Nista od seksa

• Začetnik teme Začetnik teme gajic
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Izvinite ljudi, ali ja nikako ne razumem kako oni koji su u braku ne razliku orgazme, zene ih ne dozivljajavju. i sl...???!!!Je.. te..Ma ne mogu da verujem...
Naravno da ne dozivljavaju, i to veliki broj njih - ne dozivljava vaginalni orgazam.

...Nije to bas sasvim tacno...To zavisi od mentalnog sklopa...
.. A muskarci su nam smotani i tupavi - to jeste....
Od mentalnog sklopa zavisi, jer sto...zana se skine gola - ko od majke rodjena i misli evo sad ce da me dobro isfirca... a u mislima joj pletenje vunenih carapa a njemu 3 fiksa na kladionici.

Precenjen ili potcenjen?
Ma to nije normalno...A kad slusam muskarce okolo sta pricaju svi su potentni - sacuvaj Boze...Sve neki veliki ljubavnici, a kad treba da se pokazu na delu...Nula

Pogodila si pravo u metu!!! Tamo na Lj&S-u, sve potentni, bukvalno naskacu na zene, na poslu stalno slusam o tome kako nemogu da se potrose, samo bi se kresali, kad ono - CORAK!!!

Naravno da ne dozivljavaju, i to veliki broj njih - ne dozivljava vaginalni orgazam.

Od mentalnog sklopa zavisi, jer sto...zana se skine gola - ko od majke rodjena i misli evo sad ce da me dobro isfirca... a u mislima joj pletenje vunenih carapa a njemu 3 fiksa na kladionici.

1. E to ne kapiram uopste...
2. Nisam mislila na to - nego da li dvoje slusaju jedno drugo i da li se trude jedno oko drugog...

Pogodila si pravo u metu!!! Tamo na Lj&S-u, sve potentni, bukvalno naskacu na zene, na poslu stalno slusam o tome kako nemogu da se potrose, samo bi se kresali, kad ono - CORAK!!!

Da bas to...Samo pratim njihove price...Kako ono pricaju "Kako sam ja onu je...", pa "Kad smo je... neke ribe", " Ona je ko mrtva krava, ne mogu da pokazem svoje sex kvalitete kad sam sa njom", " Kad sam sa njom ne slusa me ..."...
A u stvari im je potencija diskutabilna

i tu ima istine...
Naravno.. pa to je citava nauka.
Zar bi ja poslije ovoliko godina sexualnog zivota zelio da vam prenesem nesto pogresno?

1. E to ne kapiram uopste...
2. Nisam mislila na to - nego da li dvoje slusaju jedno drugo i da li se trude jedno oko drugog...
Pa treba da se trude...
Evo recimo ja ne volim sex ako smo potpuno goli - bljak.
A opet ona voli moju guzu, kao u i ostalom sto ogroman broj djevojaka-zena voli muske guze. Voli da je dirka za vrijeme sexa - sto meni apsolutno ne smeta.

Naravno.. pa to je citava nauka.
Zar bi ja poslije ovoliko godina sexualnog zivota zelio da vam prenesem nesto pogresno?

Pa treba da se trude...
Evo recimo ja ne volim sex ako smo potpuno goli - bljak.
A opet ona voli moju guzu, kao u i ostalom sto ogroman broj djevojaka-zena voli muske guze. Voli da je dirka za vrijeme sexa - sto meni apsolutno ne smeta.

Eto i ti sad! Ne volis sex kad ste goli?
Pa ako volis - volis ga i kad ste goli i kad niste..To je moja logika...Bitan je partner...

Znaci i ti si neki veliki ljubavnik...;)
Ja nisam reko da sam ljubavnik. Cak naprotiv. NISAM LJUBAVNIK onakav kakvog zene obicno zamishljaju, a takvog i nece naci, zaista.
Mozda ce opijene njegovom ljepotom i uci u brak, ali ce nakon par godina shvatiti svoju zabludu.
Ja vishe spadam u one, ajde.. "boli me vriga" tipove, koji se ne trude previshe.
A zivot...i odnosi u braku su nesto drugo i zato vjerujte da je to sreca...
To je isto kao da ste u vrecu punu PENISA zavukle ruku i izvukle VAGINU (to se zove nesreca)
Sreca pak je kada u
VRECI PUNOJ VAGINA (PENISA) IZVUCETE PENIS (VAGINU)

Tako je to u zivotu.

ok, slažem se... samo primećujem... i ljubav traži svoje parče pogače, zbog ljubavi se rukavi zasuku, pa se ore, kopa, drnda kroz život okolo i naokolo. Ako budemo očekivali da opstane magično ko što se i dogodila loše nam se piše...

al seks je ok :lol:

Ja nisam reko da sam ljubavnik. Cak naprotiv. NISAM LJUBAVNIK onakav kakvog zene obicno zamishljaju, a takvog i nece naci, zaista.
Mozda ce opijene njegovom ljepotom i uci u brak, ali ce nakon par godina shvatiti svoju zabludu.
Ja vishe spadam u one, ajde.. "boli me vriga" tipove, koji se ne trude previshe..

Crnogorac pravi....Ako se ne trudis kako mozes da budes dobar?

Back