Nista od seksa

• Začetnik teme Začetnik teme gajic
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
ok, slažem se... samo primećujem... i ljubav traži svoje parče pogače, zbog ljubavi se rukavi zasuku, pa se ore, kopa, drnda kroz život okolo i naokolo. Ako budemo očekivali da opstane magično ko što se i dogodila loše nam se piše...

al seks je ok :lol:
Ne slazem se sa onom narodnom : Kad glad zakuca na vrata - ljubav izlazi kroz prozor.

Ovo govorim iz iskustva od 1993. - 2001.
Mozda nismo imali ni dovoljno hleba... ali sexa nam nije falilo

Crnogorac pravi....Ako se ne trudis kako mozes da budes dobar?
Trudile u se mnoge oko mene... vjeruj.
Evo pocetkom devedesetih, u Beogradu imao sam po 5-6 djevojaka istovremeno, ali to su proshla vremena. Ipak sam sada ozbiljan covjek.

Ne slazem se sa onom narodnom : Kad glad zakuca na vrata - ljubav izlazi kroz prozor.

Ovo govorim iz iskustva od 1993. - 2001.
Mozda nismo imali ni dovoljno hleba... ali sexa nam nije falilo

Trudile u se mnoge oko mene... vjeruj.
Evo pocetkom devedesetih, u Beogradu imao sam po 5-6 djevojaka istovremeno, ali to su proshla vremena. Ipak sam sada ozbiljan covjek.

1. Ni ja se ne slazem sa tim da "Kad glad zakuca, ljubav...."
2.5 - 6? Lepo si rekao da nisi ljubavnik ti si j...

MA nisam ni J*** . Mislim da taj atribut ne stoji nikome...
Jednostavno UZIVAM U SEXU.
Zar treba josh i da ne uzivam u sexu - pored svih zivotnih prblema koje SVI mi imamo?

Mene zanima koliko si ti spreman da priustis svojoj zeni uzitak? Da li ti je ikad rekla da nije zadovoljna? Da li dozivljava sa tobom orgazme? Koliko cesto? I koliko cesto imate seks?

Ne mogu. To se radi na licnom primeru. Ja sam samo htela da konstatujem da imam sex jednom u dva meseca, u proseku. Nisam se zalila, niti hvalila, samo sam kontatovala da me ne pogadja manjak sexa, vise nego to sto ne radim svoj posao. Stavise, ovo drugo mi izgleda nedostiznije, i stetnije.

..to vec zavisi od tvog temperamenta i uslova zivota....

Mene zanima koliko si ti spreman da priustis svojoj zeni uzitak? Da li ti je ikad rekla da nije zadovoljna? Da li dozivljava sa tobom orgazme? Koliko cesto? I koliko cesto imate seks?
Naravno da sam spreman da priushtim apsolutno sve samo da bi ona uzivala, a i ja.
Da nije zadovoljena- nikada mi nije rekla - ali JA TO OSJETIM. Tu nema lazi ni prevare. To se osjeca - obostrano. Samo neiskusne osobe nece osjetiti razliku izmedju dobrog i loseg sexa.
Ja bi svaki dan po bar 2 puta (josh uvijek) imao odnose sa njom, ali ipak ona to ne moze postici u svojoj glavi (psiha) Sex imamo vrlo uredan. Skoro svaki dan (razlog lezi u njoj sto nemamo cesce)
Sa ovim mladjim djevojkama od 20 i vise godina, koje izgledaju maestralno sex bi vodio i po 6-7 puta dnevno!
nemoj reci - sexualni manijak.

hm...
pre, kada smo se vidjali samo vikendom - petkom mi nije bilo do seksa, u subotu se malo razmrdam, ali u nedelju se raspomamim....
onda me to drzi u ponedeljak, utorak popushta, u sredu se secam sa setom, u chetvrtak mi je svejedno, da bi mi petkom ponovo bilo - a shto sad ovo radimo...
znachi, sve je stvar navike. :D

sada, kada me mahom ledja bole i noge otichu, ebe mi se samo popodne, kada sam u punoj snazi....
ujutro sam nevoljna, a uveche... uveche sam iscrpljena....

ali, daleko od toga da sam nezadovoljna.
mislim da je tri puta nedeljno ok... :D
sada.
pitajte me ponovo za 3 godine....

hm...
pre, kada smo se vidjali samo vikendom - petkom mi nije bilo do seksa, u subotu se malo razmrdam, ali u nedelju se raspomamim....
onda me to drzi u ponedeljak, utorak popushta, u sredu se secam sa setom, u chetvrtak mi je svejedno, da bi mi petkom ponovo bilo - a shto sad ovo radimo...
znachi, sve je stvar navike. :D

sada, kada me mahom ledja bole i noge otichu, ebe mi se samo popodne, kada sam u punoj snazi....
ujutro sam nevoljna, a uveche... uveche sam iscrpljena....

ali, daleko od toga da sam nezadovoljna.
mislim da je tri puta nedeljno ok... :D
sada.
pitajte me ponovo za 3 godine....
Stara se... lagano...
Nisam ni ja mnogo mladji, ali josh se drzim. Za ove momke od po 20 godina josh vijek sam u mnogo, mnogo boljoj formi od njih. A u njihovim godinama. hahahaha - pravi BIK sam bio!

Mozda je ova tema za Lj&S ali sam resila da je postavim ovde jer me iskljucivo zanima misljenje zenske populacije. Dakle, juce me je pozvala kuma na picence, pa smo resile da pozovemo i neke nase drugarice koje nismo dugo videle jer se vecina udala ili imaju duge veze pa su se malo povukle i bla bla. Posle izvesnog vremena je pocela prica o seksu i zakljucak je - Sve su nezadovoljne! Moraju svoje momke tj. muzeve bukvalno da mole za seks. Kazu da se sve svodi na jednom nedeljno ako im se posreci, da sam taj cin traje 10-15 minuta, da nezele da im priuste oralni seks. Kazu - umorni su, nisu oni na baterije pa kad se zenama hoce da uvek mogu itd. I onda ja u jednom momentu kazem - Ja nikad nisam dozivela vaginalni orgazam! I one ce - nisam ni ja, ni ja.........:shock: Od nas 9 devojaka, samo je jedna rekla da je imala vaginalni orgazam a sve ostale nista. E sad, problem je sto isti ti muzevi ili momci nezele da priuste oralni seks, pa sad nema nikakvog orgazma. Onda se setim kako sam pre mesec dana zvala drugaricu iz Novog Sada i pitam je - Sta radis, a ona ce - Evo jurim ovog mog ceo dan da se opalimo i nista!!! Posle mi je rekla da imaju seks jednom mesecno!!!:shock: Da napomenem da sve imamo izmedju 25-30 a muskarci izmedju 25-35. Neke su priznale da razmisljaju o ljubavniku, vecina ima vibrator a neke zele i da se razvedu. Dakle, mene sad zanima misljenje udatih zena ili onih koje su u duzim vezama - Koliko ste zadovoljne svojim seksualnim zivotom ali zaista zadovoljne?!!!
Ма, то је нормалан ток ствари...
Не мош' медени месец да траје педес' година...:roll:

Back