Stojkov Menidjer
Stara legenda
- Poruka
- 85.238
Marš ti jel si čuo?Kad si se preselio?![]()
Što ne izabra babu sebi ravnu, a?
Znao si ti šta biraš...
Za forum jedno za sebe drugo
Zato te i gotivim isti ja u nekim stvarima
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Marš ti jel si čuo?Kad si se preselio?![]()
E, nisam ja pokrenuo temu vidi to sa autoromJel se u nevinos računa samo ako si ti nekog ebo, a ono ako su tebe ebali?![]()
Pa to ti kažem, jel nevin u ono napred ili ono nazad?E, nisam ja pokrenuo temu vidi to sa autorom
interesantno pitanje
filozofsko
Не зезај.....жена имала 44 године. То је далеко од бабе. А на крају.....ја и волим те од 60+.Nije to drugarica, to je baba
pa ja živim u Beogradu, znam valjda
AuPa to ti kažem, jel nevin u ono napred ili ono nazad?![]()
E sine te od 60+ da jurišНе зезај.....жена имала 44 године. То је далеко од бабе. А на крају.....ја и волим те од 60+.
tis zesce omatoreo u glavata amigo...take retardirane komente slusao od svojih ispisnika jos kad su imali 45E sine te od 60+ da juriš
Po mogućstvu Ugovor o doživotno izdržavanje
To se sad radi jer je smena generacija.
Nemoj sutra da se čudiš kad vidiš par njih koji rentiraju svaki po pola svoje opštine...
Prvi stan je najteži...
tis zesce omatoreo u glavata amigo...take retardirane komente slusao od svojih ispisnika jos kad su imali 45![]()
Bezobrazan sam znam, ali ako nece drug mogu li ja kao treci tu da upadnem?Pa to nije ništa čudno. Takvih slučajeva ima dosta. Znao sam lika koji je bio 30+ i nikad nije imao devojku. Bio je stidljiv i kad priđe devojci počne da muca. Svi smo mu predlagali da nađe neku, ali se bojao. Tad smo ja i devojka tražili trećeg za nas, pa sam mu i to predložio, ali nije prihvatio. Želi da prvi put bude iz ljubavi... Mislim da još uvek nije našao tu ljubav..
moz se trudis da budes dzeg, al za to treba prirodan talenatinače drago mi što si pobedio Sv.Petra u Texas Holdem pa ti dao i današnji dan da smetaš narodu
Kako beše dogovor? Kad izgubiš ćao papa![]()
Ne mogu se opustim kao Džegi - imam drpesijumoz se trudis da budes dzeg, al za to treba prirodan talenat
Seti se šta je Kobra Tejt rekao depresija ne postojiNe mogu se opustim kao Džegi - imam drpesiju![]()
Kulturniji izraz za stalni stresSeti se šta je Kobra Tejt rekao depresija ne postoji
Ne primećuje se, ti baš deluješ kao bezbrižan šeretKulturniji izraz za stalni stres
A umem da se iznerviram i dok sanjam neke gluposti pa počnem da ispravljam po snu...
Uživamo u paralelnom svetu...Ne primećuje se, ti baš deluješ kao bezbrižan šeret
То је скроз могуће, још пар година и ето и ја невин са 39. Девојке мушкарцима не прилазе а истовремено постављају велике услове, па лако може да дође до такве ситуације.Imam drugara koji je u skorije vreme izjavio da je još uvek nevin i da nije bio sa devojkom do sada a ima 39 godina. Mislim kako je to uopšte moguće, dečko je onako visok, malo mršav ali nije ružan. Da li je moguće da nas sprda samo jer kod mene kad sam još u srednjoj bio nije dala samo ona koji nisi pitao ..
A još plus, nije tačno da ih Biologija fizički sprečava da prilaze, jer recimo prostitutke umeju čak da budu dosadno nasrtljiveТо је скроз могуће, још пар година и ето и ја невин са 39. Девојке мушкарцима не прилазе а истовремено постављају велике услове, па лако може да дође до такве ситуације.
Nisam znao da naša psihijatrija smatra normalnim da se opšti sa ovcom ili tako nekim biljojedom ako je mesto slabo nastanjeno.A još plus, nije tačno da ih Biologija fizički sprečava da prilaze, jer recimo prostitutke umeju čak da budu dosadno nasrtljive
Hahahaa, davno je to bilo.Bezobrazan sam znam, ali ako nece drug mogu li ja kao treci tu da upadnem?
Потпуно верујем у то,зато што има људи које то уопште не интересује.Што се тиче "давања" током средње школе,ниједна није била таква.Да ли је до средине или до генерације,не знам.Imam drugara koji je u skorije vreme izjavio da je još uvek nevin i da nije bio sa devojkom do sada a ima 39 godina. Mislim kako je to uopšte moguće, dečko je onako visok, malo mršav ali nije ružan. Da li je moguće da nas sprda samo jer kod mene kad sam još u srednjoj bio nije dala samo ona koji nisi pitao ..