....ali ovce i jesu za sisanje![]()

Ma jes' ti to ispod mog prozora u crvenoj suknji!?
sad mi je jasno čemu tolika doza frustracije kod tebe 

za ova govna sto se voze po BG ulicama su ovi Koncarevi 23 vek , tako da nema uopste potrebe da se dalje palamudi ,ovo ovde sve ko da ce zivot vozi u tokijskom metrou pa mu sada ovi novi tramvaji izgledaju kao djubre
au pa nije valjda da stanuješ u BG u nekoj ulici gde se prostitke okupljaju!?sad mi je jasno čemu tolika doza frustracije kod tebe
![]()
kola ,ili pjehe , a busom retko , al su svi stari 2-3 godine sa volovo motorima i trapovima i valjda domacim novosdadaskim sasijamaa po tvojim ulicama vozis bajs? ili plovis?
molim da se ovaj forumaš primereno kazni što naziva jedan ceo narod ovcama![]()