Nevin sa 39

Imam drugara koji je u skorije vreme izjavio da je još uvek nevin i da nije bio sa devojkom do sada a ima 39 godina. Mislim kako je to uopšte moguće, dečko je onako visok, malo mršav ali nije ružan. Da li je moguće da nas sprda samo jer kod mene kad sam još u srednjoj bio nije dala samo ona koji nisi pitao ..
Ocigledno razumes njegov stav.....nije pitao.....
Moras da predjes stepenik izmedju vaspitanja ljudskog i prakse ebaca....
Ko ne pita nece dobiti, to je istina, surova, ali je istina...
A to nije bas vaspitano....ali je neophodno....a to zasto nije vaspitano , to je krivo drustvo i stariji...moze se objasniti detetu razlika izmedju dajes pitchke zbog toga sto hoces paznju od drugih , dajes pitchke zato sto ti se neko svidja, sto ga zelis jer ti je izbor za tvoju dushu , a ne seksualnu dushu....
Zenska deca u 7 godina su zrelija nego devojke u 21.....ove druge taktiziraju, one prve znaju sta im odgovara i sta zele i sta bi zelele na svom ostrvu...

Malo razlicito je kod muskaraca, ne moze takva ocigledna pouka da se izvuce...ali zato se gledaju neke druge kljucne stvari...

Nisu samo ekstremi prisutni , dajes ili ne dajes, drolja ili apstinent....samo apstiniranje nije isto kad je distanciranje, i kad je suzdrzavanje, i kad je razvijanje i kad je vera, i kad je isposnistvo npr...

Poslednja izmena:
jbt..to mi nije palo na pamet. nikad u životu se nije zabavljao ni sa jednom devojkom a nema ni drugove za izlaske. radi u BG nema ga nigde. mi se okupljamo, sprdamo pijemo njega nema nigde
Pre ce biti ako ga nema u drustvenom zivotu zajednice da je nestasica para....ili zabrana neracionalnog trosenja od roditelja....ili psiho efekti skrtarenja roditelja...
Ne manifestuje se homoseksualizam preko socijalnog nekonzumerizma...

Inace ponude seksa od strane zena je vece prema bolidima i onima koji ne ostavljaju utisak da se devojka moze zaljubiti u njega, nego prema onima od kojih im klecaju noge....one zele da ih ti obljube, da ih uzmu , ali ne da se one nude takvima....

To su razne psiho masturbacije kod zena, a postoje drugacije kod muskaraca...
U svakom slucaju , lakse se zbuniti kad ti srce udara kao ludo a on tu blizu , zaboravis i da dises, a kamoli da ujedes a tako bi ga rado ujela....ali to mastas posle kad se setis tog osecaja lupanja srca i blizine njegovih usana..

To je još i super keva.
Obično su u Beogradu keve u fazonu: "sine vreme ti se ženiš al kupite stan nemo.mi dovlačiš kurfu u moju kuću"

Žene su nam opasne teritorijalke.
Kao što vidiš po Beogradu se razmnožava samo pristigla seljana sa svežom kešovinom.

Beogradjani se već malo teže razmnožavaju.
Možda razmnože kerušu i to je sve od poroda.

Па брате и треба да се ради. У праву су.

Ocigledno razumes njegov stav.....nije pitao.....
Moras da predjes stepenik izmedju vaspitanja ljudskog i prakse ebaca....
Ko ne pita nece dobiti, to je istina, surova, ali je istina...
A to nije bas vaspitano....ali je neophodno....a to zasto nije vaspitano , to je krivo drustvo i stariji...moze se objasniti detetu razlika izmedju dajes pitchke zbog toga sto hoces paznju od drugih , dajes pitchke zato sto ti se neko svidja, sto ga zelis jer ti je izbor za tvoju dushu , a ne seksualnu dushu....
Zenska deca u 7 godina su zrelija nego devojke u 21.....ove druge taktiziraju, one prve znaju sta im odgovara i sta zele i sta bi zelele na svom ostrvu...

