bokaruki
Iskusan
- Poruka
- 5.167
odje ok...![]()
Tako, samo se javnite s vremena na vreme da je ok...
Brinemo, još ste roviti...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
odje ok...![]()
Koliko li si sebi puta ovo ponovilaTo je samo zamotuljak iseckanog lishcha i aditiva i mishijih nogica u papiru sa azbestnim filterom koji sluzzi drzzavi da drzzi narod u pokornosti i uzima im pare.
.
Čitam vas i tako vam zavidim. Svaka čast.
Ja se kanim, da odedim datum i da krenem....ali...
Sramota me je da priznam, ali evo hoću, plakala sam pre neki dan kad sam pomislila da ću da ostavim cigarete...kao da se rastajem od nekoga ko je samnom delioi lepo i ružno...godinama...ne pomislim na čista pluća, lepu kožu...ne...kreten..
valjda će mozak bolje da mi funkcioniše bez nikotinapa ću misliti i na te stvari.
Za sada vas čitam i dalje, i skupljam snagu volje preko vas.
i šaljem podršku onima koji su uspeli da istraju.
Nadam se da ću vam se u skorije vreme pridružiti.
Do tada...
Koliko li si sebi puta ovo ponovila, a znaš šta i ja ću da ovo krenem kao mantru da izgovaram.
Nego me zanima, da li je tuga (a nisam još ostavila, dakle ne znam još uvek ja šta znači kriza ili želja za cigaretom) normalna, mislim stvarno mi tužno kad pomislim da ujurtu kad ustanem nema kafice i cigarice?
Pa mi tako padaju na pamet neki momenti, kao letovanje, plaža pa kad upeče ja u restorančić pa cigara..tako neke gluposti, gde mi je baš bio merak i dodatno zadovoljstvo taj smrdljivi dim u plućima....šta sad da ne idem na more???
Jao ja tek kad napišem ovako vidim koliko je strašno...koji sam ja zavisnik...
tako jecim sam pomislila da ih ostavim,meni je dolazilo da placem,suze su same od sebe kretale,a bilo me je sramota da o tome pricam sa bilo kim.Isto tako,kao da se rastajem od dragog bica...
Eto,sada znas da nisi jedina koja je tako mislila,ima nas dosta.
Devojke hvala...znači mi to, prosto me sramota što se ne javim sa porukom da sam ostavila. Ali ok, ovako se spremam, pa će doći i taj dan.
Pušač sam 16 godina. Sada imam 34 godine, i čoveka sa kojim želim decu. Najzad ja želim. Prvi put u svom životu želim. Valjda je je naišao onaj pravi sa kim bih to poželela.
I ako to nije razlog da ih ostavim onda sam stvarno, stvarno....ima li izraz pravi za to?
A on je plus ne pušač...i trpi me, a ja stalno pričam evo još malo po ostavljam...
U stvari hoću da kada krenem u to budem zaista rešena i spremna i da povećam time svoje šanse za uspeh...a možda za to nikadani ne možeš biti spreman na način na koji ja to mislim, već jednostavno ugasiš ti cigaretu i kažeš Kraj!
Čitam vas, i zaista se nadam da ću uskoro da se javim za traženje podrške jer sam ostavila cigarete.
Do tada, da ne bih trošila vaše vreme neću se javljati...a kad me vidite sledeći put ovde znajte da sam krenula!![]()
Devojke hvala...znači mi to, prosto me sramota što se ne javim sa porukom da sam ostavila. Ali ok, ovako se spremam, pa će doći i taj dan.
Pušač sam 16 godina. Sada imam 34 godine, i čoveka sa kojim želim decu. Najzad ja želim. Prvi put u svom životu želim. Valjda je je naišao onaj pravi sa kim bih to poželela.
I ako to nije razlog da ih ostavim onda sam stvarno, stvarno....ima li izraz pravi za to?
A on je plus ne pušač...i trpi me, a ja stalno pričam evo još malo po ostavljam...
U stvari hoću da kada krenem u to budem zaista rešena i spremna i da povećam time svoje šanse za uspeh...a možda za to nikadani ne možeš biti spreman na način na koji ja to mislim, već jednostavno ugasiš ti cigaretu i kažeš Kraj!
Čitam vas, i zaista se nadam da ću uskoro da se javim za traženje podrške jer sam ostavila cigarete.
Do tada, da ne bih trošila vaše vreme neću se javljati...a kad me vidite sledeći put ovde znajte da sam krenula!![]()
Zdravo nepusacki narode!!!
Vidim ima ovde potencijalnih novih nepusaca. To je tako lepoDamajante samo ostani sa nama i citaj od pocetka temu. Mene ubedise i ne pusim vec 2,5 meseca
Pipi i Iwane, super napredujete
E sad da vam se pozalim.
Vec danima imam krizu, ili kako god to da nazovemOsecam tako cudnu nostalgiju za cigaretama. Ne da imam potrebu da zapalim bukvalno, ali mi nedostaju ( Boze, kako kretenski zvuci
)
Tako, prodjem pored trafike stanem, gledam u uzdahnem. Ne kupim cigare, ne zapalim, ali...........Kao ona siromasna deca u crtacu, ona koja vuku kolica sa drvima i uzdisu ispred prodavnice sa kolacima. E tako i ja.
Koji mi je djavo? Sta mi to nedostaje? Zaista ne razumem
Valjda ce proci.
Prvo da cestitam!Zdravo nepusacki narode!!!
Vidim ima ovde potencijalnih novih nepusaca. To je tako lepoDamajante samo ostani sa nama i citaj od pocetka temu. Mene ubedise i ne pusim vec 2,5 meseca
Vec danima imam krizu, ili kako god to da nazovemOsecam tako cudnu nostalgiju za cigaretama. Ne da imam potrebu da zapalim bukvalno, ali mi nedostaju ( Boze, kako kretenski zvuci
)