Neću TV pretplatu

nemojte samo da pricate da necete da platite!URADITE KAO STO STE NAVELI!nisu oni bre bogovi da narede a mi da izvrsavamo!NI BBC-u NE BIH PLATILA KADA BI MI NA TAJ NACHIN NATUKNULI DA PLACAM!Necu da platim njihove limuzine,sminkere,odvratni jutarnji program i nervozne voditelje koji misle da su naj u svojoj profesiji,NECU da placam da tamo rade familije tri kolena unazad,da se do mesta u rts dolazi ne po znanju i umecu nego po vezi i krvnom srodstvu...IMA JOS MNOGO!
LJUDI,NEMOJTE DA ODUSTAJETE POSLE OVIH PASUSA!
JA 100% NECU ODUSTATI!

Mi ne placamo skoro od pocetka. Cak pazimo da ni struju ne preplatimo, jer skidaju sve sto se plati vise za tv pretplatu. Placali smo tri cetiri meseca dok nismo culi da to niko od onih koje poznajemo ukljucujuci i sudije i advokate ne placaju. Sudija nam je cak objasnila da ne postoji zakon koji moze da nas natera da to platimo. A vi placajte:wink:, ako imate....

i mi!poceli da placamo,i kad smo culi od svih poznanika,koji imaju neke jos poznanike da niko ne placa...pridruzismo se tome.nakrcao nam se dug prema rts-u,al` trenutno nas zabole za to.nemaju sta da nam zaplene,a mogu samo da nas strpaju u aps..a posto je aps kod nas samo za postene,bice nam cast.:evil:

aha....pa mislim da je to neizvodljibo tehnički jer su na istom račoonu........obe stavke---u edb u ti odboju iznos tv pretplate....ne znam....sf...ili si sloožbenica iste.....sve je mogooće....eo recimo uplatiš 100 din....račoon iznosi 1350 din.....edb uzme ceo iznos sebi.....i kako to?

kako neizvodljivo...platis tacan iznos za struju...ako platis vise prebacuju na pretplatu...dug za tv se vodi zasebno i sada je nesto preko sedam hiljada...edb odradjuje samo tehnicki deo za "javni sevis"

ali, tajo...sve se plača zajedno...samo na izveštaju je odvojeno.......ti plaćaš jedninstvenu cifru........ako ne platiš.......onda doogooješ...........zbirno........edb uvek prvo uzima pare sebi....i koliki ti je doog? ...(;
tv će da te tooži.......

e sad sam sve pročitao...zakrčio sam net.......... dobro....nije zasad strašno.......koliko je to meseci, sad me zanima zbog rokova za opomene na 3 do 6 meseci...........je l ti stižu opomene? ima fora da obaveze iz obligacionog prava zastarevaju u roku od godine dana........ako ne pokrenu toožbu u tom roku..........bole te uvo..ne mogu ti ništa....samo da prodje 12 meseci (:

znači...uzme mi kablovski op. sad preko 500 din......preplata državna 350din...to uopšte nije mala stavka.........

ajooj....dug za struju i za pretplatu se vodi odvojeno...duga za struju nema a za pretplatu rekoh...preko sedam hiljada...tuzice mene i jos pola srbije...to ce biti veoma zanimljivo :D

...nema opomena...nema tuzbi...a kako da tuze pola srbije pred izbore ;)

pretplatu nisam placala od samog pocetka...to je nesto preko dve godine...jos iz onog vremena kad zvanicno nisu ni bili javni servis a pretplata se placala javnom servisu

tako i treba da se razmišlja...al ja nisam doneo odlooku o neplaćanju... i aj sad...nek teraju..ebalo ih 350 din.......... meni je javni servis jedan tv gradski servis.....od svih domaćih kanala samo njih gledam... nije tv pdv2 (:....

Neka mi neko objasni, kako je moguce ne platiti Tv pretplatu? :roll:
To se svuda u svetu placa, pa i kod nas...samo sto onda RTS ne bi smeo da ima reklame...ali ovo je Srbija... :roll:

A sto se tice kablovske, nemojte da to sto njima placate usluge da uzimate kao opravdanje za (ne)placanje pretplate...

Back