Ali ne pusim 9 godina,a pusila sam 2.5 kutija dnevno.Zato i pisem ponekad, ako mislim da mogu nekome da pomognem ili utesim i dam volju da ostavi cigarete i istraje u tome i nadam se da ce barem moje reci nekome da dodaju makar malo snage da se izbori sa tom zavisnoscu.Jer sam iz svega izasla bez zibana,raznih flastera i kojecega koje nekome moze vise da steti nego da koristi i sve bez garancije da ce taj neko da postane nepusac.
Evo ja sam pila Zyban, i nosila flaster prva tri dana kada sam prestala da pusim, i nista mi nije bilo..
Prestala sam da pusim sa manje stresa, i presla u zdraviji zivot bez velike drame.
Hocu da kazem kolegama nepusacima da budu odmereni u davanju misljenja. Ima ljudi koji nisu sigurni da ce izdrzati, ili koji ne zele da trpe, ili imaju poverenja u preparate..
Ne vidim nista lose u Zybanu, ili flasterima, jer sam licno probala, uspela da prestanem sa pusenjem i stojim iza ovoga sto govorim. Ne treba osudjivati nesto na osnovu bapskih prica. Stotine hiljada ljudi su isto prosli kao i ja.
Hocu da kazem, da mi koji ne pusimo ne treb da delimo lekcije pusacima, nego da im pomognemo svim mogucim predlozima. To je bio moj motiv a pisem ovde, jer kada sam ja odlucila da prestanem, zelela sam savet od nekoga ko je pio Zyban, ali nism imala kog da pitam.
Izvini Vesna, stvarno nista lose nisam mislila, i tebi svaka cast sto si uspela na tvoj nacin. Pozdrav svima koji pokusavaju da se pobede cigarete, i ne stidite se svoje slabosti, u redu je priznati da nije lako. I zaista nije lako, ali vredi se truditi. Pozdrav svima!