cizmice
Buduća legenda
- Poruka
- 35.831
Zavisi kolika je doza ovisnosti o sexu ! ! !Mozes li da prestanes da volis nekog ako vam ne ide sex???
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zavisi kolika je doza ovisnosti o sexu ! ! !Mozes li da prestanes da volis nekog ako vam ne ide sex???
Ah, da.........seksi ves, predlozi za seks na javnom mestu, na haubi, u sumi, gledanje filmova raznog sadrzaja ......i nista. Cak sam mu predlozila da ubacimo neku devojku u celu pricu i rekao mi je - Da spavam sa nekom drugom pored tebe zive?! Nisi normalna!!!
ma tako je gajicu, nateraj ga da ebe dve.. posle ce da peva kad bude ebao samo tebe
Problem je i u zenama i muskarcima.pa to...
svaka il nema mužjaka
il ima jednog koji je 25+ i 2h+
i da, minimum 2xdnevno
=)
ma tako je gajicu, nateraj ga da ebe dve.. posle ce da peva kad bude ebao samo tebe

E j.ebi ga sad, ti si mi jedan od omiljenih likova ovde i ocekivala sam nesto pametno od tebe ....
Nisi. Potrefio si pitanje bas! Da li se muskarac posle 2 moze zadovoljiti samo jednom? I mene zanima.e ebi ga i ti.. ispade ja najgluplji ovde
Nas pametan narod kaze : "Glup si ko.... penis'"e ebi ga i ti.. ispade ja najgluplji ovde

Mozda je ova tema za Lj&S ali sam resila da je postavim ovde jer me iskljucivo zanima misljenje zenske populacije. Dakle, juce me je pozvala kuma na picence, pa smo resile da pozovemo i neke nase drugarice koje nismo dugo videle jer se vecina udala ili imaju duge veze pa su se malo povukle i bla bla. Posle izvesnog vremena je pocela prica o seksu i zakljucak je - Sve su nezadovoljne! Moraju svoje momke tj. muzeve bukvalno da mole za seks. Kazu da se sve svodi na jednom nedeljno ako im se posreci, da sam taj cin traje 10-15 minuta, da nezele da im priuste oralni seks. Kazu - umorni su, nisu oni na baterije pa kad se zenama hoce da uvek mogu itd. I onda ja u jednom momentu kazem - Ja nikad nisam dozivela vaginalni orgazam! I one ce - nisam ni ja, ni ja.........:shock: Od nas 9 devojaka, samo je jedna rekla da je imala vaginalni orgazam a sve ostale nista. E sad, problem je sto isti ti muzevi ili momci nezele da priuste oralni seks, pa sad nema nikakvog orgazma. Onda se setim kako sam pre mesec dana zvala drugaricu iz Novog Sada i pitam je - Sta radis, a ona ce - Evo jurim ovog mog ceo dan da se opalimo i nista!!! Posle mi je rekla da imaju seks jednom mesecno!!!:shock: Da napomenem da sve imamo izmedju 25-30 a muskarci izmedju 25-35. Neke su priznale da razmisljaju o ljubavniku, vecina ima vibrator a neke zele i da se razvedu. Dakle, mene sad zanima misljenje udatih zena ili onih koje su u duzim vezama - Koliko ste zadovoljne svojim seksualnim zivotom ali zaista zadovoljne?!!!
....Мислим, а је л' то нешто јако битно да л' је вагинални или клиторални ('ебем ли га, ја не знам ни тачно како се који зове)...
Мислим, оно, као, ако није вагинални онда је то нешто лоше?![]()
...ma lažu .....to im je opravdanje samo da bi imale ljubavnika.......
Pretpostavljam da si ozenjen. Da li je tvoja zena zadovoljna?Smori s tim slikama.Meni lepše kad Hani postuje svoje crvene papuče.
....ti to daješ savet drugaricama?....pošto ih muževi neyebavaju....
e ebi ga i ti.. ispade ja najgluplji ovde
Naravno..zasto da ne.......ti to daješ savet drugaricama?....pošto ih muževi neyebavaju....
Pa ona će to da uradi i ovako i onako.Ja 'teo da joj kažem da stavi papuče u avatar,al' će da pomisli da mi se ne sviđaju noge,pa nisam smeo.Ćuti karlito sad će čizmica da izvadi neke jebozovne papuce i da spemuje forum ...dok ne pocrkamo!!
Ili ti dok ne dodje tvoje ljubimica mezimica i jednim potezom rastera bandu čizmaša...

Nisi odgovorio na pitanje! Da li je tvoja zena zadovoljna? Koliko puta nedeljno imate seks? Da li joj redovno priustis oralni seks?
.......a,ko je rekao da sam ja oženjen?.......