Malo razlicito je kod muskaraca, ne moze takva ocigledna pouka da se izvuce...ali zato se gledaju neke druge kljucne stvari...

Nisu samo ekstremi prisutni , dajes ili ne dajes, drolja ili apstinent....samo apstiniranje nije isto kad je distanciranje, i kad je suzdrzavanje, i kad je razvijanje i kad je vera, i kad je isposnistvo npr...
Pa muško bi samo da gurne a ona mora dodredi dal će zbog udaje dal će samo za pare.
Iz zajebancije žensko možda jednom dva put dok skine djanu zbog statusa u društvo.
Metni se u žensku ulogu.

Pre ce biti ako ga nema u drustvenom zivotu zajednice da je nestasica para....ili zabrana neracionalnog trosenja od roditelja....ili psiho efekti skrtarenja roditelja...
ja mislim da se dosta njih folira za homoseksualizam, a da je pravih pravcatih vrlo malo i da su poprilično zbunjeni
ovi što foliraju uopšte nisu zbunjive prirode a uveli su i tzv. "bi" kategoriju što znači da nisu gadljivi
to je zbog škrtarenja roditelja

znaš ono kad ti bliski majstor kaže: "iam ženu stalno ide kod švalera, najviše me boli moje pare kad mu nosi"

Pa muško bi samo da gurne a ona mora dodredi dal će zbog udaje dal će samo za pare.
Iz zajebancije žensko možda jednom dva put dok skine djanu zbog statusa u društvo.
Metni se u žensku ulogu.
Eto ti si naprimer muskarac svastojeb, to je samo jedna vrsta muskarca...
Ima uvek vise vrsta i razlicite su ponude...zato postoji i takav koji je junfer u 40, jer je pricama zaveden da je dominantni profil muskarca da je muska drolja, a on nije takav, i onda je izguran u odmetnika, u disidenta...cak mu je ubijena volja da bude alternativac..

Давао би’ тата помен да биднемо прицизни. ;)
Ipak ću otvoriti posebnu temu za ovaj slučaj :lol:

ja mislim da se dosta njih folira za homoseksualizam, a da je pravih pravcatih vrlo malo i da su poprilično zbunjeni
ovi što foliraju uopšte nisu zbunjive prirode a uveli su i tzv. "bi" kategoriju što znači da nisu gadljivi
to je zbog škrtarenja roditelja

znaš ono kad ti bliski majstor kaže: "iam ženu stalno ide kod švalera, najviše me boli moje pare kad mu nosi"
Pa ima zbunjenih koji dobiju po dupetu , ali to je **** lud zbunjenog...
Ali to je submisivac, svacija kuraja...
To je opasno biti , idu psihicki problemi uz to, a moze narasti do samoubistva....to je osoba koja ne zna da kaze ne.....

A homoseksualci osim sto su mahom bili tajni , i manje napadni , sto bi trebalo da bude tako , nisu imali neke druge negativne pozicije...
Ja sam bas za to , da drustveno favorizovano bude hetero , tj da homo bude neeksponirano , nesugestivno , ali da moze da se diskretno ispoljava...njihova interna komunikacija i izbori...
Nisu homoseksualci manje ljubomorni od heteroseksualaca...niti ce ako uspostave dobar model ili vise modela svoje seksualne potrage biti osakaceni , nece..
Imaju razlicite modele , totalno su drugaciji modeli od heteroseksualnih , ali ne mogu reci da su manje uspesni....jer vidimo da su heteroseksualni modeli komunikacije zestoko neuspesni ili lose potavljeni...

Eto ti si naprimer muskarac svastojeb, to je samo jedna vrsta muskarca...
Ima uvek vise vrsta i razlicite su ponude...zato postoji i takav koji je junfer u 40, jer je pricama zaveden da je dominantni profil muskarca da je muska drolja, a on nije takav, i onda je izguran u odmetnika, u disidenta...cak mu je ubijena volja da bude alternativac..
IMAM REPLIKU!

