Nepušački kutak : Ostavite pušenje sa nama!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Bože koliko li sam samo popila vode od sinoć...ccccc...Sada idem da se obrušim na kivi....kiselo,kiselo,kiselo.E,izdržavam solidno ....samo jedno zapažanje...osećam prosto nekakvu groznicu...i hladno mi je i toplo u isti čas ....a usne,mislim da imaju preko 50 stepeni.E bre smesno mi šta šarovka uradi od čoveka...kakvo je BRE ovo kriziranje?NE VERUJEM......ali nećeš ga majci..

Seci Vilo, lakše je...
Tu smo da te podržimo z:kiss:
Evo ti i Maja koja je tek krenula, lakše je kad imaš nekog ko u isto vreme ostavlja.
Čitaj temu od početka, ko roman u nastavcima, videćeš ima raznih iskustava, različitih prilaza problemu, različitih načina ostavljanja, naći ćeš nekog ko sve doživljava slično kao ti, pa lakše prevaziđeš...
Ali većina se slaže da je lakše preseći nego smanjivati, zbog efekta zavisnosti i "jedne cigarete"-tako im ne kažeš zbogom, mrš, fuj...nego budite tu bar malo...
I ljudi kažu da im je mnogo pomogla knjiga Alana Kara "Lako je prestati pušiti", imaš na mnogo mesta link.
Dobro došla!!!z:kiss:

Bože koliko li sam samo popila vode od sinoć...ccccc...Sada idem da se obrušim na kivi....kiselo,kiselo,kiselo.E,izdržavam solidno ....samo jedno zapažanje...osećam prosto nekakvu groznicu...i hladno mi je i toplo u isti čas ....a usne,mislim da imaju preko 50 stepeni.E bre smesno mi šta šarovka uradi od čoveka...kakvo je BRE ovo kriziranje?NE VERUJEM......ali nećeš ga majci..

Tuširanje, šetanje i voda, voda, čarobna voda....
Tu smo, ne daj se z:kiss:

Seci Vilo, lakše je...
Tu smo da te podržimo z:kiss:
Evo ti i Maja koja je tek krenula, lakše je kad imaš nekog ko u isto vreme ostavlja.
Čitaj temu od početka, ko roman u nastavcima, videćeš ima raznih iskustava, različitih prilaza problemu, različitih načina ostavljanja, naći ćeš nekog ko sve doživljava slično kao ti, pa lakše prevaziđeš...
Ali većina se slaže da je lakše preseći nego smanjivati, zbog efekta zavisnosti i "jedne cigarete"-tako im ne kažeš zbogom, mrš, fuj...nego budite tu bar malo...
I ljudi kažu da im je mnogo pomogla knjiga Alana Kara "Lako je prestati pušiti", imaš na mnogo mesta link.
Dobro došla!!!z:kiss:

Bokaruki, hvala ti punoz:kiss: i na dobrodoslici i na savetimaz:kiss:

Treći dan ili ti RAZVOJNI PUT MAJE NEPUŠAČA!
Sinoć je prosto fizički bolela želja za cigaretom.Kao da mi je sopstveno telo bilo tesno a opet nozdrve mi je žuljao čist vazduh....vazduh bez arome.
Da,bolelo je ali se ta bol i smirila JER SAM JA TO TAKO ŽELELA!

Winx vilo samo napred!

To se racuna i ceni!Tvoja volja je u svemu presudna.Bravo!:super::super::super:

Tarrqy. Iliti - apstinencijalna kriza. Proći će! z:)

Treći dan ili ti RAZVOJNI PUT MAJE NEPUŠAČA!
Sinoć je prosto fizički bolela želja za cigaretom.Kao da mi je sopstveno telo bilo tesno a opet nozdrve mi je žuljao čist vazduh....vazduh bez arome.
Da,bolelo je ali se ta bol i smirila JER SAM JA TO TAKO ŽELELA!

Winx vilo samo napred!

Bravo Majo:ok:

Hajde da lepo izguramo ovu prvu nedelju, vidis da nam svi kazu da je posle laksez:)

Ja imam resenje za vecernje sate - obujem lepo patike pa na trcanje, a kad se vratim nekako mi je muka i od pomisli na duvanski dim. Mozda bi mogla da probasz:)

Pozdravz:)

Vilo hvala na savetu ali ću ja to ipak na nekakav svoj način,bez velike pompe i bez naročitog skretanja misli sa dotičnog problema.Evo sada sam pozvala na kafu prijatelja koji je strastveni pušač i ovo će biti prvi kontakt sa pušačem za ova četiri dana.Želja mi je da se prilikom njegovog konzumiranja cigareta moj DUH "PONAŠA" DOSTOJANSTVENO!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back