- Poruka
- 135
Strašno ej. Znači platio je seks Brakom i to sa single maderkinjomOzbiljno, napunio 40 i keva mu dovela ženu. Dobili i dete. A žena 2 godine mlađa, razvedena sa dva velika deteta. I lepo žive koliko vidim
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Strašno ej. Znači platio je seks Brakom i to sa single maderkinjomOzbiljno, napunio 40 i keva mu dovela ženu. Dobili i dete. A žena 2 godine mlađa, razvedena sa dva velika deteta. I lepo žive koliko vidim
Pa čudim se jer sam ***** bukvalno odr'o po pičkama a on se sprda da ga nije ni kuravi stavioZnači, pitaš za druga?
Ozbiljno, sve teške priče ali kvalitetni ljudi.
Moguće je. Bitno da mu nije otpao do sad. Ja na primer nemam pojma koje su to bile u srednjoj školi koje su davale svakom. Ne znam ni po gradu koji je mali koje su takve. Niko mi nije rekao. Ni ovde po BGu pojma nemam gde su radodajke. Retko sam izlazio, ali kad se desi ni jedna nije imala natpis opali me.Imam drugara koji je u skorije vreme izjavio da je još uvek nevin i da nije bio sa devojkom do sada a ima 39 godina. Mislim kako je to uopšte moguće, dečko je onako visok, malo mršav ali nije ružan. Da li je moguće da nas sprda samo jer kod mene kad sam još u srednjoj bio nije dala samo ona koji nisi pitao ..
Има и девојака и момака таквих и пре четрдесете године а жена,мушкараца и после,нема то везе јер неко можда има неке трауме од насиља неке врсте,неко је стидљив,некоме окружење уништи самопоуздање,неко сматра да нема пара и то њој или њему убија веру у себе.Ima muškaraca koji kasnije krenu, pa nadoknade dosta toga
Da oseti mrs.Ima muškaraca koji kasnije krenu, pa nadoknade dosta toga
Autor.Da mi je znati ko se bavi izmišljanjem ovakvih gluposti…
nadoknade nadoknade u starackom domu...Ima muškaraca koji kasnije krenu, pa nadoknade dosta toga
ne budi negativannadoknade nadoknade u starackom domu...
Jel moze zgadnaPa imam takvog druga, ali je on izbirljiv.
Želi da mu se sviđa, da je baš zgodna, ...
ko ce jos za ozbiljno uzimati "pripravnika" od 40 godina.Ima muškaraca koji kasnije krenu, pa nadoknade dosta toga
Imam drugara koji je u skorije vreme izjavio da je još uvek nevin i da nije bio sa devojkom do sada a ima 39 godina. Mislim kako je to uopšte moguće, dečko je onako visok, malo mršav ali nije ružan. Da li je moguće da nas sprda samo jer kod mene kad sam još u srednjoj bio nije dala samo ona koji nisi pitao ..
Moguće je
Ja sam bio do 29 nevin
Samo ne treba nikoga ismevati zbog toga već pomoći liku, ako se može, da nađe žensku i probije led
Ali zato ti uredno zagledaš ćune po krajuko ce jos za ozbiljno uzimati "pripravnika" od 40 godina.
Reko bi da se radi o lenjim , zapustenim osobama. Doduse, ima i onih sa prirodnim defektom.Na nudistickim destinacijama moze se videti ne mali procent muskaraca sa ekstremno malim penisom, prakticno, samo glavic viri iz kese. Tesko da tu moze biti nekog seksa, pogotovo, sto takvi nesretnici imaju kompleks pa i ne pokusavaju kontaktirati sa zenama po tom pitanju.
ooooo Dzegi, posle toliko vremena opet si medju nama.Ali zato ti uredno zagledaš ćune po kraju
Ma važi
Jesi naučio da Kolumbija nije samo reka u egiptuooooo Dzegi, posle toliko vremena opet si medju nama.
Kako bilo na kursu u Virdziniji ?
za te pare ne bi ni ustao...
samo bi se okreno na drugu stranu...
da nismo išli u istu srednju?a taj drug, pa moguće je. Moj komšija je ušao u brak nevin sa 40.