- Poruka
- 26.753
Au brate do juče na ovom forumu svi gubili nevinost sa max 13 a sad 50+ ne pomaže
Sa 60 se ne diže, izdržite još malo kad ste već ovoliko pregurali![]()
Са 60 се не диже..?
п.с. Где ти живиш сине?!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Au brate do juče na ovom forumu svi gubili nevinost sa max 13 a sad 50+ ne pomaže
Sa 60 se ne diže, izdržite još malo kad ste već ovoliko pregurali![]()
Taman posla da nam taj vodi drzavu. Izumrli bismo ko narod.Поштен момак твој сусед. Таквом државу треба дати а не говеда да је воде.
Taman posla da nam taj vodi drzavu. Izumrli bismo ko narod.
Ozbiljno, napunio 40 i keva mu dovela ženu. Dobili i dete. A žena 2 godine mlađa, razvedena sa dva velika deteta. I lepo žive koliko vidim
Ko nije imo sreću da mu antropološki izraste do medicinski potrebne veličine ili možda nije uspeo da prevuče jedino može da se nada u Komplet Ponudu - razvedena sa decom.
Malo da spusti kriterijume i da...
a nije kod nas kako kod vas žena
džaba mu da drugarski, nije to to...
Od probirača nema *****a.![]()
da je Hajdfeldu maliКо то каже, ко то лаже…
To je još i super keva.Ја би кеву “рокнуо” да ми то приреди. #48СатиСарана
Jel to ono kad ETF-ovce prozivaju iz teretane:Ybg, ima ih raznih kao i drugde. I ovakvih i onakvih. Za ETF-ovce je stereotip da su smušeni i smotani.
Bilo na Dnevniku 2, momak 50 godina lep kolko pametan, selendra pusta, ženio AlbankuOd probirača nema *****a.![]()
najbitnije je u zivotu da imas dobre prijateljeGledao neki video pre jače od nedelju dana gde intervjuišu na ulici amerikanke i pitaju da li bi dale bj drugu i koliko bi naplatile. Par njih reklo za dž bi to uradile, a jedna je rekla da je to već uradila.![]()
Ja imam rođenog brata sam živi 48 god star i nevin.Koja li je to božija kazna.Verujem da je moguce, ja znam likove 32, 33 ds du nevini
Jeste ako si Leonardo di Caprio or similarТо је само мит ја би’ рек’о.
P ko ti kriv prati snizenja i akcijeУуУ.. Добре паре!
moze samo da se nadaKo nije imo sreću da mu antropološki izraste do medicinski potrebne veličine ili možda nije uspeo da prevuče jedino može da se nada u Komplet Ponudu - razvedena sa decom.
Поштен момак твој сусед. Таквом државу треба дати а не говеда да је воде.
Da mu nije bilo keve još bi taj bio zelenЈа би кеву “рокнуо” да ми то приреди. #48СатиСарана
Zena preuzela stvar u svoje rukeOzbiljno, napunio 40 i keva mu dovela ženu. Dobili i dete. A žena 2 godine mlađa, razvedena sa dva velika deteta. I lepo žive koliko vidim
nije naglasio- njemuСа 60 се не диже..?
п.с. Где ти живиш сине?!
Izadji iz rubrike Stars.Klasika u Srbiji. Verovatno traži one instagram cice. Moze on neku prosečnu sigurno ali nije to to.