andjelijaa
Elita
- Poruka
- 17.389
i ti si probao?a nije kod nas kako kod vas žena
džaba mu da drugarski, nije to to...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
i ti si probao?a nije kod nas kako kod vas žena
džaba mu da drugarski, nije to to...
Verovatno je stidljiv sa zenams, to je veliki problemAli čoveka znam tj. drugari smo već pet godina i skroz je ok ono
Sluša je 100%, bukvalno je skroz dominantna i bolje žive nego svi mi iz kraja jer naši mozgovi drugačije funkcionišuKo nije imo sreću da mu antropološki izraste do medicinski potrebne veličine ili možda nije uspeo da prevuče jedino može da se nada u Komplet Ponudu - razvedena sa decom.
Kupi neki brufen od 1800mg da te ne boli glavada sam te stavio na ignore sad ovo ne bih video
i šta kažeš kako je bilo sa radijatorom?
si stavljao tople ili ladne krpe izmedju rebara?
kako si uspeo da omašiš ženske pod teranjem, života ti?
ovako neku seljanlčicu...Malo da spusti kriterijume i da...
Ako će ti pomogne evo sad ću, ne brini za plaćanje...Kupi neki brufen od 1800mg da te ne boli glava
pa kad ste vec drugari a on u nevolji,znas...
Sluša je 100%, bukvalno je skroz dominantna i bolje žive nego svi mi iz kraja jer naši mozgovi drugačije funkcionišu![]()
Svi su ti takvi sa etf-a i ja sam ih poznavao nekoliko. virgo intactaImam drugara koji je u skorije vreme izjavio da je još uvek nevin i da nije bio sa devojkom do sada a ima 39 godina. Mislim kako je to uopšte moguće, dečko je onako visok, malo mršav ali nije ružan. Da li je moguće da nas sprda samo jer kod mene kad sam još u srednjoj bio nije dala samo ona koji nisi pitao ..
Imam drugara koji je u skorije vreme izjavio da je još uvek nevin i da nije bio sa devojkom do sada a ima 39 godina. Mislim kako je to uopšte moguće, dečko je onako visok, malo mršav ali nije ružan. Da li je moguće da nas sprda samo jer kod mene kad sam još u srednjoj bio nije dala samo ona koji nisi pitao ..
Kad je internet pojeftinio a došla provincija da nam objasni mnoge stvari o životuOpisi dve situacije u kojima si to prepoznao?
Svi su ti takvi sa etf-a i ja sam ih poznavao nekoliko. virgo intacta
Ko nema Diplomu iz eminentne ustanove Džordža Vošingtona 14 u Beogradu taj laže da je išta radioOd probirača nema *****a.![]()
Znaš kako...Ma mnogo će se ovajditi kad se onevini.
Nikakav problem, prvo zaobidješ visokoafirmisane i kreneš polemiku sa ovima iz nižih kategorija lakše ti razumljivim zbog pripadnosti.Prostije malo za mene, ja ne mogu da shvatim taj govor.
Ozbiljno, sve teške priče ali kvalitetni ljudi.I ja sam onomad prolazio kroz Mađarsku i video dve šarene krave kako pasu. Dakle, sve krave u Mađarskoj su šarene...
Da sam znao da stvara zavisnost i da nije ništa posebno ,ne bi se razdevicavao ,osim za razmnožavanje.Ne namecite ljudima neke graniceZnaš kako...
Kasi mladji radi sujeta pa ti lepše...
Odakle si zemo?Sta god, samo opisi dve situacije u kojima si prepoznao tu zensku fiziolosku potrebu?
Bravo!
Gledao neki video pre jače od nedelju dana gde intervjuišu na ulici amerikanke i pitaju da li bi dale bj drugu i koliko bi naplatile. Par njih reklo za dž bi to uradile, a jedna je rekla da je to već uradila.pa kad ste vec drugari a on u nevolji,znas...