gost 36952
Elita
- Poruka
- 17.066
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Drugi dan.Ne ide mi lose ako se izuzme sinocni los san.MOGU JA TO!!!
Bože koliko li sam samo popila vode od sinoć...ccccc...Sada idem da se obrušim na kivi....kiselo,kiselo,kiselo.E,izdržavam solidno ....samo jedno zapažanje...osećam prosto nekakvu groznicu...i hladno mi je i toplo u isti čas ....a usne,mislim da imaju preko 50 stepeni.E bre smesno mi šta šarovka uradi od čoveka...kakvo je BRE ovo kriziranje?NE VERUJEM......ali nećeš ga majci..
Seci Vilo, lakše je...
Tu smo da te podržimo
Evo ti i Maja koja je tek krenula, lakše je kad imaš nekog ko u isto vreme ostavlja.
Čitaj temu od početka, ko roman u nastavcima, videćeš ima raznih iskustava, različitih prilaza problemu, različitih načina ostavljanja, naći ćeš nekog ko sve doživljava slično kao ti, pa lakše prevaziđeš...
Ali većina se slaže da je lakše preseći nego smanjivati, zbog efekta zavisnosti i "jedne cigarete"-tako im ne kažeš zbogom, mrš, fuj...nego budite tu bar malo...
I ljudi kažu da im je mnogo pomogla knjiga Alana Kara "Lako je prestati pušiti", imaš na mnogo mesta link.
Dobro došla!!!![]()
Treći dan ili ti RAZVOJNI PUT MAJE NEPUŠAČA!
Sinoć je prosto fizički bolela želja za cigaretom.Kao da mi je sopstveno telo bilo tesno a opet nozdrve mi je žuljao čist vazduh....vazduh bez arome.
Da,bolelo je ali se ta bol i smirila JER SAM JA TO TAKO ŽELELA!
Winx vilo samo napred!
Tarrqy. Iliti - apstinencijalna kriza. Proći će!Bože koliko li sam samo popila vode od sinoć...ccccc...Sada idem da se obrušim na kivi....kiselo,kiselo,kiselo.E,izdržavam solidno ....samo jedno zapažanje...osećam prosto nekakvu groznicu...i hladno mi je i toplo u isti čas ....a usne,mislim da imaju preko 50 stepeni.E bre smesno mi šta šarovka uradi od čoveka...kakvo je BRE ovo kriziranje?NE VERUJEM......ali nećeš ga majci..
Znao sam ja da se ti samo izgovaraš za pms.Evo me!![]()
Za sad sve super...e, proshli put kada sam kiksnula, primetila sam da u toku pms-a ne mogu da se kontrolishem i zabrljam. Ovog puta sam prestala da pushim za vreme pms-a a ne posle kao dosad, pa drzzite mi fige da sam to dobro smislila.![]()
Zar ti nije vrijeme da prestaneš više pričati o krizama?Danima me drma kriza,hoću opet da prekinem
Provalio sam da je osećaj sličan kao kad se apstinira pa se javi želja da se zapali "samo jedna".
Interesantno.
Za sada se uspešno odupirem.
Pozdrav svima,drž'te se i naravno
SRECNA NOVA!![]()
Treći dan ili ti RAZVOJNI PUT MAJE NEPUŠAČA!
Sinoć je prosto fizički bolela želja za cigaretom.Kao da mi je sopstveno telo bilo tesno a opet nozdrve mi je žuljao čist vazduh....vazduh bez arome.
Da,bolelo je ali se ta bol i smirila JER SAM JA TO TAKO ŽELELA!
Winx vilo samo napred!