Nevin sa 39

Imam drugara koji je u skorije vreme izjavio da je još uvek nevin i da nije bio sa devojkom do sada a ima 39 godina. Mislim kako je to uopšte moguće, dečko je onako visok, malo mršav ali nije ružan. Da li je moguće da nas sprda samo jer kod mene kad sam još u srednjoj bio nije dala samo ona koji nisi pitao ..
Moguće je
Ja sam bio do 29 nevin

Samo ne treba nikoga ismevati zbog toga već pomoći liku, ako se može, da nađe žensku i probije led

Imam drugara koji je u skorije vreme izjavio da je još uvek nevin i da nije bio sa devojkom do sada a ima 39 godina. Mislim kako je to uopšte moguće, dečko je onako visok, malo mršav ali nije ružan. Da li je moguće da nas sprda samo jer kod mene kad sam još u srednjoj bio nije dala samo ona koji nisi pitao ..
Kazi mu da cu da mu dam 50€ dide da skine djanu

Moguće je
Ja sam bio do 29 nevin
da sam te stavio na ignore sad ovo ne bih video
i šta kažeš kako je bilo sa radijatorom?
si stavljao tople ili ladne krpe izmedju rebara?
Samo ne treba nikoga ismevati zbog toga već pomoći liku, ako se može, da nađe žensku i probije led
kako si uspeo da omašiš ženske pod teranjem, života ti?

da nismo išli u istu srednju? :mrgreen: a taj drug, pa moguće je. Moj komšija je ušao u brak nevin sa 40.

Back