Dame, gospodje, Gospode...

ovde je izneta uvreda da sam ja svaštojeb.
Ono što sam ja iebo ti nisi video ni u Penthausu bato
A i pisao sam o svakakvim neplaniranim zgodama kao recimo ona ukrajinska špijunka koja perfektno parla i nemački i engleski sa sve akcentom
klasa bato, noge od dupeta do zemlje... znaš kakvi listovi... uf!
A bilo svedoka koji mi posle odavali priznanje
Molim, i treba
Sad gledah svoje fotke od ranije ništa mi nije falilo

Drugo, vaspitanje nema nikakve veze, jedino da dokaže da je bio vezan za radijator ili u zatvorskoj samici.
Ako su se njegovi drugovi pustili u promet onda zna "da je vreme"
Svi smo mi znali koja je dala djanu koja sa kojim fura, pa se posle odsele da ih ne podseća komšiluk na prve korake.
Beograd je idealno utočište posle seoskih grupnjaka.

U pitanju su škrti roditelji sa sela.
Bilo da su dobili društveni stan bilo da su ga otplatili za 100DEM kod Slobe smatraju da je bolje da im se deca zlopate sa podstanarskim životom al sutra kad se razbole da im titraju jer su ih oni napravili...
Al da ON "dovodi kurfu u kuću" i to "njinu" e to ne dolazi u obzir jer eto sine i mi imali stan pre nego smo te pravili.
A muško da udje u "njen stan" to je mission impossible na retard Balkanu
Mislim uspevaju neki, ali to se beleži u svete knjige kao ČUDO

Neodgovorno ponašanje ima svoju cenu

sad povuci reč da sam svcaštojeb da mi ne bi pao na pamet
a ja kad rešim - to je gotova stvar do sutra najkasnije

Poslednja izmena:
И ја сам са 30 година први пут видо ону ствар. Звала ме другарица из Бг, старија 14 година од мене. Каже: "ајде бре мамлазе дођи да обавимо то....шта се глупираш више. Каква бре срамота, немој да серреш" !! То било 2004. До тада ми је мастурбација била сасвим довољна. Нисам нешто специјално патио што нисам јеббо до тада.

Давао би’ тата помен да биднемо прицизни. ;)
Jel bilo pre 15 godina slučaj da je policija apsila ćaću koji odveo sina (25+) da skine mrak i poveo snimatelja da dokaže selu da mu sin muško?
I ceo forum osudjivao takvog ćaću
A ovaj cmizdri li cmizdri
Našli neku tamo njihovu lokalnu, ni meni se ne diže, al on je pored nje a ne ja pa imao problem
Suza suzu stiže...

I sad kako ćaća da pomogne kad se to apsi i kažnjava?

Evo vidiš koliko repki dobio nejeb što napisao "treba drugari da mu skinu žensku, pripreme i njemu ostave"
Evo odmah ćemo, sačekaj... zapele gaćice...

И ја сам са 30 година први пут видо ону ствар. Звала ме другарица из Бг, старија 14 година од мене. Каже: "ајде бре мамлазе дођи да обавимо то....шта се глупираш више. Каква бре срамота, немој да серреш" !! То било 2004. До тада ми је мастурбација била сасвим довољна. Нисам нешто специјално патио што нисам јеббо до тада.
Nije to drugarica, to je baba
pa ja živim u Beogradu, znam valjda

Stranka Dragana Djilasa a naročito Marinika Tepić snose odgovornost za novonastalo prekasno skidanje mraka po Jagodini.
Kad se skidalo po redu, Marinika pokrenula tužbu.
Sad Palma nije blesav, radite šta oćete, imate jagodinski akva park, bazen, svi ste u gaćama tamo pa izvolte
Od Palme dosta

1729159722446.jpeg

- ništa preko noći
- ni pre 45-50 inače tužba

Jedan ne ume da prevuče sa 25+ drugi ne ume da iebe sa 30+ treći video u Ameriku muško sa muško...

A forumašice mudruju i ne učestvuju... samo čitaju...
Jel osećate odgovornmost?
Jel vidite šta se momcima dešava?
Čuj momcima, dedama...

Back