Nepušački kutak : Ostavite pušenje sa nama!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
nisam uspela
nisam mogla tu noc da spavam
i nisam znala sta mi je...treperela sam iznutra i preznojavala se...vrtela se....i tek ujutru posle neprospavane noci,meni padne na pamet da je to kriza...i zapalila sam cigaretu i prestalo je

ali ionako palim na svaka 24 h....polako....prestacu
rekose mi da nije dobro trpeti krizu za cigaretama u trudnoci

Ja sam mesec dana bila u depresiji kada sam prestala da pusim.. Moja drugarica dva meseca.. Nije to samo nikotinska kriza, nego je to onaj mali deo nas (pusac) sto hoce i dalje da bude glavni. Desavalo mi se da ustanem ujutro tuzna zbog toga.
Ne odustaj, to je normalno.. Ma mozes ti to. Na kraju krajeva, uvek mozes poceti da pusis, za to nikada nije kasno. To bar nije neki problem, zar ne? Ma, ne brini, mozes, ne boj se, bez njih je lakse, videces :zpozdrav:

Pipi, nadam se da je sve OK. z:kiss:

napisala Kistina 3h12min :D bas na vreme ;) Jel vidis Pipi?:)

:zskace::zskace::zskace::zskace::zskace::zskace::zskace::zskace::zskace::sanke:

Jao, ovo je pomoglo, samo da znate! :heart:
Ushla sam u novu godinu kao nepushach i evo do sad u 2010 nisam nijednu zapalila i tako che i ostati.Kad sam samo pregurala ovu trodnevnu vishenochnu zzurku, ne mozze mi Nikotinman nishta!
A ne mogu da vam opishem koliko sam se plashila da che mi propasti sav prethodni trud, kukavica sam izgleda. :rumenka:

Nadam se da ste svi dobro i da se dobro drzzite, mozzemo mi to! z:girl:z:girl:z:girl:

rz.jpg

E kistina, puno ti faja faja, vudu je uspeo! :zag:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back