gazela
Veoma poznat
- Poruka
- 10.256
Izgleda da cuja morati da ti dajem instrukcije ...
[/QUOTE]
A cime se ti bavis cizmice?
[/QUOTE]A cime se ti bavis cizmice?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
[/QUOTE]Naravno da ne dozivljavaju, i to veliki broj njih - ne dozivljava vaginalni orgazam.Izvinite ljudi, ali ja nikako ne razumem kako oni koji su u braku ne razliku orgazme, zene ih ne dozivljajavju. i sl...???!!!Je.. te..Ma ne mogu da verujem...
Od mentalnog sklopa zavisi, jer sto...zana se skine gola - ko od majke rodjena i misli evo sad ce da me dobro isfirca... a u mislima joj pletenje vunenih carapa a njemu 3 fiksa na kladionici....Nije to bas sasvim tacno...To zavisi od mentalnog sklopa...
.. A muskarci su nam smotani i tupavi - to jeste....
Naravno da ne dozivljavaju, i to veliki broj njih - ne dozivljava vaginalni orgazam.
Od mentalnog sklopa zavisi, jer sto...zana se skine gola - ko od majke rodjena i misli evo sad ce da me dobro isfirca... a u mislima joj pletenje vunenih carapa a njemu 3 fiksa na kladionici.
Evo, ti mene ja sam ti udata, nemam sex ni jednom u dva meseca, pa zivim. Sad, bas da mi je do ljubavnika, vibratora i razvoda...i nije. Bojim se da manjak sexa tesko moze toliko da me raspameti.
Izgleda da cuja morati da ti dajem instrukcije ...![]()
Nije neophodan vishak.Seks je nepotreban višak.Trebaju vam ljubav i pare.
Seks je nepotreban višak.Trebaju vam ljubav i pare.

Precenjen ili potcenjen?
Ma to nije normalno...A kad slusam muskarce okolo sta pricaju svi su potentni - sacuvaj Boze...Sve neki veliki ljubavnici, a kad treba da se pokazu na delu...Nula
Naravno da ne dozivljavaju, i to veliki broj njih - ne dozivljava vaginalni orgazam.
Od mentalnog sklopa zavisi, jer sto...zana se skine gola - ko od majke rodjena i misli evo sad ce da me dobro isfirca... a u mislima joj pletenje vunenih carapa a njemu 3 fiksa na kladionici.
Pogodila si pravo u metu!!! Tamo na Lj&S-u, sve potentni, bukvalno naskacu na zene, na poslu stalno slusam o tome kako nemogu da se potrose, samo bi se kresali, kad ono - CORAK!!!
Naravno.. pa to je citava nauka.i tu ima istine...
Pa treba da se trude...1. E to ne kapiram uopste...
2. Nisam mislila na to - nego da li dvoje slusaju jedno drugo i da li se trude jedno oko drugog...
A cime se ti bavis cizmice?
Bez uvrede, ali ti onda imas problem sa sex.zeljom ili si malodusna...
Naravno.. pa to je citava nauka.
Zar bi ja poslije ovoliko godina sexualnog zivota zelio da vam prenesem nesto pogresno?
Pa treba da se trude...
Evo recimo ja ne volim sex ako smo potpuno goli - bljak.
A opet ona voli moju guzu, kao u i ostalom sto ogroman broj djevojaka-zena voli muske guze. Voli da je dirka za vrijeme sexa - sto meni apsolutno ne smeta.
Nezaintersovana, umorna, zainacena, opterecena, ogorcena...stigne sve to da se izredja.
Pre mislim da je ljubav preforsirana, seks je ok a para nema pa nema![]()

Ja nisam reko da sam ljubavnik. Cak naprotiv. NISAM LJUBAVNIK onakav kakvog zene obicno zamishljaju, a takvog i nece naci, zaista.Znaci i ti si neki veliki ljubavnik...![]()
Da , volim sex ali moj sexualni stimulans je nekako drugaciji....a taj stimulans je moj partner koji udovoljava mojim sexalnim apetitima.Eto i ti sad! Ne volis sex kad ste goli?
Pa ako volis - volis ga i kad ste goli i kad niste..To je moja logika...Bitan je partner...

Ja nisam reko da sam ljubavnik. Cak naprotiv. NISAM LJUBAVNIK onakav kakvog zene obicno zamishljaju, a takvog i nece naci, zaista.
Mozda ce opijene njegovom ljepotom i uci u brak, ali ce nakon par godina shvatiti svoju zabludu.
Ja vishe spadam u one, ajde.. "boli me vriga" tipove, koji se ne trude previshe..