Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Људи 40+, 50+... Су често оптерећени својим нерешеним стањима из ранијих година својег живота. Па кад то понесу на дејт, увуку у мување, то зна да буде доста смарајуће.
Са друге стране, ако су решили своју прошлост како треба, онда сусрет зрелих људи заиста може бити прелеп доживљај.
da.sve odmah, bez laganja, bez kalkulisanja, zato između ostalog posle 55 i nema uspeha, jer ne može da se troši energija na šarene laže i dosadne uvek iste uvode.
Daleko ljepse i prirodnije ne moze se porediti , nema teskih prica , izigravanja mangupa ili ukocenih i ufuranih cura ,hvale , nesigurnosti, svak zna sta hoce u zivotu.
mislim da se romantičnije muvaju osobe u zrelijim godinama nego u mladosti. Muškarci 50+ imaju najčešće lijepe manire koje su naučili od starijih generacija a žene su nakako zrelije, ženstvenije i ostvarenije od djevojaka tako da mislim da je muvanje u toj dobi stvarno zanimljivo
te nedostatke u starijim godinama, muskarac pokriva sa bankovnim racunom.
A buduci da su za 90 posto zena, bankovni racuni, u vezi sa muskarcem, odlucujuci, onda ne bi bas voleo da imam 22 godine.