Nepušački kutak : Ostavite pušenje sa nama!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Joj ljudi
plashim se novogodishnje nochi
jer josh uvek se budim sa mishlju:"kafa,zapalim pljugu" Pa tek onda ispravljam u svojoj glavi
E, cedevita i keks, sad si nepushach :(

Znam da che biti sve ok u pochetku, a onda chu biti umorna a oko mene che svi vitlati cigaretama
i dim che ichi na mene.

Strah me da ne popustim. :confused:

Pa nemoj unapred da panicis oko toga, jer ces do nove godine ubediti sebe da ni ne pokusavas da odolis, jer svakako neces da uspes. Cigarete nisu jace od tebe. Cemu strah? :confused:

Ja se samo plasim da ce me ugusiti, strasno mi smeta, stipa me i pece u grlu, i kasljem puno kad neko pusi pored mene.
Jos uvek ne mogu da verujem da sam dosla do faze da mi toliko smeta. A uvek sam pljuvala bivse pusace koji samo kukaju kako im smeta. :lol: :roll:

I zasto prestajes da pijes kafu ujutru?:eek: Ja sam prestala da pusim i nastavila da pijem kafu normalno. Znam da svako razlicito reaguje, ali zavisnici smo i od kofeina. Ako i njega izbacis, stvara se mnogo veca frustracija...... bar je to moja logika. Ja sam naprotiv pila vise kafe nego obicno prvih mesec dana i to mi je pomoglo, a sada se to vec svelo na uobicajenu meru.

U svakom slucaju, drzi se i bice sve ok :zag:

I ja pijem kafu normalno.
Rzdvojila sam te dve stvari lako, a bez kafe ne mogu da se probudim.
Nemoj da se plasis, uvek ce neko pored tebe pusiti, ali bice ti sve lakse da odolis.
Kad bi zapalila, vratila bi se na pocetak, opet bi ti bilo jako tesko i krize bi se pojacale, imaj to na umu.
Znas i sama da jedna cigareta ne postoji, odmah dodje i sledeca, pa pakla i tako...
Meni se nekad vrati kriza samo zato sto mi dodju mama i sestra, pa se nadisem dima.
Ne smem ni da pomislim kako bi mi bilo kad bih zapalila...

nisam uspela
nisam mogla tu noc da spavam
i nisam znala sta mi je...treperela sam iznutra i preznojavala se...vrtela se....i tek ujutru posle neprospavane noci,meni padne na pamet da je to kriza...i zapalila sam cigaretu i prestalo je

ali ionako palim na svaka 24 h....polako....prestacu
rekose mi da nije dobro trpeti krizu za cigaretama u trudnoci

Tsuymish, nikotinska kriza traje 3 minuta, ne vishe. Ta uznemirenost koju si osetila sigurno nema veze sa nikotinskom krizom, a cigareta ti je "pomogla" zato shto si (smo) navikli da se tako smirujemo i sve,
Ja sm tu nervozu reshavala persenom, valerijanom, e sad ne znam da li ti smesh ako si trudna.
I nemoj rechi "nisam uspela" smo nastavi dalje, bez obzira shto si se spotakla. :zag:
Pre ili kasnije che uspeti, ako se ne odustaje.

I od mene sve najlepse najmirisljavijim forumasima ovog foruma!:zjelka3:
santasmiley.gif
grouphugg.gif
dj.gif
dj.gif
campfire.gif
:zurka:

nisam uspela
nisam mogla tu noc da spavam
i nisam znala sta mi je...treperela sam iznutra i preznojavala se...vrtela se....i tek ujutru posle neprospavane noci,meni padne na pamet da je to kriza...i zapalila sam cigaretu i prestalo je

ali ionako palim na svaka 24 h....polako....prestacu
rekose mi da nije dobro trpeti krizu za cigaretama u trudnoci

Nije to kriza, Pipi je u pravu, to ti je od trudnoce, i meni se desava.
Nekad imam osecaj da se gusim, da me trese groznica, srce mi lupa kao poludelo, nemam vazduha, sve ti je to normalno. z:kiss:

Zanima me da li neko ima iskustva sa Fluoxetinom, jedna vrsta antidepresiva, i kakve ste reakcije imali na pocetku terapije, odnosno pri ostavljanju istog.

Hvala unapred.

Nemam, ali ima iskustva sa doktorima. Veliki su ****** koji zajedno sa farma. kompanijama zele da preuzmu trzishte duvanske industrije. Ovde pakla c'e postati $20 a ne treba da bude vishe od $3.

Ti pushio ili ne isto vreme dobijesh posle chekanja na red i pred pregled.
Kakva je to sloboda kad nemozesh doktorima da vratish packet Fluoxetina u dupe umesto drzavi?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back